icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

miskachrumka
3. apr 2012

A bola som pre Dadka včera v skolke a mu hovorím že som bola pozrieť bábu !
a on a "čo nové ? 😀 😀 😀
budeš mat sestričku ? a" on dobre ako povieš 😅 😅 😅 😀 😀

miskachrumka
3. apr 2012

Baby ja som sa rozhodla asi pre tú Sofiu ! 😉
Danielu budu volať Dana a mna to bude nerváčiť 😠
Laura už nebude je ich tu vela po BS!
Diana sa nepáči nikomu v rodine !
Sifia a v krstnom liste bude mať aj druhe meno po mne Michaela (Sofia-Michaela )
ako Dávidko je aj po ockovi (David-Štefan )

saranata
3. apr 2012

@miskachrumka aa tak si to užijem znova, pre dievčatá sa vzdy lepšie vyberá 😀 😀 😀
chlapci su menej nároční čo sa oblečenia týka, ved uvidíme čo nás čaká

saranata
3. apr 2012

@miskachrumka ja som chcela Sofiu už pri Natalke, ale aspon tu je kazdá druhá už Sofia tak sme to nedali

miskachrumka
3. apr 2012

@saranata mi tu zas máme samú Lauru a Nataliu a Nikolu :(
a Sofiu tu poznám len dva !
aj to su malé 4 ročne baby !
no neviem ale teda ostáva zatial Sofia !

saranata
3. apr 2012

@miskachrumka no tak ked to u vás neni tak rozšírene tak je to ok 🙂 🙂 🙂

miskachrumka
3. apr 2012

@saranata no len sa prestahujeme a bude zle 😀 😀 😀 😀 😀 😀
ale však čo už lepšie ako dat niečo americké a budú to komoliť 🙂

miskachrumka
3. apr 2012

@saranata Ináč od piatku to tu konečne vyzerá ok
počasie sa umudrilo zas konečne dúfam že ostane aj cez víkend tak a pojdeme grilovať 🙂

miskachrumka
3. apr 2012

@saranata kde si mi zmizla 😕 😕 😕 😀 😀
čo si si dnes dala na ranajky ?
daj nejaký napad !
mne idú na chuť vajička ale asi sa zdržím lebo na velkú noc ich bude nad hlavu 😅 😅 😅

saranata
3. apr 2012

@miskachrumka som tu
tu je tiez slniečko🙂 ale ja aj mala máme nádchu amala ešte aj kašel takze sme doma

ja som schudla dalšie kilo takze už som -10kg, sa teším do poradne 😀 😀 😀 😀
nič mi nechutí ale zase jem stále tak neviem
na ranajky som mala chlebík a lečo 😀 😀 😀

tamara2307
3. apr 2012

@miskachrumka nepoteším ťa, ale na víkend má byť hrozné počasie 😒 treba si užiť tieto dva dni, potom už len dážď

miskachrumka
3. apr 2012

@saranata jéj tak na teba nemám ja mám len o kilo menej ako pred tehu 😒
prvé 4mes som pribrala 1,5kg no tie sa už stratili a mám ešte dalsie kilo menej tak resp. o 2,5 kg som lahsi a brusko vacsie radost toto 😵 😵

miskachrumka
3. apr 2012

@tamara2307 nieeeeeeeeeeeee to nieje možné 😠 😠 😠 😠
ako kukala som Bs a že má byt polooblačno no sa to ešte zmení :(

saranata
3. apr 2012

@miskachrumka no ubytok váhy jak svina ale potom ked to pojde hore tak neviem neviem 😀 😀 😀 😀 velký slon v lete to bude radost

miskachrumka
3. apr 2012

@saranata vieš čo ked si budeme davat pozor tak si nemyslím
ja napr nevečeriam vobec to mi asi pomohlo že som schudla !
za to že som tehu nemusím sa napchávať a priberať zbytočne! malá si zobere zomna !

bodka70
3. apr 2012

ahojte baby, tak som na chvíľu zase tu, ako tu "válčite" ? 😉

@miskachrumka , Miši, gratulujem k dievčatku 🙂 - tak nakoniec tu pribudli aj nejaké baby konečne.

