icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

mercymay
4. apr 2012

@miskachrumka tiez beriem Magne B6 od Sanofi Aventis. 2x1 ....

porinka
4. apr 2012

@olivka84
my sme v 16 tt mali stehennú kostičku najviac pozadu, asi o 5 dní a teraz krásne dorástla, je o dva dni popredu...doky hovoril, že nie je dobre vidieť celá, lebo stále dorastá, takže žiadna panika!!! Dokonca mojej sestre doky hovoril, že má nožičky o dva týždne pozadu a malý behá akoby mal motor v riťke 😉

bobi3
4. apr 2012

@saranata super video, musím ukázať manželovi, lebo on si stále myslí, že to malé ešte nie je človek 😠

@vevuska1 wau, tie torty vyzerajú super a hlavne ľahká príprava, gaštanové pyré ja síce nemusím ale v takejto kombinácii by to bolo možno fajn.. a o mňa tu predsa nejde 😀 ďakujeme za inšpiráciu

hoogy
4. apr 2012

@olivka84 mne ked merali male v 20tt tak vsetko zodpovedala datumu len stehena kost nie.bola o dva dni mensia. doktorka mi povedala ze to je zanedbatelne a vzhladom na to ze som mala tak to moze byt.

saranata
4. apr 2012

@bobi3 to mám taku aplikáciu v mobile a kazdý týžden mi tam hodí video, tu su všetky na tej stránke ako sa vyvíja babo po celý čas, a ine videá ako IUI porody a pod

porinka
4. apr 2012

@bobi3
tak som včera drkotala s kámoškami maminami ohľadom postelí...jedna je za sťahovaciu bočnicu, druhá mala aj to aj polohovateľný rošt a s tým bola spokojná. A už nikdy by si nekúpila nebesa, lapač prachu a keď chcela malého vidieť z postele, musela to odhŕňať, proste jej to zavadzalo. Takže ja vezmem aj so sťahovacou bočnicou aj s polohovateľným roštom a hotovo. 😉

porinka
4. apr 2012

@saranata
aké videjká??? aj ja si prosím vidieť 😉

olivka84
4. apr 2012

dakujem vam za rady hadam je teda vsetko ok ved aj dr povedal tak mu skusim verit 😒

porinka
4. apr 2012

@olivka84
nie skúsiš, musíš 😀 😀 😀 alebo sa objednaj na 3D a tam to mrknú

loralo
4. apr 2012

@porinka nasla si taku?

olivka84
4. apr 2012

@porinka hej sa chystam objednat na 3D len cakat este 4 tyzdne ale tak vydrzime 😀

vevuska1
4. apr 2012

@bobi3 noo ved o to ide je to za par minutiek hotove a su uplne mnam 🙂 na vianoce som vypekala skoro ako v cukrarni, tolko sme mali kolacikov, no teraz sa mi uz vazne nechce, som rada ked navarim obed a nie este vypekat 🙂 este som rozmyslala nad strudlou, ale asi iba z kupeneho listkoveho cesta 😀

bobi3
4. apr 2012

@porinka zlatko, tak to je super, že si sa už rozhodla, ja v podstate tiež stále zvažujem a tiež som stále žiadnu neobjednala... ten baldychýn nechcem určite ani ja, polohovateľný rošt áno, ale to už majú snáď všetky postieľky, a tú bočnicu... no neviem, sestra vraví, že jej to vôbec nebolo treba... no musím ešte porozmšľať, veď ešte je čas, no najskôr mi vychádza asi tá s tým macíkom, čo som našla naposledy, tá má aj aj... Niekedy koncom apríla budem mať 3D, tak dovtedy to s manželom zvážime a po tom už objednáme 😉

bobi3
4. apr 2012

@vevuska1 ja budem mať 18. narodky a dlho som zvažovala, že akú tortu, tá trasená vyzerá super, má aj ľahkú prípravu a môj drahý miluje zavárané mandarinky 🙂 tak možno ju aj spravím, si poklad, ďakujem 🙂

porinka
4. apr 2012

@bobi3
aj ja budem až po 3D objednávať aj kočík, aj postieľku 🙂

bobi3
4. apr 2012

@porinka 😵 a kedy budeš mať 3D??? ale tú komodu so žirafou chcem určite, k tomu už len vybrať postieľku 😉

