icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

bodka70
8. apr 2012

@saranata
@miskachrumka
@nessy a ostatní - len na chvíľočku sa zastavím, celé sviatky mám o ničom, najprv ochorela mladšia dcérka, čo celý rok nebola chorá a teraz na sviatky dostala zápal priedušiek, mala vyše 40 teploty, celú noc som pri nej bdela so zábalmi, čajom, liekmi, sirupmi.... V piatok večer už nebolo dobre ani mne, v noci ma bolelo celé telo a ráno teploty 😒 , v kuse v posteli, slabá ako mucha, kašeľ, zábaly, k tomu som chytila neskutočnú migrénu, bolela ma v kuse hlava 20 hodín! od 8 rána do 4 rána, nič som nespala, už som v noci plakala zo zúfalstva. Už som si aj tabletku dala, ale nič nepomáhalo 😒. Dnes mi je trošku lepšie, aspoň migréna už prešla, len som malátna a kašlem. Dúfam, že vy sviatkujete krajšie, to počasie je hrozné 🙄

oranzada
8. apr 2012

Ahojte krasne bruska 🙂 ani ja nemam po tehotenstve strie na brusku, pribrala som len asi 10 kg, no teraz som uz nabrala 9! som zvedava ako budem pokracovat, zjedla by som aj kona! 😝
Inak aj ja som otehotnela pri kojeni a to maly nepil ani vodu, len moje mlieko. Mala som teda menzes vlastne len raz :D :D Matko bude mat len 1.5 roka, ked tu bude dalsi, som rada, ze to tak je, chcela som deti blizko po sebe, ale na druhu stranu budem asi dosst opatrna pri dalsom kojeni, bolo naozaj velmi jednoduche otehotniet 😅

oranzada
8. apr 2012

@miskachrumka no ja spasiem vsetko! Uz sa tesim zajtra jak napecem slaneho baranka a kedze sme na vsetko len my dvaja, tak si to aj vsetko zjeme :D Dnes som uz napiekla aj dva dVruhy kolacov a navarila 4 litre kyslej mliecnej fazule a krasne s udenym maskom a zajtra aj rezne budu a cibulove zemiaky, chramst! Vsetko padne do bruska. Ja jem aj majonezu kupovanu a aj pasteku si sem tam dam 😅

bobi3
8. apr 2012

@miskachrumka tak som tu, už sme doma, boli sme u svokry v Senici 🙂 ako ste sa tu mali?

@saranata mne pri poslednej kontrole doki kontroloval krčok, vravel, že všetko ok, že sa neotváram, no zároveň povedal, že so sexom opatrne 😒 Mne to až tak nevadí, no manžel by možno aj chcel, vidím to na ňom, len sa tiež bojí, že by sa mohlo niečo stať... 😖

@bodka70 no pozerám, že ste to mali náročné a hlavne ty ☹ a akú tabletku si si dala? len aby bábu bolo fajn, opatruj sa 😉

@oranzada a čo si robila, že sa ti strie nevytvorili? si sa krémovala? lebo ja sa snažím po každej sprche každý deň, zatiaľ je všetko ok, no bruško ešte predsa len nie je také veľké 😒 ja som zatiaľ pribrala 5kg 😉

saranata
8. apr 2012

@bodka70 prajem skore uzdravenie, u nás sa to vlečie teraz s chorobami tiez, teraz je chorá malá , silný kašel a nádcha zatial bez teploty ale už vyše týždna☹ ja mám nadchu a pobolieva ma v krku takze tiez nič moc
počasie je na nervy to hej, zimaa

saranata
8. apr 2012

@oranzada ten kto neplanuje pre toho lahko a ten kto by chcel pre toho ťazko:-
tak to býva, ja kojím doteraz a podarilo sa nám po necelom polroku snazenia 🙂

oranzada
8. apr 2012

@bobi3 no nerobila som nic, len som prodila 5 tyzdnov predcasne :D asi som nestihla az tak moc pribrat, maly mal 2400g a 46.5 cm, pred spanim mi priatel natieral brusko Bio oil-om

nessy
8. apr 2012

@bodka70 fuuu tak nic moc sviatky...
tak sa pekne drze a hlavne sa vyliec,vela sa snaz oddychovat aj ked nioe vzdy sa to da 😀 😀
prajem skore uzdravenie

oranzada
8. apr 2012

@saranata no my sme nejaki fest plodni, pri prvom som len vysadila antikoncepciu a uz mi ani menzes nestihol prist a teraz tiez hned jak to slo, ale teraz uz neplanujeme tretie, to si nechame keby sa ,,pritrafilo" 😝

nessy
8. apr 2012

vidim ze to pocasie robi vsade len choroby 😠 😠
my sme boli dva tyzdne pred irskom doma s malou a chore obidve,tu sme ok,len sa bojim ze ked prideme spat na slovensko tak nas to zas drapne 😠 😠 ale dufam ze nie

nessy
8. apr 2012

normalne oblecena a nie v pyzame ako ta prva 😀 😀

oranzada
8. apr 2012

@nessy hned ma napadlo, ze zijes niekde v UK alebo v Irsku podla tych dveri na fotke :D mame uplne stejne. Tiez vzdy ochorieme, ked sme na ,,dovolenke" v Cechach

