Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@saranata ten sa fantasticky lahucko ovlada. Ja som z neho bola nadsena. Manzelovi sa uplne pacila jeho lahkost a aj konstrukcia. Len stale neviem. Je to strasne tazke sa rozhodnut pre jeden 😀
@pekosita z tychto klasickych nam predviedli inglesinu magnum. Bola som prekvapena aky je neskutocne lahky a aj to, ze aku ma strasne velku vanicku.
@obycko mne sa páčil už pri malej ale vtedy stál nad 1000eur tak som sa na neho vykašlala, teraz som ho už kupila
zo všetkých hladísk je super, vanička velká, lahka konstrukcia , z hladiska bezpečnosti uplne super vajíčko takze u mna vyhral , a su nove farebne variácie dá sa vyberat
@miskachrumka @nati04 jej gratulejem k dievcatkam,aj u nas bude 🙂
co vsetko som este zmeskala,tento tyzden som mimo,nemam taky pristup k internetu. je to vela vsetko citat 😅
Baby tak dnes som kupila aj ja kusky 🙂 🙂 🙂
ste ma navnadili 😀 😀 😀
kuknite do albumu 🙂 🙂 🙂
@miskachrumka ja sa už teším na zajtra 😀
@trutka gratulujem k dievcatku 🙂
@bobi3 @saranta @19vierka84
jaké sme ranné vtáčatá 🙂 🙂 🙂
no tak zacinam mat pocit, ze baby zacinaju mat prevahu nad chlapcami 🙂 a ja mam tiez silny tusak, ze o dva tyzdne doplnim dalsiu babiznu, sa snad nedockam 😖
@porinka tak mna kazde rano psy budia, tak im musim ist otvorit dvere na dvor a dat im ranajky 🙂
@vevuska1 neboj, urcite sa dockas, ja sa uz tesim na buduci tyzden, tak to hadam rychlo utecie a nebude sa to vliect
tak a sme po raňajkách, čo si začneme??? vyhodím von duchny, trochen poupratujem, keď už idú tie veľké sviatky, uvarím sviečkovú...a medzitým sa budem s bábatkom mojkať 😀 😀 😀 a poobede kafčo s kámoškou 🙂
@porinka tak to ja som už v robote, tak preto 😉 no od budúceho týždňa už nastupuje moja náhradkyňa, ktorá ma bude zastupovať počas materskej a ja ju budem zaúčať, takže internet asi už nebude 😢 potom až večer doma... vy ste to ako riešili v práci? ešte robíte?
@saranata neboj, pribudne ďalšia baba 😀 držíme palčeky!!!!!!!!!!!!!!!!
@19vierka84 ty až po sviatkoch? no tak si aspoň môžeš predstavovať, že je to chalan a bude vám každú Veľkú Noc zvyšovať rodinný rozpočet 😉 lebo my s babami toho teda nezarobíme, skôr dostaneme výprask 😀 , to je asi jediná nevýhoda, že čakáme dievčatká 😒

ahojte baby.tak vysledky z amnio budu az o tyzden,vcera sme boli na morfo,lekar nevidel ziadne znamky downa,takze by to malo byt v poriadku.a cakame dievcatko 🙂