Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
no k tým kočíkom . ja som asi 2 týždne skumala fora a nakoniec sme sa rozhodli pre brio go 🙂 v prvom tehu sme mali 3!!! spokojny sme nakoniec boli najviac s X landerom. ale to skutočne zaleži od poziadaviek, treba si ich napisat aby ste na nieco nezabudli. ja sa stotožnujem co som citala v jednej diskusii ze idealny kocik nieje, tak ako terenne auto nieje super do mesta .....
my sme boli kupovat so sestrou tak sme si popri nej vyskusali vela kocíkov a mnohí nasi favoriti z netu dopadli strasne - teda sa nam nazivo vôbec nepacili.
inak na to brio som nenasla ziadne zle recenzie, ale ak o nejakej viete budem rada. Lebo tentokrat mi manzel pohrozil ze mam len jeden pokus 🙂)))))))))))
@miskachrumka gratulujem k dievcatku 🙂 a meno uz mas? 🙂
@monculka ano máme !
Babule strašne vela tu mám upozornení tak idem pomaly čitať !
a ešte raz dakujem že to preživate somnou 😉
Bebule tak mám čas a píšem že mimčo sa má k svetu kope je krásna!
jej miery sedia presne na 19 tt 😉
a pohlavie už teda viete ináč už mi predpísal magnézko že ho možem brat spolu aj s centrumom materna !
a idem zas až 30.4 o osmej !
tlak 120/70
moč negatívny a a máme o kilo menej tak že z pribratých 2 kg od začiatku už mám na sebe len jedno kg navyše 😵 super
som velmi rada že všetko je v najlepšom poriadku a malé ma už cca 17cm 😉 je velká
@miskachrumka tak to je super, ja priberám nonstop ☹ a magnezium ti dal kvôli nieco ci len tak?
@1nyx11 ahoj ty si mi písala aj na Fb? že :D
@1nyx11 magnezko len tak nepovedal prečo ale že si mám kupiť radšej magné b6 nie klasické magnézium
@loralo no asi tak.. minule som prisla domov a v buducej detskej izbe na mna cakala nova valenda.. vraj sa do buducnosti bude hodit... ze kamarat kupoval synovi (5rocnemu) tak teda kupil aj on. ale to ze nemame postielku pre babatko ho netrapilo... moj drahy uz mysli 10 rokov dopredu 😀
@tamara2307 veru sa aj vrhnem ked príde drahý hned idem do tesca !
len aby jej pipík nerástol čo potom s tím :D
@bobi3 bobi sa zlatá dakujem
je to tak ako som si to vysnívala dakujem tomu hore 😵
@bobi3 asi to bude Daniela myslíš že nebudem lutovať ?
či Lauru dám netusším ☹
@saranata dakujem pekne 🙂
Kočky idem pre krpca do školky idem mu oznámiť ze bude mať sestričku chcel bračeka aby bolo ešte viac autičok no budú bábiky 😀
nakuknem večer papa a ešte raz dakujem teším sa velmi a dúfam že jej nedorastie pipík 😀 😀
@1nyx11 ja som tiez chcela BRIO GO,ma ho snad pol mesta 🙂 Kamoska ho vychvalila,ze je s nim spokojna,tak sme ho sli obzriet do predajne a reku kupime cez inzerat...SOm mysla,ze nam ho ako prvy ponuknu,ale veru nie..preave naopak..vraj isiel pred rokom na dracku,ale cena velmi stupla,navyse kazda jedna vec do neho sa dokupuje zvlast-dazdnik,nanoznik,prsiplast,taska.....Takze to cenu len zvysuje...Negativum okrem ceny-mne sa zda ta sportova cast moc otvorena..hlavne v zime..a predavac vravel,ze vzadu na tej polohovatelnej casti sa nieco lame,ked s tym nevies dobre manipulovat..a navyse nanoznik bol veelmi tenucky..a aj kolieska su tusim take plastove- na jar sa tam pootlacaju kamienky..Ale teda kazdemu vyhovuje nieco ine...ja som jednoznacne rozhodnuta pre tako laret..citala som aj recenzie,aj som ho videla ,aj ma vsetky vymozenosti,aj velku vanicku,polohovatelnu(BRIO sa napriklad neda polohovat celkom lezmo.) a pomer kvalita-cena uplne super...
@miskachrumka hej, aj ja som si to tak vysnívala 🙂 úplne si viem predstaviť, čo prežívaš 🙂 Podľa mňa meno Laura je teraz dosť používané, Daniela ja krásne, asi radšej by som dala Daniela, a keď ju tak aj budeš volať a nie Dana, bude to fajn 😉 Držím palčeky, aby si sa správne rozhodla. Ale to už je teraz najmenej, že? 😅
@miskachrumka hej, aj ja sa toho presne obávam, aby nakoniec ešte nedorástol pipík 😒 😵
@miskachrumka ja som mala Lauru vybratú aj som bola do toho 13 tt presvedcena ze to bude Laura 🙂) u nás mame v rodine samééé baby uz roky takze prekvapko 🙂
@zyza Dakujem. inak co sa týka obchodov nám v kazdom ponúkali cosi iné 🙂 a predavacom velmi neverím, lebo ked na nich vychrlim moje vygooglene info vacsinou sú zaskocení. no tu ho nema nikto zatial 🙂 vacsinou polske kupuju a potom golface 🙂 tak som ho len v obchode videla prvy krat. no tá cena je vysoka no da sa dobre vygooglit nasla som aj 460eur novy sportovy a vanicka a sedacka staci z bazaru 🙂 ale my uz mame vyhliadnuty od jednej pani polročny so všetkým možným ten limitovaný, tasky organizer fusak .. kadeco od vymyslu sveta. ten sportovy musim este lepsie prehliadnut teda ale tie kamienky to viem no to maju všetky po jednom dni co nemaju gumene kolieska. teda aj u jane som to videla 🙂
@bobi3 , @miskachrumka - baby ziadny pipik uz nenarastie 😀 😀 - rozumiete? 😀 😀

@obycko a nam si tiez nedala ze to bude chlapcek 😀 a este taky maly detail,vanesska ma 2 s 😀 😀 😀