@saranata , a čo ty? už vieš či to bude dievka alebo chlapec?

baby, to ako dokážete schudnúť? Ja priberám, len keď sa pozriem na jedlo. Už mám skoro 7 kíl hore a stúpa to a stúpa.... 😕

miskachrumka
3. apr 2012

@bodka70 no sa to ešte zmení o budem sa snažiť aby to tak či tak do konca nebolo viac ako 5kg ! 🙂
a bodka dakujem si zlatá 🙂

bobi3
3. apr 2012

@miskachrumka mne zas moje vnútro stále vravelo, že to bude chlapček... resp. som tomu nechcela veriť, žeby ešte aj dievčatko sa podarilo, mne úplne stačilo, že sa podarilo bábo, a to že je to dievčatko, je ako taká čerešnička na torte 😉

@saranata tak už nech je ten štvrtok 😉

bodka70
3. apr 2012

@miskachrumka , tak to sa mne určite už nepodarí, pri oboch dievčatách som pribrala okolo 15kg. Ale zase ja mám výhodu, že z kojenia rýchlo chudnem. Pri Soničke som po roku kojenia mala ešte o 1kg menej ako pred otehotnením a to som ju dosť skoro začala prikrmovať a nekojila som ju plne, lebo som od jej 8mesiaca chodila do práce na čiastočný úvazok (staral sa môj muž vtedy-chodil na smeny), tak som ju v tom čase napríklad 4x kojila, 2x na fľašu nutrilon a pomedzi to nejaký príkrm.

miskachrumka
3. apr 2012

@bobi3 jasné jasné ty sa musíš velmi tešit po takom dlho bojovaní a po takej strate ti musí byť ako velký zazrak 😵

saranata
3. apr 2012

@bodka70 ahoj dlho si tu nebola, ako sa máte s babatkom ?
ja ešte neviem čo to bude, vo strtok idem na morfolog.sono, tak snád niečo ukáze
ja som takto chudla aj pri malej 7kg a potom som 16 pribrala, teraz som mala pár kíl navyše a ešte aj kojím tak tie zasoby idu dole podla mna lebo ja už sa snazím normálne jest, najvačšie dobro je podla mna to sladke a to ze nepijem sladenu kávu tri krát denne a cukor vobec v ziadnej forme, takze je to ok
len sa bojím kolko a kedy zacnem už priberat

miskachrumka
3. apr 2012

@bodka70 ja som nemala to štastie kojit Daduska po narodení resp.som ho kojila len mesiac !
maleho mi niekto z návštevníkov unas doma nakazil zapalom priedušiek ako 3tyzdnoveho 😢 😢 😢 leteli sme do nemocnice stále som trpela poporodnou depresiou a dotoho ešte aj toto aj bolest z rezu všetko aj to ked so videla ako ho tam trápia jeho ukrrutný plač a tie ihly v hlavke kedže také male babo nema ešte žili vyobec bola som na vine ja som bola nezodpovedná matka !aj trápenie a stáli plač sposobil že som bola v koncoch a som mlieko stratila ☹ ☹ 😢 uplne po 6tyzdnoch som si ho tzv.vyplakala 😢
bolo to strasne a veríma dufam že po malej nebudem mat taku strasnu poporodnu depku uplne ma to zmohlo ☹ ☹ ☹

bobi3
3. apr 2012

@saranata @bodka70 ja som pribrala nejaké 4kg 😵

@miskachrumka áno, ono to aj je zázrak 😉 momentálne som najšťastnejším človeko na zemi, ešte to dobojovať do úspešného konca a nebudem mať konkurenciu 😀

bodka70
3. apr 2012

@saranata , díki, celkom dobre sa mám, včera som odniesla na daňový úrad posledné daňové priznania, tak si konečne môžem aspoň trochu vydýchnuť. Ale už mi začínajú tie bežné tehotenstké obtiaže, doteraz neboli skoro žiadne, ale už to začína - ťažšie sa mi dýcha, v noci neviem zaspať, hľadám si polohu, suchý nos, stále musím v noci piť a potom chodím cikať po kvapkách a občas tie tehotenské migrény ma potrápia. Ale ináč všetko OK, Grétka kopká každý deň, tak ma to tak nejako ukľudňuje, že je v poriadku 😉 .