bobi3
4. apr 2012

@porinka len práve pozerám a tá postieľka s macíkom nemá v cene vyberateľné tyčky 😕

porinka
4. apr 2012

@bobi3
fákt, ale na obrázku sú 😠 😠 😠 ale pre mňa nie sú nejako dôležité 😀 a na 3D sa budem objednávať tak o dva týždne, aby sme išli v 25tt 🙂 sa teším

xtinakc
4. apr 2012

ahojte babulky, tak uz som doma z poradne, len bohuzial moja doktorka sa rozhodla ze mi este neprezradi pohlavie.. ze ona tusi, ale ze radsej az pri buducej poradni, aby neboli nejake zmatky... ☹ nastastie poradnu mam teraz uz o 2tyzne tak nebudem cakat dlho...
no a dalsi goool vyzera to tak ze pojdem na sekciu, comu som sa chcela vyhnut, ale kedze nosim kontaktne sosovky, resp. mam vacsie dioptrie tak ma poslali k ocnemu nech sa vyjadri k porodu, tak som zvedava...

saranata
4. apr 2012

@porinka ja idem tiez v 25 týždni, to je tak druhý majový týžden 🙂

vevuska1
4. apr 2012

@bobi3 aj nam ta trasena chuti velmi a da sa spravit aj s ineho ovocia ako su jahody a podobne, ale nam tiz najviac chuti z mandariniek 🙂

porinka
4. apr 2012

@xtinakc
ako silné máš dioptrie???

saranata
4. apr 2012

@xtinakc to nie je hned indikácia k sekcii, neboj, on to pozrie a vyjadrí sa , lekárka to bude mat na papieri a kludne mozeš rodit prirodzene
a to ze ti nechcela povedat ani to aké pohlavie sa jej zdá je divne nie? ved mohla aspon naznacit, po 20tt malokedy dochádza k omylu

porinka
4. apr 2012

@vevuska1 @bobi3
aj ja ľúbim takú piškótovú, ale robím to inak, naspodok vrstva piškótov, zalejem dvoma kyslými smotanami, do ktorých dávam na jedno poschodie vmiešaný vanilkový, na ďalšie škoricový cukor a na tretie granko. a na každú vrstvu smotany kopec ovocia - jahody, mandarinky, broskyne, kiwi....proste dobrotka 😀 😀 😀

porinka
4. apr 2012

@saranata
mne to vychádza prvý májový týždeň!!! a kam ideš na 3D?

bobi3
4. apr 2012

@porinka no ja by som tie tyčky chcela radšej ako tú spúšťaciu bočnicu, moja sestra ju nemá a teraz, keď je už adelka väčšia, jej veľmi chýbala, lebo ona je tehotná s druhým a nemohla ju vyberať z postieľky... 😖
ja mám 19.4. ďalšiu poradňu a doki mi povedal, že sa potom hneď dohodneme na 3D, on to priamo v GIN-FIVe robí, tak snáď sa to ešte stihne 😖 to budem 24tt...

19vierka84
4. apr 2012

@nessy tak teda aj ja kupim par kuskov s kratkym rukavom pre istotu nech mam doma, keby bolo moc teplo 🙂 ja by som chcela rodit v DS, ale tak mam moznost aj v BA, lebo nasi mi tam byvaju pri antolskej, ale do tej ja urcite ist nechcem, aj keby mi za t mali zaplatit, tak sa len pre istotu pytam, ze ao sa da vyberat. este mam moznost ist do samorina, ale tak asi DS to vyhra 🙂

@vevuska1 ja uz sa pomalinky zblaznim aj teraz. minule mi nerobila ultrazvuk co mi az tak moc nevadi, ale uz som zvedava na krpca a hlavne by som chcela vediet co to bude, ak sa ukaze krpec 🙂

@saranata @alinka01 mam sice TP 27.8. zatial, ale tak kupim si ho. na priame slnko ho urcite davat nebudem, len bude aj tu na dvore u nas cez den v kociku, ale tak pojde do tiena 🙂