icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

tamara2307
2. apr 2012

@miskachrumka nie nie, ja sa väčšinou nesťažujem, iba tak vo svojom vnútri 😉 mňa to ekg veľmi netrápi, doktor má už čo-to odpracavané a odrodené a vie aj to, že som prekonala v detstve šelest..ak to vyhodnotil ako OK a toto vyšetrenie nie je treba, ja mu plne dôverujem.
@saranta to tiež nie je na škodu, ak sa doktor stará o všetko, ale veď každý má svoje postupy.

porinka
2. apr 2012

@obycko
vek 32, pohlavie ženské, TP 16.8 😀

miskachrumka
2. apr 2012

@porinka jé tak ste na tom zas ako mi !
za pojdeme spolu 🙂

miskachrumka
2. apr 2012

@tamara2307 moj maloý ma šelest ale on to zdedil po tatovi aj jeho rodine aoni všetci majú šelest a že to neohrozuje zdravie!

vevuska1
2. apr 2012

@miskachrumka gratulujem ti k dievcatku, ja som vedela ze budes mat dievcatko 🙂 my by sme zas chceli chlapceka, ale ja si na morfo este pockam, idem az 18 aprila, do vtedy sa snad aj zblaznim 😒 ale uz dr. mi naposledy vravela, ze asi to bude dievcatko, len si nebola ista

sandrika1986
2. apr 2012

Ahojte budúce mamičky, ja som momentálne v 19tt, poradňa dopadla dobre, zatial som pribrala 3kg, dieťatko je v poriadku, kopká 🙂 Dnes sme sa konečne dozvedeli, čo budeme mať.....mužovi sa splnila túžba, vyšlo mu to pri prvom aj pri druhom dieťatku.....Po skoro 4r dcérke Nicol, k nám v auguste pribudne znova dievčatko Vivien 🙂 Prajem všetkým nastávajúcim mamičkám, aby ich tehotenstvá prebiehali v poriadku a za pár mesiacov sa tešili z ich vytúžených detičiek, najkrajší okamih sa pomaly, ale isto blíži....ani sa nenazdáme a budeme držať v náručí naše krásne poklady ..... 🙂 😉

miskachrumka
2. apr 2012

@vevuska1 dakujem 🙂
aj moj mm povedal že to vedel 😕 aký si bol istý 😀 😀

miskachrumka
2. apr 2012

@vevuska1 a neboj to ubehne raz -dva !
ja idem prosím pekne na 3D až 23 maja 😕 😕
že až v 27tt ?to nieje neskoro ? asi sa objednám inde !

miskachrumka
2. apr 2012

Baby čo tak Tamarku ? pači -nepáči ? 😀
ja to menim ako ponožky

miskachrumka
2. apr 2012

Teraz mi nič iné hlavou nevrta len meno :D

saranata
2. apr 2012

@miskachrumka to sa mi paci najviac Tamarka

saranata
2. apr 2012

@miskachrumka nie je to neskoro,budes krasne vidiet tvaricku
🙂

miskachrumka
2. apr 2012

@saranata hej ?
ja už neviem chcem ju už oslovovať menom a neviem akým som nevedela že vybrať meno pre dievča je tažšie ako pre chlapca 😒

miskachrumka
2. apr 2012

@saranata super 🙂
tak už by mala vypadať ako po porode ok ?
lebo náš malý bol v 23tt a mne pripadal na 3d uplne iný ako po porode !

saranata
2. apr 2012

@miskachrumka z tych co si dala je Tamarka najkrajsie

miskachrumka
2. apr 2012

@tamara2307 ako si spokojná so svojím menom ?ak je to tvoje ozajstné meno !
mne sa celkom páči ! 😉

saranata
2. apr 2012

@miskachrumka ja som bola v 25 a mala tak vyzerala ked sa narodila

miskachrumka
2. apr 2012

@saranata no vypadla Sofia určite !
ostala teda Daniela ,Laura ,Olivia ,Diana a teraz aj tá Tamara 😨

miskachrumka
2. apr 2012

@saranata už sa teda teším !
len sa ešte načakáme !
dufam že sa mojmu mm bude dať dojsť na termín 😒

katja_
2. apr 2012

@miskachrumka Laura jednoznacne u mna, ved pockaj na stareho uvidis co na to povie on

1nyx11
2. apr 2012

@miskachrumka ja som sa pri prvej tiez nevedela rozhodnúť, no ked som sla z 3d presne som vedela aj manzel ako sa bude volat 🙂 jednoducho ma to napadlo a máme Leu 🙂

trutka
2. apr 2012

@vierazit198 ahoj,ano som alergik,ale ked ti vysli negativne testy tak potom to asi nebude alergia.to neviem ohladne sumivych tabliet,mne povedala gynekologicka ze mozem aj denne.ale daj si pozor na magnezium,lebo znizuje tlak,pokial ho mas nizky.a s tou kys. listovou to netusim.aj tebe vsetko dobre 🙂

loralo
2. apr 2012

@katja_ jeeeeeeeeeeeeeej 🙂

loralo
2. apr 2012

@porinka takze dalsia bambulka 🙂 super, ze je vsetko v poriadku, tesime sa 🙂

loralo
2. apr 2012

@tamara2307 supeeeeeeeeeeer 🙂 gratulujem 🙂 uz bude vsetko v poriadku 🙂

tamara2307
2. apr 2012

@miskachrumka moje malé, ak by bolo dievča, bola by jednoznačne Tamarka (ja sa tak v skutočnosti nevolám, len tu na koníkovi)

loralo
2. apr 2012

@porinka no aj my sme mali rozdiel dva dni. podla ms sme boli 19+4 alebo podla sona 19+2, cize termin porodu sa mi posuva z 18.8. na 20.8.?

tamara2307
2. apr 2012

@loralo no musí byť! teraz, keď je to naše vytúžené bábo s pipíkom, už sa nič nesmie pokaziť. dokonca budúca prastarká dala za malého odslúžiť omšu, aby bolo všetko v poriadku 😉

loralo
2. apr 2012

@tamara2307 toto napadlo inac aj mna

klemente
2. apr 2012

baby, môžem sa pridať? Som tiež augustovka a zistili nám dievčatko. Tiež som ešte tak na pochybách, či správne🙂
Boli sme pri dr. Brešťanskom v Hlohovci, tak tomu sa vraj dá veriť. No neverili by ste, aké si je moje okolie isté, že je to chlapček, normálne mi dávajú takého chrobáka do hlavy, že im začínam veriť viac než doktorovi 😀
Už som to bábo začala volať dievčenským menom, no začínam trochu brzdiť, keď vidím takéto móresy naokolo 😕