miskachrumka
3. apr 2012

@saranata už len na teba sa čakaá čo to bude ja aj boby aj bodka to už vieme a všetko sú baby tak asi to bude aj u teba kočena 🙂 zapadneš medzi nás 🙂 🙂
a zajtra streda 🙂

saranata
3. apr 2012

@bodka70 tak je super, migreny to je moje prekliatie asi, podobne aj spánok a fucanie jak lokomotíva , toto dieta ma kope nejako viac ako dcery tak neviem či malý sloník alebo futbalista 😀 😀 😀 fakt dost silno na 20tt
takze tiez take obvykle obtiaze , teším sa na leto ked sa k tomuto pridaju horučavy, nevyleziem z domu😀

saranata
3. apr 2012

@miskachrumka no už nech som tam😀

miskachrumka
3. apr 2012

Ináč baby viete že tu je jeden 99,9% prieskum že chlapci sa rodia vtedy ked muž ma čerstvé spermie to znamená ,že manželia majú stáli poohlavný stik to neznamené že pri babe nieje pohlavný stik ale že chlapček je spolodený z čerstvo vytvorených spermií !
a dievčatko naopak spermie su odstáte minim.4dni + a potom je pohlavný stik a tím pádom je baba 😉 aj tu čo majú mamičky aj po 3 baby vacsina ich mužov chodí na tyždnovky :D
mi sme tomu verili aaaaa? hotovo 🙂
😀 😀 😀 😀 😀 😀 🤐

bodka70
3. apr 2012

@miskachrumka , aj ja som mala pri prvej dcérke ťažkú popôrodnú depresiu, žiadna radosť z bábatka, čierne myšlienky, len kto to zažil, vie o čom hovorím 😒 . Teraz ako som počúvala v správach o tej 30-ročnej mamičke, čo vyskočila z okna pôrodnice kvôli popôrodnej depresii, až ma zamrazilo 😖. Škoda, že si toho nik nevšimol, ako jej je a nepomohol jej. Chúďa a chúďatko aj to dieťatko, čo ostalo bez mamy.

Ale pri druhej dcérke som si viac verila, aj ten cisársky bol ľahší, všetko bolo tak nejako jednoduchšie. Mala som pocit, že s dvoma deťmi je to ľahšie, ako predtým s jedným. Sonu som mala v škôlke a s malou som si užívala prechádzky a potom poobede spolu na ihrisko, domov....žiadna depresia ma nechytila - len občas taká únava, ale to po pár týždňoch prešlo. Tak ti to prajem, nech to máš podobne 😉.

A z kojenia si nič nerob - bude - bude, nebude - nebude. Ja som sa o to samozrejme snažila, ale nebrala som to ako otázku života či smrti (lebo dieťa naozaj v dnešnej dobe od hladu nezomrie, keď nie je kojené) a preto sa možno aj zadarilo 😉.

miskachrumka
3. apr 2012

@bodka70 dakujem a velmi verim tvojím slovám !
si super žena vždy ma vieš podporiť a modlím sa verím aby toto bolo ovela lepšie nech sa zotavím skor a nech nemám žiadnu depku !
je to strasne ta poporodná depka tiež ma napadalo hocičo ti poviem ale potom po tích par tyzdnoch sa to všetko zlešilo !
to prve je iné po všetkých stránkach strach a všetko ti nedovolí mať tolko radosti !