Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@miskachrumka a tu matermu este beres, ja uz neberem vobec nic a pri malej som nebrala cele tehu absolutne ziadny vitamin ani len kyselinu listovu a mala je uplne zdrava a v poriadku a teraz tak podobne, ved ked mas pestrustravu tak si myslim, ze netreba.
@19vierka84 máš veru pravdu ale len tu na sk je to také drahé inde nezdierajú mamičky na tom čo im najviac zaleží a dakujeme aj ja verím že sa zbavíme toho čo najskor 😔
aj ked je to ževraj na dlhšie čo som počula 😢
@vevuska1 ani ja som pri malom nebrala nič vobec a tiež je zdravý len teraz som si to dopriala neviem prečo ale prečo to nevyužiť 😉
a ano berem ale už si kupim to menšie balenie materny
@loralo no už je neskoro ale snažím sa nečitat takéto veci a vyhýbat sa im a zbytočným pochybnostiam a strachu škodi to a teraz si budem zas namýšlat somariny ked malá nebude kopať ☹ 😔
@miskachrumka ja uz som vysadila, som vybrala iba jedno to balenie a uz sa mi nechce napchavat sa vitaminami, lebo ja som na tieto veci strasna, raz si dam, raz nie, takze ja tak nepravidelne, tak som povedala, ze uz si nebudem davat nic
@miskachrumka aj ja :( a to mám aj ine starosti s mojou polovickou:( bože toto vobec neni pre mna;( bojim sa
@vevuska1 ja si kupim ešte jedno menšie a tiež už potom budem brat len to magne b6 nič iné a ja sa snžim poctivo to brať aj ked aj mne sa stalo že som zabudla ale asi 2-3 krát 😒
@nati04 tak sa takým veciam vyhýbaj a nepočuvaj to
a keby mne to niekto povadal brala by som to ako sebectvo od tej osoby je to nepekné ☹
@miskachrumka a to magne beres koli comu? teda ja ani netusim koli comu sa to ma brat 🙂
ja už také veci nechcem počuvat potom sa velmi stresujem a mám dost stresu ked mi malý ochorie to mi stačí :(
@vevuska1 kvoli tvrdnutiu lepšie povedané ako prevencia to som brala aj pri malom a ty si to nebrala 😕 magnézium ?
a magné b6 preto lebo je lepšie a ma ten vitamín na vyše čo namá obačajné magnézium a netvrdne mi bruško len istota je istota ;
@miskachrumka :(
@miskachrumka magnezium nie a ani mi dr. nikdy nepovedala aby som brala, mne ani brusko nikdy nejak netvrdlo ani teraz a ani pri malej
@miskachrumka Miska to je v sumovej forme?
jezis baby ja som sa tu s vami zakecala a zabudla som postavit polievku aspon, bo dnes sa mi varit nechce, ale polievka u nas musi byt, dnes bude brokolicova kremova, mnamky 🙂 idem sa pustit tea do nej
A vlastne to je aky pocit ked tvrdne bruško?
a ako vlastne tvrdne bruško? mňa občas nafúkne ale to sú asi len vetry 😖
@nati04 nie v tabletkovej origoš pre tehulky to že ty to nevieš to je ok si prvorodička 🙂
@bobi3 a pretoto je to to najhoršie čo sem mohla dať ☹ ☹ ☹
Mamičky druhorodičky ktoré ste ešte nebrali magnézium?
vobec počas tehu pri prvom či druhom ?
radsej idem. pekny zvysok dna, baby.

@miskachrumka mna to mrzi, potrebovala som to dat von, prepac