Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
dievčata, dnes som mala v robote ubehaný deň a potom som ešte bola na trhoch a začala som trocha špiniť, myslite, že by som to mala riešiť alebo to prejde nejako samo? neviem čo mám robiť, nakoľko ide víkend...
ale v praci este nevedia ze som tehu,lebo som v skusobnej dobe a to by som zajtra zas meskala
troška hnede a raz to bolo ked som obehala vsetky kancelarie a druhykrat po tom,ako som sa ponahlala cez mesto
Ahojte🙂 môžem sa k Vám pridať? som tehu a čakame 13.8.2012. Dlho som hladala po roznych strankach forum s augustovymi maminkami a teda babatkami a nenapadlo ma pohladat na modrom konikovi 😀 Želam vsetkym pohodové tehu a zdravých drobcekov🙂
@doory uz si bola u dr lebo mne vychadza termin 14.8 ale mala som dlhe cykli 32dc tak mi to vynde asi az na 18 uz si bola na sone bolo vydno srdiecko asi este nie
@kosska3003
@hoogy no prave, on je dost maly na to...ale pokusim sa dako. dakujem vam 😉
šťastný a veselý piatoček vám želám žienky 😉 🙂
@kosska3003 nie, ešte som neboal. 20.12. mám termín. Ale myslím,že bude vidieť srdiečko... pri oboch drobcoch už bolo...to bude 6tt+1🙂 veď potom napíšem🙂 ty sa kedy chystas k dr?
@lulien17 Aj tebe pekný piatoček 😉
@doory no ja idem pondelok takze den pred tebou 😀 no uvidime
Tak ako som slubila, srdecne pozyvam iste augustovky https://www.modrykonik.sk/forum/spolocny-termin-miesto/porod-v-auguste-2012/ o mne viac uz len tam...zatial su tam len dve temy...cajovna na volny pokec a ta dalsia je popisana tam...skute to baby po pridani dodrziavat, nech tam nemame chaos...
O pridanie mozete poziadat na tom linku, co som sem dala...do spravy mi prosim napisate, v ktorom tt ste, alebo kedy mate priblizny termin porodu a dobre by bolo (okrem bab zijucich v zahranici kde sa berie na kontrolu az neskor) keby to bola tema uz potvrdenych tehuliak, aby sme sa mohli aj viac otvorit pred sebou...
No a zvysok v teme... 🙂
Aj vy ste take hladneeee stale?
@maleusko kedy si vola na sone v ktorom tt
aj ja to poznam, dokonca už aj obedy zjem cele a sef ma zo mna srandu,ze som sa pochlapila,keby len vedel preco tolko jem :D
@lensam Ja som strasne hladna... aj si robim srandu,ze to bude tym, že čakáme levíča.. a Lev iba papá a spí 🙂
😀 ale smrtelne vazne nepamatam si taketo stavy..ale zacalo to uz par dni po oplodneni a myslela som,ze sa mi lne zrychlil metabolizmus, bo sa viac hybem... a to malá fazulka 😎
@monickapd juj, no super. Môžme krásne porovnávať. Prajem všetko dobré...
@kosska3003 juj, tak to budeš o den skôr vidieť drobčeka... jeeej 🙂
@doory no idem o den skor uz sa neviem dockat inac mna tak picha vo vajecnikoch ale len tak pri prudkom pohybe mate to aj vy som vstavala v noci k malej a tak ma spichalo az som si zaaukala od bolesti
inac dnes prezident podpisal od januara je vyssia materska ale od februara sa rusi DNP ale my sme este v ochrannej lehote 8 mesiacov
SUKROMNA SKUPINA ...zienky, tie co ste cakali na sukromku, ak ste prehliadli, davam este raz link srdecne pozyvam iste augustovky https://www.modrykonik.sk/forum/spolocny-termin-miesto/porod-v-auguste-2012/
uz nas tam par je...tak ste vitane...mame cajovnu na pokec a aj tabulecku 🙂
@kosska3003 čo je DNP? a a ko,že sme pod ochranou??? prepáč,nestíham nič vnímať...mám totalny blázinec tento týžden v práci aj doma..ale už od pondelka bude dobre.. a to pichanie.. ja som dnes mala príšerné pichanie ako už ldho nie. Mam podozrenie na endometriozu a tym,ze som otehotnela, kvazi zacina moja liecba... a neviem ci aj tym..ale mne tieto ostre bolesti-nárazove pichanie dnes dalo neskutocne zabrat. Prvykrat,ale tiez tak,ze ma az vystrelo, bo mna to bolelo pri konecniku a bolo mi to v praci az trapne..hlavne sa mi celkovo zle hybalo....

Dnes som bola na sone 6+0tt a bilo nam uz srdieckooooooo 😉 Nevolnosti ma zatial nastastie obchadzaju.. 🙂