Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
inak baby co uz mate male, viete mi poradit kedy a ako sa vybavuje porodnica, alebo ako to vlastne funguje????
inak ako tak pozeram, tak nakupujete veci s kratkym rukavom, ja som nad tym moc nerozmyslala, len sa mi zdalo, ze to uz nevyuzijem, nakolko mam TP az 27.8. tak ste ma teraz dostali dost do pomykova, ci mam kupit aj ja, alebo ani nie a dilemu mam este z opalovacieho kremu pre baby, ci kupit este tento rok, alebo az na buduci 😒
@19vierka84 tak ja už chodím od 20tt k pôrodníkovi... už ma tam poslal môj gynekológ, u ktorého som bola ako riziková... takže u neho budem asi aj rodiť
@19vierka84 do nemocnice zacnes chodit od 36 tt,to ta tam posle uz tvoj lekar neboj,podla toho kde si vyberies ktoru porodnicu. Tam sa chodi potom raz tyzdenne az do porodu
@saranata to mi je jasne, ale kedy je najlepsie zacat si ju vyberat? vobec etusim ako to funguje, aj ked si chce clovek ju ist pozriet. nechcem to riesit moc skoro ale ani neskoro. inak viesmi poradit aj s tym opalovacin kremom pre baby, ze ci ho mam kupovatg este tento rok, alebo az na buduci - ci ho vlastne budem potrebovat uz tento rok? body s kratkym asi kupovat nebudem, lebo rodim na konci augusta, tak mi to bude asi zbitocne.
ahojte ja sice patrim pod september ale vlasne aj k vam augustovim, chcem sa spytat ked ste boli v 20tt na ultrazvuku ake hodnoty vam namerali myslim tym obvod hlavicky , bruska, dlzku stehennej kosti?
@19vierka84 ja som zatial kupila jedno kratke a chcem este jedno.pretoze ked by uz nebolo tak teplo tak na to das lahko nejake gate a mikinu alebo tricko.z kratkeho vies spravit aj dlhe 😀 😀
moja je 6 septembra a to uz bola v dlhych rovno 😀
@19vierka84 vybrat si ju mozes aj teraz,pozriet tak ku koncu.
Krem si kup ale nejake male balenie,lebo rok po otvoreni to aj tak mozes vyhodit.
Leto a teplo sa dost posuva takze ja nejake kratke body kupim ked bude chladno tak budu pod mikinu
@19vierka84 ja vyberat nemusim,mame v nitre len jednu 😀 😀
@olivka84 a to si pozerala kde? na internete alebo v nejakých tabulkách? nerob to , zbytočný stres, moje deti mali obe uplne ine hodnoty, pokial lekár nepovie ze niečo v poriadku tak je všetko ok
dlzka stehennej kosti určuje predpokladanu telesnu dlzku -vyšku človeka, takze aj keby bola hodnota menšia tak to nič neznamená len ze je jeden človek nižší a druhý vyšší
naozaj toto nerob , je to zbytočne , to je ako porovnávat otlačky prstov
a tých 30cm tammáš určtie preklep😀 nestresuj naozaj 0,4mm nie je ziadny rozdiel aj keby to malo byt nad 30mm ved kazde dieta je ine, ak by sa pomaly vyvíjalo tak to určite vieš a upozornili by ta na to,.ale to sa neposudzuje podla stehennej kosti
opatruj sa a teš sa , hlavne preč od porovnávania na nete 😝 😀 😀 😀
@19vierka84 tak ja idem na morfo este neskorsie ako ty 🙂 ja idem az 18 aprila, to su este dva tyzdne, sa do vtedy aj zblaznim od cakania
@olivka84 DS by ti vybehol už pri NT a NB ultrazvuku alebo na tripple testoch a tie maš určtie v poriadku
krátka stehenná kost sama o sebe nie je indikáciou na predpoklad DS , tam su ine parametre podla čoho sa to posudzuje, ako srdce, palec na ruke, jazyk, nosová kostička, a pod, stehenná kost určite nie 🙂
http://www.babycenter.com/2_inside-pregnancy-we...
naše detičky😀 21-27tt
Ahojte. Dievcata, co zvyknete robit na velku noc? zaujimaju ma take nepecene dobroty, cize nie kolace a zakusky. Dajte sem nejake osvedcene receptiky 🙂
mne sa osvedcila tato torticka na kazdu prilezitost 🙂 http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=22274
@loralo alebo tato 🙂 http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=20562
@19vierka84 podla mna krem na opalovanie tento rok pre babo nevyuzijes... to uz bude ku koncu leta a aj tak asi take malo babo nebudes vystavovat na slnko, bude vo vanicke a mozno este aj nejaku slnecnu clonu mu budes robit (ja som vacsinou davala este na kocik aj plienocku tak aby na babo nesvietilo a to mal moj dado uz 4 mesiace)... takze na priamom slniecku asi nebude.
@alinka01
@19vierka84
slnko neposobí na take male dieta len priamo, luce sa aj odrázaju a dieta by malo byt chránene, v auguste je dost silne, určite krem vyuziješ
ja mám prvu dceru narodenu v lete viem o čom hovorím , kremy su drahe hlavne tie kvalitne ale dá sa kupit male balenie ktoré ma aj iný učinok ako ochranu a tak sa ti oplatí kupit
a nejake slane rychle jednoduche pochutky?

@nati04 super, ďalšia baba 🙂 blahoželám!!! a meno aké dáte?