Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@bodka70 vies, ono ma to vzdy chyti tak z nicoho nic, nie depka, ale akokeby mi zrazu zovrelo cele vnutro, neviem to opisat, ja som to nazvala ako pocit uzkosti, to najlepsie vystihuje ten stav, co sa v tej chvili odohrava. netrva to dlho, po chvili to vzdy prejde, ale je to velmi velmi neprijemne. dakujem za povzbudive slova 🙂
@miskachrumka
@saranata
@loralo
@bobi3 , ja som ešte nič nekúpila pre malé, ale sestra mi cez víkend doniesla nejaké vecičky po svojich detičkách, tak som pozerala na tie drobunké topánočky a tričuľká, normálne sa mi ruky chveli, keď som to potom pozerala.
ale už som si niečo pozerala na sasche, čím si určite urobím radosť. 😉 . Toto určite budem mať. 🙂
čo poviete na túto postel pre Daduška 🙂
http://www.babynabytek.sk/detska-postel-racer-p... aj s uložným priestorom !
baby mate pre babo vlastnu izbu? my sme v najme v 2 izb. byte takze babo nebude mat svoje priestory, ale v spalni mu vramci moznosti spravime jeho kutik s postielkou a v obyvaku by sme chceli prebalovaci pult a nejaku skrinku na ost. veci. stve ma to ze nemozeme zariadovat vo velkom ale nemame na to priestor, chceli sme hypo a stavat domcek ale nakoniec sme to nateraz zamietli ☹ co myslite ako dlho sa da byt s drobcom v jednej izbe aby to ani nas ani jeho nerusilo myslim po kazdej stranke aj intimnej...?
@slnieckko my cakame druhe a sme tiez len v dvojizbaku, maly ma v obyvacke svoje hracky, co mi vyhovuje, mozem si zehlit, pozerat tv a mam ho na ociach, spinka v posteli s nami, ale po intimnej stranke nam to neprekaza, cez den maly spi tri hodiny, noc prespi celu a mame velky gauc, prip. dame maleho do postielky a mozme byt aj v posteli 😀 ja by som sa aj bala mat pre maleho vlastnu izbu, takto som stale s nim. My sa chceme do leta stihnut prestahovat do domu, ktorý kupujeme, len je tam hrozne vela roboty, tak neviem ci sa to stihne, druhe babo by som si uz chcela vziat tam, no aj ked tam sa da uz spravit aj osobitne detska izba, zatial nad nou neuvazujeme, mne to vyhovuje takto, ked budu deti starsie, tak cca. 4-5 rocne, budem uz rozmyslat aj nad detskou 😉 🙂
@porinka aj mi máme takú krásnu gulatú hlávku 🙂
@slnieckko
my sme u svokrovcov, v jednej izbe, zatiaľ a neviem do kedy 😠 😠 😠 , takže aj postieľka aj prebalovací pult sa musí zmestiť. A kámoška má tiež dvojizbák, najprv mali spálňu aj s postieľkou vo väčšej izbe, keď mal malý dva roky, tak si vo veľkej izbe urobili obývačku so spáľňou a v menšej izbe urobili detskú.
@ela2710 mi máme 3 izbový a je nám to nejak málo 😒 😒
Nás ešte čaká prerábanie izby v ktorej bude mat izbu Daduško a po 2 rokoch tam bude aj so Sofinkou
taká menšia ale predsa budú mať svoje královstvo 🙂
Tak kočky nás chcel zas tatko prekvapiť 😀 😀 😀 😀 ževraj príde vo štvrok ráno !
a on je už na ceste domov no pekne už sa tešíme 🙂
@miskachrumka jaaj to su mile prekvapenia 😵 ja sa tak chystam dnes prepadnut rodinu... ideme na velku noc a nakecala som im ze pridem az v piatok kvoli praci ze ma nepustili... a o pol hodky vyrazame na cestu, uz sa tesim ako budeme stat na kazdej benzinke to bude cesta 😀
@slnieckko jéj ja sa už tiež tešim na tesco a podobne 🙂
ked je drahý doma nikdy niesme doma 😀
Babule ale čo variť ?
