Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
Baby ja som sa včera večer vážila a mám zas o kilo menej 😵 😵 😵
a malá kope ako bláznivá som velmi štastná že dáva o sebe vedieť 😵 😵 😵 😵
@miskachrumka no to písala sestrička v nemocnici , oni tak píšu uhladne🙂
@saranata no lebo unás ani sestričky nevedia úhladne písať !
Čo dnes mamičky plánujete ?
mi ideme zas na výlet samozrejme autom 😅
ideme na Nové Zámky 🙂 je tam všetko rozkvitnuté ,nádherné nie ako tu 😒
a kukám že dnes bude pekne 🙂 len tie teploty nejak nie a nie hore 😠
@miskachrumka
@porinka
inak baby od 16.4. maju v lidli tehotenske leginy , podprdy a tehu pasy , teplačiky, tieto veci som si tam kupila aj pri malej a su super, doteraz nevyprate nezmolkove a super kvalita, tak si pozrite, vyobrazene su len niektoré farebne prevedenia , ale leginy a podprdy si určtie pojdem kupit, v HM pýtaju za ne zbytočne vela a tieto su lepšie ako tie odtial čo mám
@saranata tie tehu pásy a podprdy by som isla kuknuť 😉
dobre ranko dievcata.
Ja som mala vcera poradnu a to by som nebola ja keby som nezazila nejaky stres 🙂. mojho doktora seklo tak ho zastupovala doktorka na urgente,doktorka ma prehliadla, ze vsetko v poriadku akurat na sone sa jej nezdalo,ze mam malo plodovej vody. povedala,ze ma nechce zbytocne strasit a poslala ma na sono k dalsiemu odbornikovi. Tam som cakala asi dve hodiny,uz samozrejme stres...aj mi slza vypadla 😔 . doktor na sone vsak pozera,ze toto vobec nie je malo plodovej vody,ze vsetko je v najsamlepsom poriadku...pri prvom sone si mala musela zatlacit vodu za seba a preto sa asik doktorke zdalo, ze je malo...Ale setko dobre dopadlo
@saranata no pozeram a ceny fakt super, ale ako mam vediet teraz aku velkost podprsenky budem potrebovat? pri malej mi skoro o 3 cisla narastli prsia, jedine ze by som sa spolahla na to ze aj tentokrat to tak bude, ale teraz sa mi daku prsia nezvacsuju, takze neviem :( inak na obrazku vyzeraju krasne aj kvalitne
@miskachrumka no ja budem musiet ráno utekat o siedmej , lebo tu u nás ten lidl je hrozny o pol osmej už neni nič🙂teplačiky mám ešte z minula, aj pásy, chcem ale tie podprdy nove a leginy tiez lebo ja mám len jedny odtial laebo som rodila v marci teraz ich vyuzijem viac v lete
@saranata a ty čakáš teda dievčatko ?
asi som tu niečo zabudla prečítať lepšie povedané nečítam do zadu 😀 😀
tak gratulujem 😉
@saranata aj ja som rodila v marci ! malý je tiež zimný 😉
a tie pásy su len tie klasické že ? ako ozdoba na tričká ?
@miskachrumka no pravdepodobne nebolo uplne v ideálnej polohe a strašne sa hýbalo furt ale myslím ze to je tak aj lekár, aj ked ešte nemám kupovat ružove ale on sa vraj nemyli, a mne sa videlo ze tam neni nič navyše takze babineeeeeec 😀 😀 😀
@saranata no ani nevrav, my sme tak sli na kinder vajicka este red velkou nocou a ked sme prisli boli uz vsetky fuc a v ziadnom lildli sme uz nezohnali ale nakoniec som kupila este lacnejsie v tescu :D mne inak chodila svokra tak pre malu nakupovat ked mali detske veicky v akcii, pre malinku mi tam kupila krasne deky dve aj bodinka a tiez isla hned rano este pred robotou 😀
Inac mojej kamaratke,ktora bola na amniocenteze povedali ,ze caka chlapca...teraz bola na 3D a aj na sone na poradni a povedali jej ze sa na genetike asi sekli ,lebo to vyzera na dievca.... tak to uz je sila 🙂 ,uz ma nakupene vsetko modre...
@saranata @miskachrumka
@porinka a nie je lepsie kupovat podprdu az pred porodom? teraz mam uz o 2 cisla vacsie kosiky,neviem ako to bude na konci.ci vy uz priblizne viete?
@saranata tak zostávate v ružovej sezonne 😀 😀 😀
no super tak ti gratulujem
@pekosita no všetko je možné nikdy nevieme !
ja som si tiež nie na 100000%istá že to bude baba može to by aj chlapček na 3D sone 😉
@trutka však tak si kupuj postupne !
tieto tehu sú dost elastické a prisposobujú sa ale sú rozne značky ja som si objednala túto http://www.liliana.sk/p/6308/kostar-mm1-podprse... je aj peknučká aj ju využijem po porode 😉
Ja som preto kupovala len pár kúskov aby sa nestalo to že to budem musieť napokon všetko predať .........tak sa istím a ešte čakám 🙂
@saranata tak to tam už musíš nabehnuť s personálom :D 😀
@miskachrumka a ako to je.pocas kojenia sa mi budu prsia postupne zmensovat?

@saranata no musím napísať že také čitatelné písmo som dlho nevidela 😀