Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@miskachrumka u nás v BA snezi 🙂
@miskachrumka ja som tuuu,ja balim 🙂
som z toho na nervy,neviem sa pobalit tolko som toho nakupila....cele zle.... 😀 😀 😀
stary mi da ked to zbada....
@nati04 sneží ?????
to nemyslíš vážne ?? 😕 😕
tu je zima ale slnko svieti také zubaté 😅
ale kosa riadna ti poviem !
@nessy ja mám rada balenie ale vybalovanie ma nebaví 😠
Ja som niečo zas porobila drahý išiel povysávať auto a obtrhať zlatý dážd tak idem zdobiť niečo do kuchyne a niečo do obyvačky 🙂
a ešte ma čaká kúpelka ale drahý povedal že sa jej podujme a vyriadi ju aby som nemusela dýchať to všetko 😒
tak sme kompletný a rozmýšlami sme nad šalátom že či robiť či nie 😒 😒 no nechceme sa zbytočne napchávať tak sme si povedali že nie ale možno sa to ešte zmení 😀 😀 😀 😀 a možno večer si ho urobíme 🙂
@miskachrumka no to aj mna ale prebalovanie ma teda nebaviii,uz dva krat som balila tasku lebo nie a nie napchat vsetky tie veci do nej,nejaka je mala 😀 😀
Saranata ty kde si ?
Boby ??????????? kočky napchávate sa koláčmi 😀 😀 😀 😝
@tamara2307
krásna tvárička 😀 😀 😀
@miskachrumka no caute ja spim🙂 vcera sme boli nakupovat,kedze este nevieme co cakame tak som si nakupila ja v H&M tehu veci na leto
Kolace nejem nic mi nechuti takze moj zamer aspon kilo pribrat asi nevyjde😀
@saranata jéžiš však možeš byť rada !
kolké ti závidia !nemen to !
a ja si nakúpim asi až ked konečne odíde tá hnustná zima 😉
ja si skor objednavám cez internet príde to domov a nemúsim sa trepať s malým kade tade,lebo ja a nákupy to je horor ale fakt velký horor 😅 😅 😅
@miskachrumka my sme boli aj nakupit, tak sme sa stavili v Eurovei a prebehli obchody, a tieto veci si rada vyskusam
muž bol s malou a ja som staršou sme sa vyšantili, ale dnes nevládzem ani vyliezt z postele🙂budem hnit az do rána
zajtra ideme k svokrovcom tak dnes hnijem
@saranata aha no tak hni teda 😀
ja idem budiť krpca ideme svokre 😉
tak pekný den 🙂
@saranata ináč som kukala tvoje bruško a kde máš strie ?
ja mám na brušku aj ked nie velmi ale mám po malom lebo som vela pribrala ty ho máš za to pekné na 3 dieta 😉 čii? si to zakamuflovala 😀 😀 😀 😀 😀 😅
@miskachrumka 🙂
na podbrušku trošičku mám , fotky su upravene ale neni to nič hrozne je to dole takze ked mám spodne prádlo tak to neni vidiet, mne sa urobili tam a potom na bokoch trochu
@miskachrumka ďakujeme 😎 no už by sa mohol otočiť, lebo niektoré baby tu na fore písali, že sa dosť skoro začali otvárať, keď ich malé bolo takto bungee..pri väčšej námahe hlavne, hlavičkou tlačilo na krčok atď..a ja zas nie som z tých, čo celé dni presedia alebo preležia 🙄
@saranata mať tak teraz tvoje chute, či nechute na koláče 😲 ja som už zmastila za dva dni 8 kusov a teraz mám hrozné výčitky! 5 mesiacov sa snažím zdravé veci papať, sladkosti veľmi málo, ale teraz cez sviatky čo sa so mnou deje? 😕
@tamara2307 len si dopraj na sviatky mozeš🙂
ja mám tuto nechut na sladke odkedy som tehotná, preto som tak schudla
a čo sa týka polohy , dieta ju mení a do 34-36tt je to uplne normálne,
@porinka
@porinka no to si vzdy musíš dávat, aj ked sa hovorí ze pri dodrzaní určitých podmienok zena neotehotnie lebo kojenie potláča ovuláciu ale to platí naozaj len prvých 6m dietata a to len ked je plne dojčene a nemáš menzes, lebo kým kojíš nemusíš mat menzes aj rok a dva počas kojenia, ALE tým ze ovulácia predchádza menzes tak nikdy nevieš kedy ti prebehne hlavne ked to nesleduješ a bum mozeš ostat nezelane tehotná
pozyvame tehulky z Trnavy a okolia

Maminy kde ste všetky ?
asi sviatkujete a užívate si rodinu ja som sem skočila ,lebo drahý išiel lahnúť s Daduškom a mne sa samozrejme nechce buvať 😀
máme tu taký vetrisko že keby sme išli grilovať ako sme plánovali na dnes tak by nám všetko skor odfúklo ako by sme to stihli zjesť 😀 😀