Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@porinka vek 24 pohlavie nenapísané ešte a t.p rovnako 25.8 😀 😀
Ahojte baby v prvom rade gratulujem tým vašim princeznickam nás to čaká zajtra ;) ale poteší hocičo🙂 ale mám taku otazocku či má niektora ten istý problém co ja ;( pri cikani mávam taky tlak dolu v podbrusku aj niekedy len tak to pociťujem že či babo neni moc dolu myslím si :(
@miskachrumka fakt?🙂
moja svokra robí drahoty, že ona to nechce vedieť, nech jej to ani nehovoríme, ale že aj tak vie.
A neskôr som jej hovorila, že mám nový termín, že mi ho dr. posunul ešte ďalej. A ona na to: heej, to chlapci posúvajú (aj keď ak už ide o to, asi myslela, že sa neponáhľajú s pôrodom, sa mi tak zdá..)
No uznaj! Taká istota, ona to hovorí ako nejaký fakt!🙂
A dnes kamoška. Hovorím jej, že jej to poviem, keď sa stretneme. A ona na to: aj keď mi povieš že to je dievčatko, ja si aj tak budem myslieť, že je to chlapec, a neuverím, až kým sa nenarodí.
No tak uznajte, či by ste nepochybovali.
@nati04 nebude to skor nejaký zápal močových ciest :/
@miskachrumka nie nemyslím lebo nic má neboli zatiaľ ;)
@nati04 no treba to oznámiť gynekologovi !
čo ti on na to povie 🙂
@miskachrumka noo aj ja dufam, ze to ubehne rychlo, ale ked clovek na nieco caka a tesi sa, tak sa ten cas vzdy tak vlecie, no ale som zvedava co budeme mat, ja mam uz od zaciatku tusak, ze to bude dievcatko 🙂
@nati04 nooo netreba to podcenovat, ja som tak skoncila zo zapalom mocovych ciest a stravila som cely den v nemocke, bo neveeli ci ma tam maju nechat alebo nie, nakoniec ma poslali domov s antibiotikami a dnes na kontrole som bola uz nastastie uplne v poriadku, takze radsej to povedat
@miskachrumka
prečo mi píšeš tvoj vek atď? ja som to písala @obycko, do tabuľky 😉
babenky kde hladate mena pre babatka?
@madzik myslim ze @zyza tu hodila link na mena ja som si ho hned skopcila.. kuk.. http://www.fodor.sk/Spectrum/mena.htm
@diamand to je len internetová zabava , nedá sa to mu verit logicky nie? mne tiez vyšli baby obidve v nej
teraz mi vo všetkých tabulkách vychádza chlapec
ja som mala zaplatený aj Jonášov vypočet a tam vychádzal chlapec ten mesiac kedy som otehotnela tak uvidíme , je mi to jedno, chcem zdrave dieta hlavne 🙂
@vevuska1 mne zas moj inštinkt hovoril a niečo v nutri že bude vysnívana babena ajmoj drahý mi povedal že bude dievčatko 🙂
no ja som tomu nemohla veriť a ešte ked domna huckali že bude chlapček tak som tomu ešte menej verila ale vkuse mi vnutro hovorilo že bude baba!🙂
a aj je veru ! 😉 😉
@porinka len tak bolo to zo srandy 😀 😀 😀 😀
prepáč! 😉
@miskachrumka no ja sa už neviem dočkat stvrtku😀
a hned sa ide nakupovat 😀 som videla pre dievčatká take krásne veciiiii, no uvidíme či pojdeme zase do šatičiek
@saranata joj ty si si to už aj musela aj užiť ? či ?
pri dvoch babach 😉 mne klude stačí tato jedna 🙂

@klemente aj domna huckajú že to bude chlapček !