Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@miskachrumka to je tým ze spermie nositelne zensky chromozom su pomalšie ale vydrzia dlhšie, naopak tie muzske su rýchle ale odumieraju skoro, to už sa dlho hovorí ze ak chceš dievča tak tri dni pre ovuláciou treba mat sex a ak chlapca tak v den predpokladanej ovulácie
@miskachrumka to čo si napísala o tých spermiách, môže byť pravda, my sme v novembri tiež mali sex len tak dvakrát do týždňa, manžel občas tiež v robote spáva... a podľa spermiogramu mal ukážkové spermie, takže vydržali na moje vajko 😀
@saranata joj ja som si nikdy nesledovala ovuláciu 😀 popravde ešte nikdy tak som sa tím nikdy neriadila
ale s mm sme sa dohodli že sex si dáme raz za tyžden asi 3 tyzdne po sebe a podarilo sa 🙂 🙂 🙂 🙂 tiež v novembri samozrejme boli sme na dovolenke v Dánsku a maleho sme splodili ešte v takom to sexualnom maniactve 😀 😀 viete prve dva roky vztahu :D su lepšie ako ked je niekto spolu už 5,5 roka 😀 😀 😀 😀
@saranata
@miskachrumka
@bobi3 , no ja som vám asi písala, ako sme "splodili" našu poslednú princeznú. Ja už mám po 40-tke, to už vraj plodnosť rapídne klesá, žiadne vitamíny, žiadna životospráva, občasná cigaretka, občasné pivko....Z mužom sme už nič neplánovali, vyhýbali sme sa plodným dňom a naša sexuálna "aktivita" bola tak 2-3 do mesiaca, aj to sme väčšinou mali kondóm.
Ja hovorím, že keď aj pri takýchto okolnostiach, keď všetko je proti otehotneniu a napriek tomu sa to stane - tak to už je osud a to dieťa fakt muselo veľmi chcieť ku nám prísť. 😉.
Takže nemám ani páru, kedy sa nám to podarilo a kedy som mala ovuláciu 🙂.
@bodka70 ja nad tým prevraciam oči doteraz, všelijake sedenia na podporu dojčenia ja toto neuznávam , je to prirozdená vec, sme cicavce, potom ta velmi nastudovana zena príde do porodnice a nejde niečo podla toho čo sa naučila tak prídu depky a týžden na to už dáva dietatu UM
asi tak
mne sa spustila laktácia ked sa kamoške narodila dcera a to som už 4 roky nekojila, je to v hlave a nie v knihách
aj zena ktorá nikdy nerodila je schopná začat dojčit, vid matky ktoré si adoptuju deti , je to o inom a dnes sa zo všetkeho robí velká veda , ja som tiez zírala v porodnici, uplne posadnute zeny ktoré nevedeli ani ako na to ale silou mocou kojit a tak to aj dopadlo potom
@bodka70 my prve bez nejakej vedy, druhe po 12 rokoch snazili sme sa takmer rok potom sa podarilo a hned sa našlo aj vysvetlenie prečo sa nedarilo a to znízená funckia stítnej zlazy čo mi zistili v druhom mesiaci tehotenstva
a teraz toto sme sa snazili pol roka ale sledovala som si ovulu a merala BT aby to netrvalo dlho ,a tiez kvoli zlaze , mala som dost blbý cyklus kým sa mi to upravilo
@bodka70 to je zaujímavé 😵 ja mám kámošku, ktorá má 42, deti ešte nemajú a stále dúfa...má za sebou už 3 potraty, jedno neúspešné IVFko, lekári jej vravia, že vek je jej najväčší nepriateľ, preto je super, že vám sa to takto podarilo a ešte aj s kondómom 😀 tak to už je fakt osud a tá malá sa k vám priam vypýtala 😉
@porinka nejem sladke už 5mesiacov, kojím dceru, navyše som mala nejako tie kila navyše ešte po nej, takze to je jedno s druhým , je to vo pohode
aj pri malej som schudla 7kg a potom pribrala 16 kg
aj ked v tomto čase som už išla hore s vahou ale to su tie kila navyše
dieta počas tehu čerpá nie z toho čo zješ ale z toho čo si telo ukladá , cize mne to ide dole
a nepriberám navyše lebo mi nechutí a nejem sladke
baby toto je skladba
tak baby ja som sa dnes postavila na vahu a mam +3 kg 🙂 ani neviem ako som to nabrala ked este tyyzden do zadu som tolko nemala 😀
juuj inak baby vy uz vsetky viete co cakate a ja musim cakat este 2 tyzdne, sa aj zblaznim od zvedavosti do vtedy
ahojte dámy, nebola som tu asi aj 2 mesiace, 2 týždne po skončení marodky ma operovali na slepák, pri operácii našli dost velký myom nešťastne uložený, a ešte ma týžden po operácii museli rozšiť kvôli velkému abscesu, samozrejme minimálne analgetiká, lebo som tehotná, boli sme aj na kontrole u gynekologa a to naše statočné dieťatko mi na sone zakývalo, hned som sa rozplakala...
@bobi3 vždy to príde ked to človek najmenej čaká

@bodka70 aj ja presne nemôžem v noci spávať, ťažko s ami dýcha, stále plný nos a ešte aj stále mám pocit, že mi treba na záchod... ale malá kopká o dušu, tak vydržím všetko, to ma dobíja 😉