icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

miskachrumka
2. apr 2012

@klemente aj domna huckajú že to bude chlapček !

miskachrumka
2. apr 2012

@porinka vek 24 pohlavie nenapísané ešte a t.p rovnako 25.8 😀 😀

nati04
2. apr 2012

Ahojte baby v prvom rade gratulujem tým vašim princeznickam nás to čaká zajtra ;) ale poteší hocičo🙂 ale mám taku otazocku či má niektora ten istý problém co ja ;( pri cikani mávam taky tlak dolu v podbrusku aj niekedy len tak to pociťujem že či babo neni moc dolu myslím si :(

klemente
2. apr 2012

@miskachrumka fakt?🙂
moja svokra robí drahoty, že ona to nechce vedieť, nech jej to ani nehovoríme, ale že aj tak vie.
A neskôr som jej hovorila, že mám nový termín, že mi ho dr. posunul ešte ďalej. A ona na to: heej, to chlapci posúvajú (aj keď ak už ide o to, asi myslela, že sa neponáhľajú s pôrodom, sa mi tak zdá..)
No uznaj! Taká istota, ona to hovorí ako nejaký fakt!🙂
A dnes kamoška. Hovorím jej, že jej to poviem, keď sa stretneme. A ona na to: aj keď mi povieš že to je dievčatko, ja si aj tak budem myslieť, že je to chlapec, a neuverím, až kým sa nenarodí.
No tak uznajte, či by ste nepochybovali.

miskachrumka
2. apr 2012

@nati04 nebude to skor nejaký zápal močových ciest :/

klemente
2. apr 2012

@nati04 moja malá sa často začne vydúvať, keď cikám, to som si všimla už skôr. Úplne sa mi vtedynapne a vyduje brucho. Nechápem, či sa jej to páči, či čo 😀

nati04
2. apr 2012

@miskachrumka nie nemyslím lebo nic má neboli zatiaľ ;)

miskachrumka
2. apr 2012

@nati04 no treba to oznámiť gynekologovi !
čo ti on na to povie 🙂

loralo
2. apr 2012

@nati04 drzim palce

vevuska1
2. apr 2012

@miskachrumka noo aj ja dufam, ze to ubehne rychlo, ale ked clovek na nieco caka a tesi sa, tak sa ten cas vzdy tak vlecie, no ale som zvedava co budeme mat, ja mam uz od zaciatku tusak, ze to bude dievcatko 🙂

nessy
2. apr 2012

@loralo no s kravickou tam boli take kratke dupacky 😀
to som ale v irsku kupila 😀 😀 😀

nessy
2. apr 2012

@bobi3 to vvaaaaazne? tak gratulujem,tak ti to vyslo 😀 😀 😀
konecne vytuzene babo a k tomu vytuzene dievcatko supeeeer 😀 😀 😀

vevuska1
2. apr 2012

@nati04 nooo netreba to podcenovat, ja som tak skoncila zo zapalom mocovych ciest a stravila som cely den v nemocke, bo neveeli ci ma tam maju nechat alebo nie, nakoniec ma poslali domov s antibiotikami a dnes na kontrole som bola uz nastastie uplne v poriadku, takze radsej to povedat

nessy
2. apr 2012

@mercymay nejak to tu zacina prevladat babami :D
my co sme vedeli prve to boli chalani a teraz sama baba prichadza 😀 😀 gratulujem

nati04
2. apr 2012

@vevuska1 len ja to mám len niekedy nemám pocit že by som mala prechladnuty mechur lebo to si pamätám to som mavala ale dakujem 🙂

vevuska1
2. apr 2012

@nati04 ja mavam inak niekedy taky pocit, ale iba ked mam uplne plny mechur, ako keby sa babo tam tlacilo tak sa tak vyduje a mam pocit, ze je uplne nizko a potom ked sa vycikam sa mi hned ulavi a je to ok 🙂

porinka
2. apr 2012

@miskachrumka
prečo mi píšeš tvoj vek atď? ja som to písala @obycko, do tabuľky 😉

porinka
2. apr 2012

@loralo
nič si neposúvaj, ja som si písala prvý TP podľa veľkosti mimi v 12tt 19.8, teraz mi už doky napísal do knižky 16.8 😉

nati04
2. apr 2012

@vevuska1 ano presne aj ja to tak mám 🙂 a este niekedy mávam áko keby Som mala dostať menzes

bobi3
2. apr 2012

@porinka super, takže tiež dievčatko blahoželáááám 🙂
@nessy áno, vytúžené bábo a ešte aj vytúžené dievčatko

diamand
2. apr 2012

@saranata tak mne doteraz vzdy sedelo pohlavie s cinskym kalendarom, vypoctom podla krvy a vsetkymi ostatnymi, ale tento krat nesedi, vsade nam vychadza chlapec a bude mat dalsie dievcatko, takze ja uz vsetkym tymto vypoctom neverim

madzik
2. apr 2012

babenky kde hladate mena pre babatka?

xtinakc
2. apr 2012

@madzik myslim ze @zyza tu hodila link na mena ja som si ho hned skopcila.. kuk.. http://www.fodor.sk/Spectrum/mena.htm

ursula5
3. apr 2012

@porinka tak gratulujeme ku dievčatku tak budeme mať ďalšiu kámošku 🙂

mercymay
3. apr 2012

@nessy dakujem moc...no ale tabulkovo to viac vyzera na chlapcov...🙂 tak uvidime ako sa to bude este vyvijat. 🙂

saranata
3. apr 2012

@diamand to je len internetová zabava , nedá sa to mu verit logicky nie? mne tiez vyšli baby obidve v nej
teraz mi vo všetkých tabulkách vychádza chlapec
ja som mala zaplatený aj Jonášov vypočet a tam vychádzal chlapec ten mesiac kedy som otehotnela tak uvidíme , je mi to jedno, chcem zdrave dieta hlavne 🙂

miskachrumka
3. apr 2012

@vevuska1 mne zas moj inštinkt hovoril a niečo v nutri že bude vysnívana babena ajmoj drahý mi povedal že bude dievčatko 🙂
no ja som tomu nemohla veriť a ešte ked domna huckali že bude chlapček tak som tomu ešte menej verila ale vkuse mi vnutro hovorilo že bude baba!🙂
a aj je veru ! 😉 😉

miskachrumka
3. apr 2012

@porinka len tak bolo to zo srandy 😀 😀 😀 😀
prepáč! 😉

saranata
3. apr 2012

@miskachrumka no ja sa už neviem dočkat stvrtku😀
a hned sa ide nakupovat 😀 som videla pre dievčatká take krásne veciiiii, no uvidíme či pojdeme zase do šatičiek

miskachrumka
3. apr 2012

@saranata joj ty si si to už aj musela aj užiť ? či ?
pri dvoch babach 😉 mne klude stačí tato jedna 🙂