icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

asemilka
15. dec 2011

@lucyferia ooooooooki 😀 dufam, ze si na to potom spomeniem 😀

hoogy
15. dec 2011

@katuch30 ahoj🙂uz si bola aj u dr.?

babatenko
15. dec 2011

@hoogy no, vyvolávačku preto, že nedokázal určiť ešte, či ide naozaj o tehotenstvo, bolo moc skoro 🙂 a tehu testy predtým mi vychádzali stále negatívne, až dnes ráno //

chirabell
15. dec 2011

@babatenko @hoogy....vyvolavacka nevadi, je to len progesteron a ten prave ak je zena tehu, je len prospesny...a ak tehu nie je, tak ju to akoby resetne (akoby simulovana ovulka ked sa zvysi tvorba progesteronu) a do 2 tyzdnov pride mrcha....

mukesina
15. dec 2011

Ahojte baby, tak pridavam sa aj ja medzi Vas.

barbarka
15. dec 2011

ahojte, tie co ste uz boli u dr, bolo uz vidno srdiecko? ja som bola dnes a este nebolo, tak dufam ze to bude oki. o dva tt kontrola

jitus87
15. dec 2011

caute tehulky. Ja som dnes mala uplne najhosi den za posledne tri tyzdne co mi byva zle. Rano som skoro nevyliezla z postele, ale musela som bezat objimat wc misu. Potom som sa vratila, chystala som sa do roboty a popri tom cosi prehltla. Samozrejme ze som potom zase bezala objimat porcelan. Ked som sa vratila, chcela som sa ucesat a dostala som taku depku z toho ako vyzeram, ze som sa manzelovi musela vyplakat na rameni. Cisty hormon dnes so mnou lomcuje. Potom som zase letela na wc a ked som prisla zase usedavy plac. Tak som sa premohla a bezala do roboty po pocitac a robila som z domu. Cez den este par krat objimacka s misou a spanok, spanok, spanok. Hroza absolutna. Manzel ma v robote nejake stresy a este aj ja do toho. Pekne!!!!! Dufam, ze to skonci rychlo, lebo sa ten moj drahy so mnou aj rozvedie :D. Iank co sa vytoku tyka tak ja som tiez zacala mat taky hustejsi, len mne lekar nasiel aj mykozu tak mi dal cipky na vkladanie. Vraj sa to robi casto v tehotenstve. Krcok maternice je maksi a tak je nachylnejsi na taketo infekcie. :(

hoogy
15. dec 2011

@barbarka ja som bola pred tyzdnom, to som bola asi tak ako ty teraz a tiez este nebolo vidno. dr. povedala,ze je to v pohode najblizsie idem az 17.1.

@chirabell ja viem ze to neublizi. inak ja som teraz vlastne po vyvolavacke otehotnela 🙂 mrcha prisla za 4 dni a o mesiac prekvapko 🙂
@jitus87 joj hormony 🙂 aspon ze mas moznost pracovat z domu. ja som dnes tiez totalne ko. nic nevladzem robit a to zajtra vecer pride brat so zenou no muz bude musiet upratat. este ze piatky robi len do 12.

lsedem
15. dec 2011

caute baby, tak ja sa pridavam.. termin mam 1. augusta.. byva mi pravidelne zle pocas celeho dna, ale tesim sa..

lenkaks
15. dec 2011

@katuch30 Caveees Katka 🙂)) a ja som to pochopila tak,ze chces otvorit augustovu temu...som to ja ale trdlo makove 😀 a ty si myslela sem,ze? 🙂

lenkaks
15. dec 2011

@hoogy u nas v rodine to vychadza pol na pol...mame aj muzske aj zenske zastupenie z oboch stran....ja si ale stale myslim,ze Jakub by mal lepsieho brachu nez segru...predsalen chalani .... ale mozno to je len nejaka moja hlupa predstava...kazdopadne,prijmemem obe pohlavia s radostoooou 😵

lucyferia
15. dec 2011

Holky a uz ste aj oznamovali rodinam tieto mile prekvapenia? My este mame vyckavaciu taktiku, ze teda snad to oznamime na vianoce,.. 🙂

kosska3003
15. dec 2011

@lenkaks u nas su baby v prevahe svokor vzdy povie ze prve musi byt baba aby riadny umyvala 😀 maju 8 vnucat z toho su len 2 chlapci ja by som rada babu ale mm chce chalana ale tak v podstate je mi to tiez jedno hlavne nech je to ok
@lucyferia moja mama a oco to vie ale svokra ee na vianoce jej povieme aj ostatnej rodine postupne

aamonka
15. dec 2011

@hoogy s tym kocikom to je tazke u nas...vydrzi v nom par minut a potom chce behat...no nic, musime to dako poriesit 😎

aamonka
15. dec 2011

@katuch30 blahozelam, mame rovnaky datum 😉

hoogy
15. dec 2011

@lucyferia u nas to uz vedia aj moji rodicia aj svokrovci aj ked svokra povedala mm ze preco ste nepockali na vianoce s oznamovanim. brat so svagrinou pridu zajtra tak ti sa dozvedia ked ma uvidia tisic krat na wc utekat 🙂 vlastne tak sa dovtipila aj moja mama.

hoogy
15. dec 2011

@aamonka no moj drobec ma take obdobia ze bez kocika a len na kociku. nema moc rad zimu tak teraz sa chce len vozit. alebo ide za ruku a nasadne ked nevladze. 😉 povedz mu ze ked nechce ist na kociku tak ho niest nebudes lebo mas v brusku babatko a mohlo by sa poranit alebo ze by sa mu spravilo bobo. neviem nieco take. ja som malemu takto zakazala na mna skakat. teraz rano dostavam dve pusy jednu na pusu a druhu na brusko no som zvedava do kedy mu to vydrzi 😝

kosska3003
15. dec 2011

@hoogy no hej ale @aamonka ma len rok a 2 meisce to neviem ci pochopi ako ty nasi

hoogy
15. dec 2011

@kosska3003 jaj to som si nevsimla🙂 mas pravdu. tak male to este asi nepochopi.

zajo45
15. dec 2011

no tak sa aj ja pridávam k vám, termín mám 5. augusta a dne sme videli krásne biť srdiečko 🙂, veľmi sa tešíme

barbarka
15. dec 2011

@hoogy dakujem, dufam ze to je oki, termin by som mala mat az okolo 10teho augusta.

zajo45
15. dec 2011

@lucyferia u nás to ešte nikto nevie a vôbec ani netušia, lebo my sme akurát pred mesiacom a pol vypísali žiadosť na IVF a nakoniec nás to takto prekvapilo 🙂

kosska3003
15. dec 2011

sa to tu inac rozrasta 😀 😀

hoogy
15. dec 2011

@kosska3003 no veru 🙂

@zajo45 jej a to vam pekne vyslo 🙂

zajo45
15. dec 2011

@hoogy no to áno, nemohli sme ani tomu uveriť 🙂

hoogy
15. dec 2011

@zajo45 to musela byt taka dvojnasobna radost 🙂

zajo45
15. dec 2011

@hoogy to bola, len sa ešte stále bojíme, aby sa niečo nevyskytlo a tak, taký strach stále máme 🙂

hoogy
15. dec 2011

@zajo45 a to asi vsetky. aj ja by som najradsej mala doma utz a kazdy den a pozrela ci je babo ok. mm povedal,ze by to bola moc draha sranda 🙂

zajo45
15. dec 2011

@hoogy no tak to ano,uz musime len dufat a verit ze vsetko bude OK

hoogy
15. dec 2011

@zajo45 no presne.