icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

cicimon
13. dec 2011

@adina7 no pri dietati sa kludny rezim velmi neda 🙂 no uz sa tesim na testovanie, hadam bude co 🙂 diki

adina7
13. dec 2011

@cicimon Tak sa potom ozvi ako si dopadla 😉

cicimon
13. dec 2011

@adina7 jo

lensam
autor
13. dec 2011

@kukucka78 ak si 6tt+3, tak uz srdiecko moze byt. Ja moc neverim na tyzdne, ktore lekar vyrata na zaklade sona, zavisi to od velkosti a tie byvaju nepresne. Mne sa narodilo o pol kila lahsie dieta ako predpokladali.

hoogy
14. dec 2011

@kukucka78 neviem preco ti povedala ze si 5+3 ked vtedy neni este vidiet srdiecko. dietatko najviac narastie pocas 7tt. ja som bola 6+0 a este bolo len celkom malinke. a da sa to merat az troska neskor v takychto zaciatkoch je to tazke.
@lensam 🙂 mne je zle uz 3 tyzdne 🙂 ale tak poriadne asi tyzden a pol.

elinor42
14. dec 2011

@ktore no ja som si nikdy BT nemerala, lebo ani neviem ako na to. Ale s doktorom sme zistili, že som mala dve ovulácie počas cyklu. Takže som neotehotnela pri prvej, ale až pri druhej, asi okolo 15. novembra. A keď mi robili hormonálny profil, tak mi vyšlo, že mám zníženú činnosť vaječníkov. Tak tomu fakt nerozumiem. Znížená činnosť a ovulácia dvakrát.
@lensam - no nevoľnosti mám od nedele. Nemôžem do seba dostať nič varené, len rožky a jablko. Chcela by som si ísť kúpiť do lekárne zázvorový čaj, niekde som čítala, že by to malo pomôcť. A miesto kávy pijem kolu, aby ma nebolela hlava. Ale iba za malú šálku denne.
@kukucka 78 - do tých týždňov tehotenstva sa teda vôbec nevyznám. Mne tiež doktor, keď som bola u neho 7.12. povedal, že som v 5 tt, ale vraj podľa veľkosti zárodku som iba v 3 tt. Ale idem znovu na sono v pondelok.

lulien17
14. dec 2011

žienky, mne asi slávnostne začali nevoľnosti... 😕

lonelyfrog
14. dec 2011

ahojte ja sa dozviem az zajtra oficialne ale test mi vysiel tretom tyzdni max. stvrtom len mi povedal MUDr. ze by este nic nevidel tak som zvedava aj sa tesim aj sa velmi bojim ale verim ze to bude vsetko ok , tento rok som sa uz raz tak tesila ale dopadlo to zle :(

lulien17
14. dec 2011

tak, mám termín u doktora - 21.12. - drže nám palčiaky nech je všetko ok 😨 🙂

astonka
14. dec 2011

@hoogy ahoj ty už maš aj tehu knižk...
tak my dostaneme až 2.1.2012 ak bude akcia srdiečka...

hoogy
14. dec 2011

@astonka nie nenemam knizku, tu dostanem az 17.1. ked idem na dalsiu poradnu. tehu knizka sa dava az okolo 12tt.

astonka
14. dec 2011

@hoogy hm tak neskot to maš-no každy dr.je asi iny...u mojej dr.tak do toho 8tt no ja ked tam pojdem tak buem 7tt5den...
som až teraz kukla že nežiješ na SK

hoogy
14. dec 2011

@astonka mne aj pri malom davala tak. este chodim k dr na sk.lebo my byvame blizsko hranic a poberam este rodicovsky tak som tam poistena. ja ked som bola tak este bolo velmi skoro takze srdiecko este nebolo.

astonka
14. dec 2011

@hoogy aha...ja som bola v pondelok mi robila zospodu sono tak to som bola 4tt aj nejake dni a tiež vravela že na srdiečko je skoro ale bolo vindo taky vačok a dnu taka mala bodka...

hoogy
14. dec 2011

@astonka no to som mala aj ja pekny vacok a bodecka 🙂 ja som bol 6+0 ale povedala,ze na ten tyzden je to uplne v poriadku. ze srdiecko tak az koncom 7tt je vidno.

mg25
14. dec 2011

@hoogy 🙂 ahojky, to je mile 🙂 len zrejme nie v rovnakej nemocnici, ako tak pozeram bydlisko 🙂 A inac ja uz tehu knizku maaaam 🙂

astonka
14. dec 2011

@hoogy no tak ja mne dr.vravela

hoogy
14. dec 2011

@mg25 tak to asi nie 🙂 a kedy si bola u dr? uz ti bolo aj srdiecko vidno?

astonka
14. dec 2011

no u každeho dr.je to zrejem ine..znama ma tehu knižku od 5tt...

jitus87
14. dec 2011

Ahojte ja som sa prave vratila od doktora. Urobil mi sono zo spodu a videl krasne cele embyo a videli sme aj bit srdiecko. Bije strasne rychlo. 🙂 som hrooozne stastna dievcata. V pondelok idem na krv a da mi aj knizku. Povedal mi ze som 7tt.

hoogy
14. dec 2011

@jitus87 super 🙂 tesim sa s tebou.

mg25
14. dec 2011

@hoogy u Dr. som bola, ked ma prepustili z nemocnice, tam lekar pri prijme pocul srdiecko 🙂 takze sa vytesujem, akurat stres z myomu, ale tak myslim pozitivne 🙂

mg25
14. dec 2011

@hoogy ....minuly tyzden v piatok 🙂 som u nej bola.

hoogy
14. dec 2011

@mg25 do kelu to mi ani nehovor ja som bola tak isto a nebolo este nic pocut. ☹ uz zacinam mat nervy ☹

mg25
14. dec 2011

@hoogy nieee vobec nemusis mat 🙂 aj lekar vrvavel,ze je to dost skoro, ze zvycajne pocut neskor. takze klud 🙂 a aj na nete som citala, ze srdiecko je pocut cca v 7-8tt prvykrat.

mg25
14. dec 2011

@jitus87 gratulujem 😵

hoogy
14. dec 2011

@mg25 aj ja som tak citala a dr hovorila ze v poriadku to je. uz ma aj muz hresi ze stale stresujem,ale tri kamaratky teraz v kratkom obdobi za sebou potretili sice vo velmi skorych stadiach,ale troska ma to asi poznacilo 😒 a tebe zistili myom? to su tu uz pisala? lebo ja som tu cez vikend moc nebola

kosska3003
14. dec 2011

@jitus87 tak super ze uz aj srdiecko si videla tesim sa som zvedava co tam my uvidime v pondelok 😀

hoogy
14. dec 2011

@kosska3003 :D dve srdiecka :D

mg25
14. dec 2011

@hoogy tak vidis, klidek 😉 naozaj zbytocne nestresovat, nech ma prijemne uhniezdovanie sa 😀
no zistili a dost velky a aj zle umiestneny, hlboko prehlboko ☹ ale tak ani sa nepohnem z postele a naozaj sa snazim mysliet pozitivne 🙂 snazim sa vela o tom necitat, nedepkovat sa 😅