icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

miskachrumka
2. apr 2012

@katja_ aha ja že už idem niečo vskúšať aspon by som sa pobavila 😀 😀

katka143
2. apr 2012

@miskachrumka gratulujem k dievčatku a teším sa s tebou 😉

saranata
2. apr 2012

@katja_ hej to som už pocula ale neskusala som

saranata
2. apr 2012

@katja_ inak čítala som ze kombinácia moču a sody B nikdy nešumí takze neviem ako a kto na toto prišiel

miskachrumka
2. apr 2012

@katka143 dakujeme 🙂

katja_
2. apr 2012

a tak som si sla rano pred robotou kupit mineralku 😀

miskachrumka
2. apr 2012

Babuše volala mi kamoška bola zvedavá samozrejme že čo a ako !čo nám povedali a podobne !
Ona má 9mes dcéru a čakajú druhe je v mes 11tt a v piatok jej zistili že malé chytilo chorobu od mačky ?
čo sa stím robí ?
on ami povedala že jej dr čakaá ešte na vysledky nejaké nemusí si to dať zobrať že ?

miskachrumka
2. apr 2012

@katja_ ja sa už teším do tesca !
už nech je doma drahý 😵

miskachrumka
2. apr 2012

@katja_ ináč ja mám popravde deravú hlavu ty si prvorodička ?ak sa možem opýtat !

miskachrumka
2. apr 2012

tam som chcela dopísať že čis si to musí dať zobrať že nie ? 😒

saranata
2. apr 2012

@miskachrumka myslíš toxoplazmozu?tak to je koniec vo vačšine prípadov

miskachrumka
2. apr 2012

@saranata bože až ma zima zamrazila :(
to vážne stím sa nedá nič robiť ?
nemože sa to nejak liečiť ?
a jej dr nič také zatial nespomínal asi aby nestresovala 😒

miskachrumka
2. apr 2012

@saranata ano toxoplazmozu ktorá je zo suroveho masa alebo zle tepelne upravaného masa a z výkalov mačky 😔
a som jej hovorila že nech dáva preboha pozor aj na tu malú 9mes a že ona j euž zvyknutá :(
ona to tiež može chytit že ?

katja_
2. apr 2012

@miskachrumka ano som preco 😀, kupila som kraviny co

saranata
2. apr 2012

@miskachrumka to je blbe 😒 maju mačku doma?
neviem tam su velke rizika pre plod a hlavne ked je v prvom trimestri to je najhoršie-vtedy ak zena nepodstupi interupciu tak príde k samovolnemu potratu , alebo sa neskor prejavia vrodene vady
zrejme jej odporučia interupciu

miskachrumka
2. apr 2012

@katja_ nie ja sa pýtam len tak a prečo by si mala kupovať kraviny 😕

miskachrumka
2. apr 2012

@saranata aha ok !
lebo mi bude volať v stredu že mi dá vedieť 🤐
no jej dr povedal že konkrétne z mačky je nakazené malé toxoplazmozou

saranata
2. apr 2012

@miskachrumka určtie ju riadne vysetria ale poznám aj baby ktore neposlali na interupciu tak v 7 mesiaci potratili
naozaj z toxoplazmozy su devastačne poskodenia plodu

http://www.choredieta.sk/index.php/chorobyvteho...

miskachrumka
2. apr 2012

@saranata no prečítala som tak ma to za nu mrzí ale vyzerala že ju to velmi netrápi 😔 😔 😔 😔
ale nemožem súdiť

saranata
2. apr 2012

@miskachrumka tak to je už o inom ☹

saranata
2. apr 2012

@porinka tak ako si dopadla?

majuska7111
2. apr 2012

Ženy, mne sa nedá vyrátať podľa krvi či čakáme dievča alebo chlapca, lebo krv sa mení každých 7 rokov či ako to je - a keďže môj manžel je starší o 6,5 roka, tak sa mi to nedá vyrátať.... ☹ Podľa čínskeho kalendára by sme mali čakať dievčatko, na ultrazvuku povedali, že to bude chlapec.... chceme ísť na 3D sono a zistiť to, len teraz majú plno a nemôžu ma zatiaľ objednať..... ja sa to asi ani nedozviem..... ☹

porinka
2. apr 2012

@saranata @loralo @bobi3 @ursula5 @miskachrumka atď atď...
takže bábatko je OK, veľkosť nám sedí na 20+3, podľa mrchy sme 20+4, takže oproti uzv z 12tt posúvame TP o tri dni dopredu, j. j. 16.8. 😀 😀 😀 Vážime asi 360 g.
Medzi nôžky sme videli, nie moc dobre, ale doky tam nevidel to, čo tam majú chlapci, takže zatiaľ je to Kristínka. Ešte uvidíme, čo povie 3D. A istotu budem mať až po pôrode 😉 😉 😉
Zašli sme aj do tesca, trochen som pokúpila, zajtra prihodím fotečky!

saranata
2. apr 2012

@porinka tak gratulujem zatial teda ku Kristínke, uvidíš ako budeš rada ze je to dievčatko a tvoj muž dvojnásobne🙂

tamara2307
2. apr 2012

@loralo došla som z poradne akurát, pýtala som sa na to EKG a že oni maminy neposielajú, len ak je nejaký problém.

a dnes sa nám ukázal pipík 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 moc sa tešíme, presne toto sme si priali

miskachrumka
2. apr 2012

@tamara2307 tak že po babach to bude dalši chlapec sa mi to zdá túto sezonu nejaké vyrovnané 🙂

saranata
2. apr 2012

@tamara2307 gratulujem 🙂
tak ja som problem nikdy ziadny nemala a na ekg som bola pri troch tehu, je to individuálne
ale som rada ze mám komplexnu starostlivost u svojho lekára 😀 😀 😀

miskachrumka
2. apr 2012

@porinka super sa teším tak to bude asi baba !
🙂 🙂
no dorást to može 😀 😀 hlavne že ste ok ! nám zas nepovedal kolko má gramov ani foto nedal že to sa už neda pekne pofotit 😠 že budeme mať z 3d sona 😒

miskachrumka
2. apr 2012

@tamara2307 ináč to si ty čo si sa stažovala na srdce že ?
ja mám niečo podobné a na ekg som bola ale bolo to okej no dnes som si dala skopírovať vysledky z gyndy zo štit.žlazy a krv.obrazu a to mi dala obvodná dokopy a idem na kardiologiu koncom apríla 😒

porinka
2. apr 2012

@miskachrumka
ja mám fotku, síce len hlavičku, takú mimozemskú, ale pamiatka musí byť, zajtra prihodím foto 🙂 a kontrolu máme tiež 30.4