icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

porinka
4. apr 2012

prdelky, kde budete kupovať súpravy do postieľky?
ja zatiaľ tu http://www.detska-vybavicka.sk/3-dielna-suprava...

porinka
4. apr 2012

maminy, a s týmto nemáte skúsenosti? http://www.babytip.sk/hygienicke-a-kupacie-potr...

19vierka84
4. apr 2012

@porinka ja budem kupovat len teplomer do ritky, ten je zevraj najlepsi a tak mi to odporucila aj kamoska

pekosita
4. apr 2012

@porinka ja som uz kupila postielku aj so supravou od jednej znamej po jej dcere .... ak si vsak budem objednavat dalsie do rezervy tak urcite z tohoto portalu....vcera mi z vybavicky prisiel balik tehotenske leginy,zupan a kojaca kosela a som maximalne spokojna ...

porinka
4. apr 2012

@19vierka84
keď ja nechcem drobca trápiť do riťky ☹

19vierka84
4. apr 2012

@porinka ale tam je zevraj meranie najpresnejsie co sa tyka teplotym, ale tak to zalezi od teba, ale nemyslim si ze ho budes trapit, ved mu ho tam nestrcis cely, ale tak mozem sa aj mylit, mne toto radila kamoska

saranata
4. apr 2012

@porinka to nie je trápenie🙂, detom sa meria teplota v konečníku, alebo si kup potom bezdotykový teplomer ten mám aj ja a je super, ale malinkým babatkám je najlepšie v tom konečníku

porinka
4. apr 2012

@saranata
ešte sa popýtam sestry, aký mala 😉

bobi3
4. apr 2012

@porinka dobrá stránka 🙂 ja som ešte do postielky prádlo nepozerala, tak teraz môžem 😉 a stým teplomerom, no sestra má bezdotykový a veľmi si ho chváli... len ten je asi dosť drahý 😒
@saranata zajtra držíme palčeky 😉
@pekosita vitaj 😉

porinka
4. apr 2012

@bobi3
aj nad tým bezdotykovým som rozmýšľala, asi zájdem do lekárne na výzvedy 😉

saranata
4. apr 2012

@bobi3 dakujem moja🙂

@porinka ja ho mám a je super, bezdotykový , do uška na čelo a je to aj na vodu a mlieko ked chceš odmera teplotu , dieta nemusíš budit, dobrá vec to je

vevuska1
4. apr 2012

@19vierka84 aj moj sen bol nemecka doga alebo argentinska a neapolsky mastin, juuj toho mala moja spoluziacka na strednej a to som mu natahovala tie gamby jeho az neviem kde, uzasny psisko 🙂

19vierka84
4. apr 2012

@porinka tuto temu som nasla tu na MK, tak si ju pozri, mozno budes mudrejsia https://www.modrykonik.sk/forum/zakladna-vybavicka/bezdotykovy-teplomer-mate-skusenosti/

pasatko
4. apr 2012

@zyza no moj mily zobral redukciu tak teraz musim nabit baterky do fotaka a zajtra tu dam fotku

pasatko
4. apr 2012

@19vierka84 nie nemylys sa mne to vraveladetska lekarka

19vierka84
4. apr 2012

@pasatko tak tomuto som dajako nepochopila ☹

pasatko
4. apr 2012

@19vierka84 no myslela som to s tym teplomerom naozaj je ta teplota najpresnejsia ked sa meria v dupke

pasatko
4. apr 2012

tak podarilo sa toto je moj kociar a aj mne a dokoncaaj svokra pochvalila ze je pekny uz sa nemozem dockat ked v nom budem kocikovat drobca si to vychutnam

19vierka84
4. apr 2012

@pasatko aha, mne to hovorila kamoska, lebo priatel chcel kupit ten bezdotykovy a ona ze ten nie, najlepsie je ten do ritky a potom neskor mala ten na celo

pasatko
4. apr 2012

@19vierka84 no aj ten na celo mam tym meriam teplotu tym starsim detom ale babatku som vzdymerala tak ze som mu dalado ritky

porinka
4. apr 2012

@19vierka84
ďakujem, idem kuk 😉

porinka
4. apr 2012

@saranata
zajtra držíme palečky 😀 😀 😀 o koľkej ideš?

saranata
4. apr 2012

@porinka díky ja idem na 12:50 hod, ale to sa pretiahne určite , lebo lekári tam odbiehaju k porodom a podobne

obycko
4. apr 2012

Dnes som bola na morfologickom, genetickom ultrazvuku. Vsetko je v poriadku. Merali malickemu hlavicku, stehennu kost a este neviem co vsetko.

Bola som pozriet aj kociky. Uplne som vylucila Coletto Matteo. Je absolutne nestabilny, tazko sa s nim manipuluje a vsetky sucasti do seba tazko zapadaju. No jednym slovom strasne.
Potom nam ukazovali Concord Fusion travel set a Concord travel set neo quantum. Ten bol fajn, ale dizajnom som s nim neni uplne stotoznena.
Ukazovali nam este asi 3 druhy rozne značky už ani neviem ake ale nejako ma neoslovili.
Najviac sa mi pozdravala ABC design Cobra. Tak uvidim pre aky sa vlastne rozhodnem. Ale pomaly ma to uz aj prestava bavit a som z toho celeho vyberania kocika znechutena.

monculka
4. apr 2012

pustia aj mojho priatela dnuka na ultrazvuk?ked budem chciet aby videl babo...mali by ne?

saranata
4. apr 2012

@monculka nemaju dovod ho tam nepustit , ste spolu ako buduci rodičia
ešte som nepočula ze by nepustili

saranata
4. apr 2012

@obycko tak super ze je všetko ok, ja som kupila concord fusion travel set 🙂

monculka
4. apr 2012

@saranata
len sa pytam...chcem ho zobrat dnu 🙂

saranata
4. apr 2012

@monculka určite ho pustia, drzím palce

pekosita
4. apr 2012

no ja som kocik este nekupila,ale uz som na 90% rozhodnuta pre roan marita... rozhodla som sa pre klasiku 🙂