Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@bobi3 ano unás sa to tiež rozbehlo ved kukni 😉 😉
každý den som nejaké v predu vačšia 🙂
Ináč mamičky chodíte poniektorá z vás nakupovať do deichmannu ?
mne sa velmi zapáčili tieto lodičky 🙂
jednoduché a krásne a príjemne na nosenie no dúfam :D
http://www.deichmann.com/SK/sk/shop/damy/damy-o...
@miskachrumka ja som si tam teraz kupila na leto troje topánky, take balerínky
také klasicke topánky, kvalita ako ktore ale zase nerobia ani najmenší problem pri reklamacii , tak je to jedno 😉
mne sa v deichmane lodicky velmi pacia,lenze ja som taka mala zena a mam 35ku nohu a bohuzial tam maju najmensie 36ky 😒 .
Inac dnes som mala den D,pol dna som vozila mojho muza a brata po kupackach.... som s nervami na konci
@pekosita ved práve preto milujem deichmann že konečne máme po ruke aj obchody pre ženy s krásnymi topánočkami aj číslo 41!
ja nosím č 41-42 a tiež milujem lodičky mám len biele a čierne a námornícke a kriklavožlté tak chcem do zbierky aj ružové na leto 🙂
@saranata no balerínky mám viac kusov a toto chcem konkrétne lodičky 😉
dostala som včera sako tak musím niečo ktomu kúpiť aj ked aj balerínku su vhodné ..
ja rada nosím aj kombinované napr balerínky špotrovejšie gate a blúzku 😉
@miskachrumka tak to mame podobny problem kupit kvalitne topanky co sa nam pacia 😀 ,ja vacsinou vojdem do obchodu a z fleku sa spytam ci maju 35ky,vacsinou nemaju... 😠
@pekosita ja zas naopak 🙂
máme niečo spoločné aj ked z iných koncov 😀 😀 😀 😀 😀
@miskachrumka tak tak 😀
No babuše drahý dorobil žemlovku jablčkovo -tvarohovú ideme sa napchať 😀
Baby dufam ze vsetky ste pekne vysibane aby ste boli zdrave. Ja som znova sviatkovala s placom v posteli.. znova mi "ochrnula" ruka aj noha tak zajtra idem k obvodnej ze co to ma byt plus ma caka aj ten ocny kvoli tej konzultacii ohladne porodu. Lepsi den som si ani nemohla priat zajtra...
@saranata drzim palceky na ultrazvuku, dufam ze babatko sa predvedie v celej svojej krase🙂
@xtinakc
aj tebe držíme palce, nech ti tie ochrnutia už konečne skončia a očičká nech ti neobmedzujú pôrod...som sa pýtala ségry, má 4,75 do diaľky a dokymu to nehovorila, nenapadlo ju to, nosila čočajdy...a porodila v poho, žiadna žilka jej nepraskla, ani dioptrie sa jej nezhoršili...krvička sa jej pustila iba z nosa pri tlačení 😖
ja idem dnes kaderníčke, min 10 cm odstrihnúť, bo mi to už lezie na nervy...všade vlasy 😠 😠 😠
ahojte. a ja mam dnes poradnu,tak som zvedava ci mi bude robit ultrazvuk,ked mi ho robili min. tyzden v BA. mi rano sanka padla ked som sa rano postavila na vahu + 14 kg 😕 😅 ako ja len na konci dopadnem 😢
inak tak sme vcera s maminou konstatovali,ze na mna tie babske reci vobec neplatia,ze ked cakam dievcatko tak by som mala mat horsiu plet,padat vlasy, a take chutky na urcite potraviny.chutky mam,ale z toho som si myslela ze to bude chlap 🙂 mamina hovorila,ze ked cakala mna tak tiez nic take.
no ja tiez vyzeram stale rovnako, najviac mi vlasy zacali padat po prvom porode asi 1/2 roka potom sa to ustalilo, som zvedava ako budem teraz pri druhom, akuratne vlasy mi stratili lesk a rychlejsie sa mastia....
este by som sa chcela pridat k obleceniu.... no netreba toho prilis vela, my sme mali tak okolo 5 ks bodyciek (neskor sme dokupili), kosielky sme mali tiez ale tie nasa mala nikdy nemala oblecene, prve mame septembrove, teraz augut. myslite na jednu vec - minuly rok 30st teploty zacali v polovici augusta takze zabudnite na dlhy rukav u babatka nakolko nema termoregulaciu, takze urcite nejake body s kratkym rukavom bude treba (teda pokial nebude 15st.)
a este jedna vec - mala mala 48 cm takze my sme potrebovali aj velkost 50 (aj tu sme rukaviky vyhrnali) a tiez mala slaby reflux (pre neznalych - dieta sa naje a po odgrgnuti sa vyvracia - nema vyvinutu zaklapku tusim na pazeraku), 2/3 deti to ma ci uz potvrdeny alebo skryty. Suma sumarum, prezliekala som malu 3-4 x do dna len kvoli grckaniu, pretoze nikdy som nevedela kedy sa vyvracka a kam..... takze nasa septembrova byvala oblecena hore bodycko s kratkym rukavom a dole dupacky (akoby teplacky spolu so zakrytymi nozickami), september bol vtedy pekny a teply....
a pocet bodyciek sme zvysili aj kvoli praniu - pretoze aj ked zagrckala 5 bodyciek a 3 dupacky, v tej pracke stale nic nebolo, stale bola prazdna, proste vytahujete veci vytahujete a stale sa tam este tych 5 manzelovych triciek zmesti.... a prat kazdy den nehrozilo....
no podbradnikov sme mali aj my, ale teda nikdy sa na neho netrafila 🙂 vzdy sa vygrckala inam, ja neviem ako to robila ale vzdy..... 😎 zvykli sme si 🙂 uz sme sa aj smiali, ze nechce pogrckat take pekne podbradnicky, ze bodynka sa jej az tak nepacia tak ogrckala tie ....
no rozdiel 47 a 48 nie je ziadny 🙂 , pamatam si tie vecicky 50, uf este aj tie jej boli velikanske a 2x vyhrnute rukaviky...
@lucik194 jj to si pamatam aj ja, lebo take dupinky som mala iba jedny od svokry, ja som kupovala vsetko tak 56 velkost a to by sa mi v tom malinka asi utopila 🙂 takze manzel kupoval vecicky uz ked som lezala s malou v nemocke a potom sme este dokupili lebo tiez ked sa jej odarilo ogrckat tak sme mali malo. ten reflux ju tusim v takom 4-5 mesiaci presiel a ked sme presli na thu stravu uz bolo dobre
kočky, aký kočík som našla...vyzerá gut, ešte gúglim ako vyzerá športová časť
takže mám ďalšieho favorita
http://www.malvik.sk/Kociky/kociky-kombinacie/P...

@saranata veru bude tomu ver 🙂