icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

bobi3
3. apr 2012

@bodka70 aj ja presne nemôžem v noci spávať, ťažko s ami dýcha, stále plný nos a ešte aj stále mám pocit, že mi treba na záchod... ale malá kopká o dušu, tak vydržím všetko, to ma dobíja 😉

saranata
3. apr 2012

@miskachrumka to je tým ze spermie nositelne zensky chromozom su pomalšie ale vydrzia dlhšie, naopak tie muzske su rýchle ale odumieraju skoro, to už sa dlho hovorí ze ak chceš dievča tak tri dni pre ovuláciou treba mat sex a ak chlapca tak v den predpokladanej ovulácie

bobi3
3. apr 2012

@miskachrumka to čo si napísala o tých spermiách, môže byť pravda, my sme v novembri tiež mali sex len tak dvakrát do týždňa, manžel občas tiež v robote spáva... a podľa spermiogramu mal ukážkové spermie, takže vydržali na moje vajko 😀

saranata
3. apr 2012

@bodka70 ja som kojenie vobec neriešila proste ziadna príprava a kraviny okolo toho, je to prirodzena vec, a podla mna cím viac sa strestuješ a pripravuješ tým viac to pokašleš
kojenie je v hlave
obe deti som kojila a malu kojím doteraz

miskachrumka
3. apr 2012

@saranata joj ja som si nikdy nesledovala ovuláciu 😀 popravde ešte nikdy tak som sa tím nikdy neriadila
ale s mm sme sa dohodli že sex si dáme raz za tyžden asi 3 tyzdne po sebe a podarilo sa 🙂 🙂 🙂 🙂 tiež v novembri samozrejme boli sme na dovolenke v Dánsku a maleho sme splodili ešte v takom to sexualnom maniactve 😀 😀 viete prve dva roky vztahu :D su lepšie ako ked je niekto spolu už 5,5 roka 😀 😀 😀 😀

bodka70
3. apr 2012

@saranata , ja som celkove taký pohoďák a salámista, ste si už možno za ten čas všimli 😉 , tak ja som to fakt neriešila, keď som videla podaktoré baby na izbe v pôrodnici, čo tam stvárajú, tak som v duchu len očami prevracala. 😉

bodka70
3. apr 2012

@saranata
@miskachrumka
@bobi3 , no ja som vám asi písala, ako sme "splodili" našu poslednú princeznú. Ja už mám po 40-tke, to už vraj plodnosť rapídne klesá, žiadne vitamíny, žiadna životospráva, občasná cigaretka, občasné pivko....Z mužom sme už nič neplánovali, vyhýbali sme sa plodným dňom a naša sexuálna "aktivita" bola tak 2-3 do mesiaca, aj to sme väčšinou mali kondóm.
Ja hovorím, že keď aj pri takýchto okolnostiach, keď všetko je proti otehotneniu a napriek tomu sa to stane - tak to už je osud a to dieťa fakt muselo veľmi chcieť ku nám prísť. 😉.

Takže nemám ani páru, kedy sa nám to podarilo a kedy som mala ovuláciu 🙂.

saranata
3. apr 2012

@bodka70 ja nad tým prevraciam oči doteraz, všelijake sedenia na podporu dojčenia ja toto neuznávam , je to prirozdená vec, sme cicavce, potom ta velmi nastudovana zena príde do porodnice a nejde niečo podla toho čo sa naučila tak prídu depky a týžden na to už dáva dietatu UM
asi tak
mne sa spustila laktácia ked sa kamoške narodila dcera a to som už 4 roky nekojila, je to v hlave a nie v knihách
aj zena ktorá nikdy nerodila je schopná začat dojčit, vid matky ktoré si adoptuju deti , je to o inom a dnes sa zo všetkeho robí velká veda , ja som tiez zírala v porodnici, uplne posadnute zeny ktoré nevedeli ani ako na to ale silou mocou kojit a tak to aj dopadlo potom

diamand
3. apr 2012

@saranata veru hlavne nech su zdrave - tak som zvedava co budete mat na koniec vy, ale ak ti mam pravdu povedat ja som tym vypoctom aj verila kedze mi doteraz vsetky vychadzali, ale uz nie

saranata
3. apr 2012

@bodka70 my prve bez nejakej vedy, druhe po 12 rokoch snazili sme sa takmer rok potom sa podarilo a hned sa našlo aj vysvetlenie prečo sa nedarilo a to znízená funckia stítnej zlazy čo mi zistili v druhom mesiaci tehotenstva
a teraz toto sme sa snazili pol roka ale sledovala som si ovulu a merala BT aby to netrvalo dlho ,a tiez kvoli zlaze , mala som dost blbý cyklus kým sa mi to upravilo

