icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

saranata
5. apr 2012
loralo
5. apr 2012

@bobi3 ja chcem este v praci vydrzat aspon do maja, uvidim, ci potiahnem aj cely maj. asi budem tiez zaucat noveho cloveka

saranata
5. apr 2012

@bobi3 mne to je jedno, len nech je to všetko ok, dievča či chlapec 🙂 🙂 🙂

loralo
5. apr 2012

@saranata hej hej, toho co mas ty, dakujem 🙂

porinka
5. apr 2012

@bobi3
moja, ja som PN od polovice novembra, keď som začala stimulku. Robila som na tri zmeny, pod sebou 60 ľudí, nechcelo sa mi chodiť do roboty a pichať si tam. A k tomu kopec stresu, a teraz mi primár doporučil PN do konca, tak si hovkám doma. A v robote mám za seba náhradníka, už maká jak hodinky, že vraj moja škola 😀 😀 😀 v pondelok som tam bola pozrieť, ako sa mi majú...

saranata
5. apr 2012

@loralo to som ti len našla farbu ktoru som kupila, , ja som ho kupila v Brendone
http://www.brendon.sk/products/list?searchtext=...

saranata
5. apr 2012

@loralo http://www.brendon.sk/Products/ViewDetails/3455...
tento len vaničku mám inu, concord proton ako na linku predtým

loralo
5. apr 2012

@saranata vypada super ten kocik, ak sa mozem opytat, za kolko sa ti ho podarilo zohnat v plnej vybave?

zyza
5. apr 2012

@monculka ja som bola na sone s manzelom aj synom 😉 boli zvedavi,tak som bola aj rada,ze sa zucastnuju...

loralo
5. apr 2012

@saranata sportova cast sa neda dat uplne do lahu?

saranata
5. apr 2012

@loralo no ja som v Brendone kupila posledný z tejto minuloročnej kolekcie, lebo tá ešte mala vaničku Proton a tá je velká, tie tohtoročne maju nenormálne male vaničky, ja neviem pre koho to robia
bol v zlave za 599€, všetko spolu + navlek proti dazdu na sportovu aj na vaničku.ja som spokojná

saranata
5. apr 2012

@loralo dá sa uplne do lahu

loralo
5. apr 2012

@saranata wow, tak to bola super kupa. cize to mas model 2011, ci este 2010?

loralo
5. apr 2012

@saranata a este prosim ta, ake su rozmery vanicky tvojho modelu? 🙂 a uz nebudem otravovat 😀

loralo
5. apr 2012

@loralo fakt sa mi ten kocik paci velmi aj dizajnovo lebo vacsina ma tu sportovu cast taku divnu, ako chrobak nejaky 😝 tento ma taku peknu sumernu, mojmu oku lahodiacu 🙂

saranata
5. apr 2012

@loralo http://www.babybee.sk/p/550/concord_proton_vani... tu su rozmery, nie su take velke ako na CAM čo som mala pri malej ten bol super, ale toto stačí aj s fusakom , ked rodím v auguste tak do marca v pohode , aj tak som vzdy od nejakeho 5-6 mesiaca dala dieta do sportovej časti
to je model 2011

saranata
5. apr 2012

@loralo mne sa tiez páčil , už pri malej ten model 2010 ale stál vtedy cez 1000 eur takze dakujem tolko za kočík nedám

19vierka84
5. apr 2012

@bobi3 tak ale ja by som radsej ako prve dievcatko a potom az ked tak chlapca. u nas je tradicia vypinat zvoncek a nikomu neotvarat, tak sa tomu vyhnem kazdy rok 🙂

pekosita
5. apr 2012

@porinka dobre ranko dievcata, ja viem na roane su tie kolesa negativum...ale zatial aj tak vedie 🙂

loralo
5. apr 2012

@saranata dakujem za vycerpavajucu odpoved 🙂

pekosita
5. apr 2012

@bobi3 ja este tiez zarezavam v praci, este mesiac a potom uz by som si mala cerpat dovolenku...konecne....ja mam sedave zamestnanie a neviem ako vy ale mne sa uz zle sedi 😒

loralo
5. apr 2012

@pekosita aj mne, ale nie kvoli bruchu, ale rit ma boli hrozne a uz aj chrbat

19vierka84
5. apr 2012

@loralo tak mna uz dva dni bolia krize a vcera vecer sa k tomu pridal pravy bok. rada by osm vedela co si tam krpce vystraja 🙂

bobi3
5. apr 2012

@porinka @pekosita @loralo tak ja by som oficiálne mala ísť na MD 1.7., v apríli chcem zaučiť tú moju náhradkyňu, v máji už bude robiť sama, ja budem len poradca a kontrolór 😀 no a v júni sa asi hodím na PN... ja sa zatiaľ cítim dobre, no musím sa častejšie prejsť, tiež sa mi začína už zle sedieť a hlavne ráno sa mi nechce vstávať 😠

pekosita
5. apr 2012

@loralo aj mna kostrc...aj ked pri mne su to uz len fantomove bolesti lebo mi ju odrezali,ale boli to o to viac 😔 , a navyse mala mi vecer talci na nerv a odchadza mi este aj lava noha,nemozem na nu dostupit,tak manzel mi pomaha sa presuvat po byte...ja som len zvedava co sa bude diat o dva mesiace ked uz budeme ako domiesavace 😀

bobi3
5. apr 2012

@19vierka84 to áno, keď chceš dve detičky a ešte žiadne nemáš, v tom prípade je to jedno 😉

bobi3
5. apr 2012

@pekosita tak to si neviem ani ja predstaviť, ako to budeme zvládať v júni, júli... 😖

saranata
5. apr 2012

zienky idem ja upratat aby som na obed mohla utekat pozriet babatko🙂 drzte sa 🙂

pekosita
5. apr 2012

@saranata tak nech drobec nie je hanblivy a ukaze sa 🙂,drzim palec

loralo
5. apr 2012

@bobi3 jeeeeezis to vstavanie aj mna nici. vstavam o 5:00 a ty?