icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

loralo
5. apr 2012

@miskachrumka mna to mrzi, potrebovala som to dat von, prepac

vevuska1
5. apr 2012

@miskachrumka a tu matermu este beres, ja uz neberem vobec nic a pri malej som nebrala cele tehu absolutne ziadny vitamin ani len kyselinu listovu a mala je uplne zdrava a v poriadku a teraz tak podobne, ved ked mas pestrustravu tak si myslim, ze netreba.

nati04
5. apr 2012

@vevuska1 a to jej zistili az teraz? Bože to je strašne a čo mala stres?

miskachrumka
5. apr 2012

@19vierka84 máš veru pravdu ale len tu na sk je to také drahé inde nezdierajú mamičky na tom čo im najviac zaleží a dakujeme aj ja verím že sa zbavíme toho čo najskor 😔
aj ked je to ževraj na dlhšie čo som počula 😢

miskachrumka
5. apr 2012

@vevuska1 ani ja som pri malom nebrala nič vobec a tiež je zdravý len teraz som si to dopriala neviem prečo ale prečo to nevyužiť 😉
a ano berem ale už si kupim to menšie balenie materny

vevuska1
5. apr 2012

@nati04 tak jej sa to stalo este pred 3 rokmi

miskachrumka
5. apr 2012

@loralo no už je neskoro ale snažím sa nečitat takéto veci a vyhýbat sa im a zbytočným pochybnostiam a strachu škodi to a teraz si budem zas namýšlat somariny ked malá nebude kopať ☹ 😔

nati04
5. apr 2012

@vevuska1
Akurát si čítam o tom syndrome;( a uz má ďalšie babetko? Možno by jej tiez pomohli injekcie fraxaparine

vevuska1
5. apr 2012

@miskachrumka ja uz som vysadila, som vybrala iba jedno to balenie a uz sa mi nechce napchavat sa vitaminami, lebo ja som na tieto veci strasna, raz si dam, raz nie, takze ja tak nepravidelne, tak som povedala, ze uz si nebudem davat nic

nati04
5. apr 2012

@miskachrumka aj ja :( a to mám aj ine starosti s mojou polovickou:( bože toto vobec neni pre mna;( bojim sa

vevuska1
5. apr 2012

@nati04 nema a ani neviem ci moze mat, si adoptovali maleho chlapceka

miskachrumka
5. apr 2012

@vevuska1 ja si kupim ešte jedno menšie a tiež už potom budem brat len to magne b6 nič iné a ja sa snžim poctivo to brať aj ked aj mne sa stalo že som zabudla ale asi 2-3 krát 😒

miskachrumka
5. apr 2012

@nati04 tak sa takým veciam vyhýbaj a nepočuvaj to
a keby mne to niekto povadal brala by som to ako sebectvo od tej osoby je to nepekné ☹

vevuska1
5. apr 2012

@miskachrumka a to magne beres koli comu? teda ja ani netusim koli comu sa to ma brat 🙂

miskachrumka
5. apr 2012

ja už také veci nechcem počuvat potom sa velmi stresujem a mám dost stresu ked mi malý ochorie to mi stačí :(

miskachrumka
5. apr 2012

@vevuska1 kvoli tvrdnutiu lepšie povedané ako prevencia to som brala aj pri malom a ty si to nebrala 😕 magnézium ?
a magné b6 preto lebo je lepšie a ma ten vitamín na vyše čo namá obačajné magnézium a netvrdne mi bruško len istota je istota ;

nati04
5. apr 2012
vevuska1
5. apr 2012

@miskachrumka magnezium nie a ani mi dr. nikdy nepovedala aby som brala, mne ani brusko nikdy nejak netvrdlo ani teraz a ani pri malej

bobi3
5. apr 2012

@loralo to nieee, práve takéto správy tu nepotrebujeme 😒

nati04
5. apr 2012

@miskachrumka Miska to je v sumovej forme?

vevuska1
5. apr 2012

jezis baby ja som sa tu s vami zakecala a zabudla som postavit polievku aspon, bo dnes sa mi varit nechce, ale polievka u nas musi byt, dnes bude brokolicova kremova, mnamky 🙂 idem sa pustit tea do nej

nati04
5. apr 2012

A vlastne to je aky pocit ked tvrdne bruško?

bobi3
5. apr 2012

a ako vlastne tvrdne bruško? mňa občas nafúkne ale to sú asi len vetry 😖

nati04
5. apr 2012

@bobi3 presne aj ja to tak citim :( bože nie toto áni nemusím vedieť ;( takéto veci ved do pôrodu sa zblsznim z toho ako sa bojim :(

bobi3
5. apr 2012

@nati04 no ja si stále vravím, že snáď už to najhoršie je za nami, ale ako vidím, ešte sa všetko možné môže stať ☹

miskachrumka
5. apr 2012

@nati04 nie v tabletkovej origoš pre tehulky to že ty to nevieš to je ok si prvorodička 🙂

miskachrumka
5. apr 2012

@bobi3 a pretoto je to to najhoršie čo sem mohla dať ☹ ☹ ☹

loralo
5. apr 2012

@bobi3 ja sa fakt ospravedlnujem, proste v tej chvili som to musela zo seba dostat, akoby mi niekto strelil facku..... proste prepacte, vonkoncom som nechcela spustit negativnu lavinu 😢

miskachrumka
5. apr 2012

Mamičky druhorodičky ktoré ste ešte nebrali magnézium?
vobec počas tehu pri prvom či druhom ?

loralo
5. apr 2012

radsej idem. pekny zvysok dna, baby.