sakramento 😒
netuším :(
@slnieckko Netráp sa nad tým, my sme s Naďou boli dva roky v JEDNEJ (!!) izbe, prerábame postupne svojpomocne starší dom a na začiatku sme mali len veľkú izbu spolu s kuchyňou, takže garsónka v RD. 😎 A bolo to super, dalo sa to zvládnuť, aj sme večer telku potichu pozerali keď zaspala, aj som riady umývala 😅 . Keď mala dva roky, dorobili sme spálňu, normálne som si na to nevedela zvyknúť. 😅 Kedy budú detské izby (pod strechou), netuším, ale tak rátam že kým Naďa pôjde do školy, že by to šlo. Inak môj muž je z dvoch detí a normálne vyrástol v dvoj izbáku a tu je. Naša generácia, je akási moc náročná na tieto veci.
Mne sa každý čudoval ako to zvládame v jednej izbe, ale nesťažujem sa. Veď kedysi ľudia žili v jednej izbe v drevenici aj desiati a bolo to fajn, rodina bola pokope, mali sa radi. Dnes sa každý potrebuje izolovať. A dieťa - najmä bábo - nepotrebuje načančanú izbu, plné skrine výbavy a hračiek - ale matkinu náruč a lásku. 😉
kočky, urobila som nákup za 50 evri, plienky, osušky, cumlíky, košieľky...teším sa 😀 😀 😀
@porinka tak moja nakupuješ vo veľkom, ja som tiež kúpila kompletík na cestu z pôrodnice, body, dupačky, čiapočku a kabátik v Tescu a úžasnú mikinku s body, ešte tam vyrazím na nákup 🙂
Keď budem mať čas odfotím a tiež tu zavesím 😀
a ešte super deku taký vak a dá sa použiť do autosedačky
dik za odpovede 🙂 my sme zatial nakupili tiez vsetky veci v tescu... nejake body, overal na zimu, 2x tricko a jednu uzasne malu mikinu 😀 vacsie nakupy az neskor... toto je len pre radost aby som mala na co kukat 😅
@miskachrumka ja idem urobit vyprazany karfiol 🙂
@vierazit198 femibion som brala len od cca 7tt, do 12tt a potom som prestala, lebo ma strasne zapekal a bolo jedno co som jedla, aj tak mi nic nepomahalo, tak som si kupila jedno balenie multitabs perinatal so zivou probiotickou kulturou, ale tie som brala tiez iba dajake dva tyzdne, hlavne ked som bola chora a potom som prestala, lebo ma zacalo z vitaminov napinat a odvtedy beriem len cisto kyselinu listovu od firmy MedPharma. ziadne dalsie vitaminy si nedavam. Magnezium som dostala od sestrinej kamosky co bola teraz tehotna a ostalo jej, je to MAGNE VIE B6, ale to tiez neberiem pravidelne. Ja pohyby este necitim, aj ked mozno sa o nieco krpec snazi, ale rozoznat to neviem. ja by som sa asi tiez bala, keby uz krpec kopal a potom nic, ale tak zo zaciatku to nie je zevraj pravidelne, tak sa podla mna nemusis bat,. male tam ma este vela miesta, tak ta moze kopat aj tam kde to nebudes citit. uvidis neskor budes dokopana az moc 🙂 Byvame za Dunajskou stredou v rodinnom dome, ale vyrastala som v BA a moji rodicia tam este stale byvaju a skoro kazdy pondelok som tam 🙂 tak sa skoro vyliec, ja som bola chora tyzden ako sa oteplilo a mala som dost, lebo som mala upchate nosne dutiny, hrdlo ma bolelo a dokonc aj zvysenu teplotu som mala prve dva dni, ale krpec to prezil, tak som rada. uvidis vsetko bude dobre 🙂
@monculka celkom dobrý nápad 😉

@miskachrumka musela by si tak ako všetky je to o sile, prístupe a o ľuďoch ktory stoja pri tebe. Pokial viem že život neni len pekný