icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

trutka
4. apr 2012

ahojte baby.tak vysledky z amnio budu az o tyzden,vcera sme boli na morfo,lekar nevidel ziadne znamky downa,takze by to malo byt v poriadku.a cakame dievcatko 🙂

saranata
4. apr 2012

@trutka supeeer gratulujem , takze dalšia bambulka🙂 všetko bude ok🙂

pekosita
4. apr 2012

@trutka jasne vysledky budu uz len proforma 😉 ,gratulujem k dievcatku

obycko
4. apr 2012

@saranata ten sa fantasticky lahucko ovlada. Ja som z neho bola nadsena. Manzelovi sa uplne pacila jeho lahkost a aj konstrukcia. Len stale neviem. Je to strasne tazke sa rozhodnut pre jeden 😀

@pekosita z tychto klasickych nam predviedli inglesinu magnum. Bola som prekvapena aky je neskutocne lahky a aj to, ze aku ma strasne velku vanicku.

pekosita
4. apr 2012

@obycko mna zaujal hlavne pre velkost vanicky a este sa mi paci , ze sa da hojdat 😀

saranata
4. apr 2012

@obycko mne sa páčil už pri malej ale vtedy stál nad 1000eur tak som sa na neho vykašlala, teraz som ho už kupila
zo všetkých hladísk je super, vanička velká, lahka konstrukcia , z hladiska bezpečnosti uplne super vajíčko takze u mna vyhral , a su nove farebne variácie dá sa vyberat

trutka
4. apr 2012

@miskachrumka @nati04 jej gratulejem k dievcatkam,aj u nas bude 🙂

co vsetko som este zmeskala,tento tyzden som mimo,nemam taky pristup k internetu. je to vela vsetko citat 😅

nati04
4. apr 2012

@trutka dakujem 🙂

nati04
4. apr 2012

@trutka gratulujem a teším sa s tebou

miskachrumka
4. apr 2012

Baby tak dnes som kupila aj ja kusky 🙂 🙂 🙂
ste ma navnadili 😀 😀 😀
kuknite do albumu 🙂 🙂 🙂

miskachrumka
4. apr 2012

tak som sa vytešila 😵

saranata
4. apr 2012

@miskachrumka ja sa už teším na zajtra 😀

porinka
5. apr 2012

@trutka
gratulujeme a ďalšia princeznička do nášho babinca 😀 😀 😀

bobi3
5. apr 2012

@trutka blahoželáme 🙂 a meno???

19vierka84
5. apr 2012

@trutka gratulujem k dievcatku 🙂

porinka
5. apr 2012

@pekosita
ten roan je fajný, dá sa aj autosedačka nasadiť...len to jazdenie, keď sa nedajú kolečká točiť 😕

porinka
5. apr 2012

@bobi3 @saranta @19vierka84
jaké sme ranné vtáčatá 🙂 🙂 🙂

vevuska1
5. apr 2012

no tak zacinam mat pocit, ze baby zacinaju mat prevahu nad chlapcami 🙂 a ja mam tiez silny tusak, ze o dva tyzdne doplnim dalsiu babiznu, sa snad nedockam 😖

saranata
5. apr 2012

@porinka tak ja mam doma ranne vtaca takze ja rano nepospim 😀

porinka
5. apr 2012

@obycko
o tom znechutení mi hovor, keď som si našla nejaký, čo sa mi páčil, tak vždy bolo na ňom podľa recenzií niečo zlé ☹ Zatiaľ som rozhodnutá pre X-lander a hotovo 😉

19vierka84
5. apr 2012

@porinka tak mna kazde rano psy budia, tak im musim ist otvorit dvere na dvor a dat im ranajky 🙂

19vierka84
5. apr 2012

@vevuska1 neboj, urcite sa dockas, ja sa uz tesim na buduci tyzden, tak to hadam rychlo utecie a nebude sa to vliect

saranata
5. apr 2012

@porinka na recenzie sa vykasli,kazda mame ine poziadavky,co nevyhovuje jednej moze druhej,

porinka
5. apr 2012

@saranata
hej, len niektoré veci sa opakovali, a to ma presvedčilo, napr. že kočík ťahá do jednej strany, veľmi časté defekty a pod. Nebudem už špekulovať...aj ten tvoj som pozerala, dá sa, len ten podvozok sa mi nepáči "Y" 😅

loralo
5. apr 2012

@saranata tiez drzim palce, nedockavo cakame na spravy 🙂

loralo
5. apr 2012

@trutka ja sa poserem 🙂 blahozelam, super, urcite bude vsetko v poriadku 🙂

saranata
5. apr 2012

@porinka na concord NEO sa nepači ani mne ale na concord FUSION je super, vo všetkom mi vyhovuje🙂 ale kazdej sa neičo ine páči

loralo
5. apr 2012

@saranata daj link 🙂

porinka
5. apr 2012

tak a sme po raňajkách, čo si začneme??? vyhodím von duchny, trochen poupratujem, keď už idú tie veľké sviatky, uvarím sviečkovú...a medzitým sa budem s bábatkom mojkať 😀 😀 😀 a poobede kafčo s kámoškou 🙂

bobi3
5. apr 2012

@porinka tak to ja som už v robote, tak preto 😉 no od budúceho týždňa už nastupuje moja náhradkyňa, ktorá ma bude zastupovať počas materskej a ja ju budem zaúčať, takže internet asi už nebude 😢 potom až večer doma... vy ste to ako riešili v práci? ešte robíte?

@saranata neboj, pribudne ďalšia baba 😀 držíme palčeky!!!!!!!!!!!!!!!!

@19vierka84 ty až po sviatkoch? no tak si aspoň môžeš predstavovať, že je to chalan a bude vám každú Veľkú Noc zvyšovať rodinný rozpočet 😉 lebo my s babami toho teda nezarobíme, skôr dostaneme výprask 😀 , to je asi jediná nevýhoda, že čakáme dievčatká 😒