Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@loralo zatiaľ nie, dnes k nemu poobede idem, môžem sa na to spýtať, či je to potrebné
no ekg to je aj pre mna novinka, nikdy sa to nerobilo.... a neviem ze by sa to robilo teraz..... zatial ma nikam neposlali.....
moc sa nosi stale, aj tlak meria ale ekg.... no neviem o tom
popytam sa tiez
tu je zoznam vyšetrení, interné vraj v 6tt
http://nasemimi.webnode.cz/produkty/
Dievčatá ktoré ste v 22 týždni............................................TEXT PRE VAS Ako píšeme v predchádzajúcom článku, mozog sa vyvíja úžasnou rýchlosťou. V tomto momente je dôležité, aby malo tvoje telo dostatočné zásoby nenasýtených mastných kyselín, ktoré sú pre zdravý vývin mozgu zásadne. Tieto sa nachádzajú hlavne v rybách, ale aj v rôznych doplnkoch výživy pre tehotné ženy. Takisto sa nachádzajú v niektorých kojeneckých výživách. Na túto tému pripravíme celý článok, pretože je naozaj pomocou rôznych štúdií dokázané, že pri dostatočnej zásobe týchto kyselín v maminom tele a neskôr vo výžive kojenca, sa zlepšuje zrak dieťaťa a zvyšuje sa IQ.
@miskachrumka tak super, že Vám to vyšlo 🙂 gratulujem k dievčatku
Ekg to som ešte nepočula.. to asi posielaju len niektorí lekári nie? GRATULUJEM VAM TEHULKY ZA PRINCEZNICKY... ASI PREVLADAJU V AUGUSTE DIEVCATKA.... vela zdravicka nech sa darí.. 😀
kočky, idem sa pomaly chystať, držte palce aj s drobcami 😉
@vierazit198 pri prvom som ani ja nebola na ekg,ale teraz je to vraj povinne..ale trvalo to fakt len chvilku..je dobre,ze vam skontroluju srdiecko 😉 a mal by to uz ponuknut kazdy lekar..vela sa toho zmenilo veru ako som rodila prvy krat..je ovela viac vystereni..ale vsak len dobre..
@vierazit198 niekto nemusi uzivat doplnky pokial vsetkeho papas dost, ale zas niektore zeny vraj maju zmutovane spracovanie kyseliny listovej, ja kazdopadne neuzivam nic, jem vela zeleniny a ovocia ....na druhu stranu vela zien to uziva a myslim ze dobre robi
Je to zle vidieť, tak to dám do albumu ako fotky.
@miskachrumka jeeeej supeeer gratulujem 😀 😀 😀
tak vam to vyslo ako nam,bude parik 😀 😀
@lucik194
@vierazit198
zalezí to asi od lekára, robilo sa to vzdy, ja som bola tehotná pre 13 rokmi , potom pred 2 rokmi a teraz a robili mi to vzdy
je to základne vysetrenie pri prvých odberoch , ale kazdý lekár inak
baby a kde ja ta tabulka?????
Ďakujem 😀

@bobi3
o 13-tej