carodejnica
8. apr 2012

@saranata Teraz som si uvedomila, ty ešte dojčíš dcérku? Mám dojem, že sme sa dávnejšie o tom rozprávali, ale neviem isto, lebo tu chodievam málo. Ja tú moju sojku ešte dojčím, ale zredukovala som to už len na večerné dojčenie - cez noc, ráno a cez deň už vôbec nedojčím, neviem, nejak mi to začalo liezť na nervy, ale nechcela som úplne proti jej vôli odstaviť, toho večerného sa ešte drží zubami nechtami - chcem, aby sa odstavila sama. 😵

nessy
8. apr 2012

@oranzada noooo zila som v irsku 3,5 roka ale uz sme doma,teraz sme tu len na nakupoch 😀 😀 😀
mam tu este segru tak sme vyuzili posledne nakupy lebo uz aj ta to tu bali 😀 😀

saranata
8. apr 2012

@carodejnica no ja som pred dvoma mesiacmi zrušila nočne dojčenie lebo to bolo neunosne ked mi byvalo zle a potom celý den nevyspatá,ale je to v pohode, my stále na poziadanie, ale paradoxne večer už nie
skor ráno je zvykom a cez den ked si zmyslí , niekedy vobec a niekedy častejšie

miskachrumka
8. apr 2012

@porinka presne tak ako napísala saranata kojenie nieje antikoncepcia preboha !
vela žien si to myslí no neviem kde na takú velkú blbosť prišli 😕 😕 😕

miskachrumka
8. apr 2012

@saranata ja mám zas do polky bruška kde bruško najviac rastie na bokoch do výšky pupka ináč nič ani na nohách ani na prsiach chvalabohu ale týchto sa už určite nezbavím ale čo už osud matiek 🙂 🙂

miskachrumka
8. apr 2012

@tamara2307 ja si myslím že čo sa má stat sa stane ked sa ma niečo zlé stať tak sa stane aj keby neviem čo ....ale neboj nemožeš na to myslieť !
bude všetko ok tak či tak 😉

miskachrumka
8. apr 2012

@bodka70 aj náš krpec bol chorý horúčky až 39C v noci a celý den nad 38C ☹
a horučky už nemá chvalabohu ale sople máme stále 😠
vždy sa v nom dlho držia 😠 😠
zas je vela detí chorých je zas nejaká vyroza 😠 😠 😠

saranata
8. apr 2012

@miskachrumka hlavne ze máme zdrave deti, mne toto vobec nevadí , patrí to k tomu🙂

miskachrumka
8. apr 2012

@oranzada mi sme nevarili nič šalát aj koláče nam donesú zajtra ráno tak na čo 😉
a na rezne mám pripravené 🙂
klobásy sú aj udene uvarené 🙂
tak je všetko ok
ja nepečiem nebaví ma to 😀 😀 😀

miskachrumka
8. apr 2012

@saranata presne tak 🙂 🙂 🙂 🙂
je to minimum 🙂

saranata
8. apr 2012

@miskachrumka ono je to tým ze ked kojíš a nemáš menzes tak nie je ani ovulácia a tým padom ani nemozeš otehotniet ale nakolko nevieš kedy príde prvá ovula tak ani nevieš kedy si schopná otehotniet, takze tak
keby si to vedela tak v podstate by kojenie antikoncepciou bolo

miskachrumka
8. apr 2012

@bobi3 ale zatial ok velmi neoblubujem tieto sviatky 😒 😒
sú také aké su ludia to už berú ináč každý vidí len peniaze a alkohol 😔

miskachrumka
8. apr 2012

@saranata práve preto že nevieme kedý ta ovulácia príde tak to nemožeme brať ako antikoncepciu !
http://deti-ako.sk/dojcenie/antikoncepcia-pocas...

miskachrumka
8. apr 2012

Kočky pekný zvyšok večera prajem a dobrú noc 🙂

oranzada
8. apr 2012

@nessy aj my to tu balime tento mesiac uz! Po siestich rokoch, tak som zvedava ako sa nam bude pacit v Cechach- priatel je cech, mam z toho zmiesane pocity.
Tiez mame v plane chodit sem na nakupy :D

nati04
8. apr 2012

Ahojte prosím vás a na 3D sa kedy má chodit?inak som nevedela že aj po mirfologickom ultrszvuku je este jeden čo ukáže nejake vady babetka?okolo 30 tyzdna?ja som myslela že tento ukáže a môžme byt spokojne

oranzada
8. apr 2012

@miskachrumka nam nema kto doniest, tak musime sami 😢 ale ja rada peciem a aj varim, priatel je vdacny papkac a vsetko vzdy vynachvali do neba, tak je radost pre nho varit 🙂

miskachrumka
8. apr 2012

@oranzada to je super a ešte supernejšie je ,že ta to baví nieje nič lepšie ako robiť to čo nás baví 😉 😉
🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
a ten moj je zas velmi prieberčivý 😠