diamand
3. apr 2012

@saranata no to ten moj drahy ma asi len zenske, kedze mame same babizne

saranata
3. apr 2012

@diamand ved máte aj chlapca, my máme dve baby , teraz uvidíme ale ja rodím len baby takze asi tak🙂

porinka
3. apr 2012

@saranata
prečo tak chudneš??? 😕

bobi3
3. apr 2012

@bodka70 to je zaujímavé 😵 ja mám kámošku, ktorá má 42, deti ešte nemajú a stále dúfa...má za sebou už 3 potraty, jedno neúspešné IVFko, lekári jej vravia, že vek je jej najväčší nepriateľ, preto je super, že vám sa to takto podarilo a ešte aj s kondómom 😀 tak to už je fakt osud a tá malá sa k vám priam vypýtala 😉

bobi3
3. apr 2012

@saranata tak ja som ten mesiac (november) brala lieky na podporu ovuláciu a 10DC som bola na folikulometrii, keď mi doki povedal, že tento mesiac je to bieda, že určite nič z toho nebude a pozri... zázraky sa proste dejú a ja tomu verím 🙂

saranata
3. apr 2012

@porinka nejem sladke už 5mesiacov, kojím dceru, navyše som mala nejako tie kila navyše ešte po nej, takze to je jedno s druhým , je to vo pohode
aj pri malej som schudla 7kg a potom pribrala 16 kg
aj ked v tomto čase som už išla hore s vahou ale to su tie kila navyše
dieta počas tehu čerpá nie z toho čo zješ ale z toho čo si telo ukladá , cize mne to ide dole
a nepriberám navyše lebo mi nechutí a nejem sladke

saranata
3. apr 2012

@bobi3 presne takto to býva, ked to nikto nečaká

bobi3
3. apr 2012

@saranata áno, lebo my sme sa na to ten mesiac vykašlali, užili sme si proste, keď sme mali chuť a to bolo všetko... žiadne úmyselné "robenie" dieťatka a možno práve preto to vyšlo, psychika je veľká potvora 😉

porinka
3. apr 2012

@saranata
ja som trošku viac jedla prvé tri mesiace, teraz papám menej ako pred tehu, a už mám +7kg, ale preto, že od polovice novembra som doma a nič nerobím, nikam nechodím...dovtedy som bola motorová myš. 😉 Ale musím aspoň tehu plávanie skúsiť, lebo som celá akási mľandravá 😠

diamand
3. apr 2012

@saranata chlapca mam z prveho manzelstva

saranata
3. apr 2012

@bobi3 no ja som v novembri mala furt niečo crevnu virozu a take hekticke obdobie a vidíš tiez sa práve vtedy podarilo😀

porinka
3. apr 2012

@bobi3
ja som si tak môjho doberala po 3D, že aké krásne bábo sme zamiesili...a on, že my??? 😕

saranata
3. apr 2012

@diamand tak už chápem, mm má syna z prveho manzelstva 🙂

saranata
3. apr 2012

@porinka to je v pohode, niekto priberá postupne a niekto schudne a potom naberie naraz
ja som pri prvej pribrala za cele tehu 9kg

vevuska1
3. apr 2012

tak baby ja som sa dnes postavila na vahu a mam +3 kg 🙂 ani neviem ako som to nabrala ked este tyyzden do zadu som tolko nemala 😀
juuj inak baby vy uz vsetky viete co cakate a ja musim cakat este 2 tyzdne, sa aj zblaznim od zvedavosti do vtedy

bobi3
3. apr 2012

@porinka tak ale je to vaše, materiál došiel od vás 😉

uzabytobolo
3. apr 2012

ahojte dámy, nebola som tu asi aj 2 mesiace, 2 týždne po skončení marodky ma operovali na slepák, pri operácii našli dost velký myom nešťastne uložený, a ešte ma týžden po operácii museli rozšiť kvôli velkému abscesu, samozrejme minimálne analgetiká, lebo som tehotná, boli sme aj na kontrole u gynekologa a to naše statočné dieťatko mi na sone zakývalo, hned som sa rozplakala...

miskachrumka
3. apr 2012

@bobi3 vždy to príde ked to človek najmenej čaká

porinka
3. apr 2012

@bobi3
šak hej, bez súlože tehula!!! 😀 😀 😀 😀 😀