icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

ebelin
15. dec 2011

Dnes som bola na sone 6+0tt a bilo nam uz srdieckooooooo 😉 Nevolnosti ma zatial nastastie obchadzaju.. 🙂

hoogy
15. dec 2011

@ebelin tak to sa mas...ja som bola tak isto a este nebilo.

mona333
15. dec 2011

dievčata, dnes som mala v robote ubehaný deň a potom som ešte bola na trhoch a začala som trocha špiniť, myslite, že by som to mala riešiť alebo to prejde nejako samo? neviem čo mám robiť, nakoľko ide víkend...

hoogy
15. dec 2011

@mona333 ja by som zasla k mojmu dr. nech nemusim cez vikedn behat na pohotovost. len pre istotu

mona333
15. dec 2011

ale v praci este nevedia ze som tehu,lebo som v skusobnej dobe a to by som zajtra zas meskala

hoogy
15. dec 2011

@mona333 a spinis velmi,alebo len troska hnede?

mona333
15. dec 2011

troška hnede a raz to bolo ked som obehala vsetky kancelarie a druhykrat po tom,ako som sa ponahlala cez mesto

hoogy
15. dec 2011

@mona333 ja neviem, skus si dat troska kludovejsi rezim. uvidis zajtra. ja by som asi radsej sla,ale ty musis vediet ako sa citis.

doory
15. dec 2011

Ahojte🙂 môžem sa k Vám pridať? som tehu a čakame 13.8.2012. Dlho som hladala po roznych strankach forum s augustovymi maminkami a teda babatkami a nenapadlo ma pohladat na modrom konikovi 😀 Želam vsetkym pohodové tehu a zdravých drobcekov🙂

doory
15. dec 2011

@mona333 Monka držím palce nech všetko dobre dopadne. Špinenie ešte naozaj nemusí nič znamenať,ale k dr sa oplatí zájsť...Prinajhorsiom ti podporí maternicu duphastonom a možes byt zase v klude 😉
A co s atyka prace..som na tom takisto☹

kosska3003
16. dec 2011

@doory uz si bola u dr lebo mne vychadza termin 14.8 ale mala som dlhe cykli 32dc tak mi to vynde asi az na 18 uz si bola na sone bolo vydno srdiecko asi este nie

aamonka
16. dec 2011

@kosska3003
@hoogy no prave, on je dost maly na to...ale pokusim sa dako. dakujem vam 😉

lulien17
16. dec 2011

šťastný a veselý piatoček vám želám žienky 😉 🙂

doory
16. dec 2011

@kosska3003 nie, ešte som neboal. 20.12. mám termín. Ale myslím,že bude vidieť srdiečko... pri oboch drobcoch už bolo...to bude 6tt+1🙂 veď potom napíšem🙂 ty sa kedy chystas k dr?

@lulien17 Aj tebe pekný piatoček 😉

kosska3003
16. dec 2011

@doory no ja idem pondelok takze den pred tebou 😀 no uvidime

monickapd
16. dec 2011

@doory ahoj 🙂 blahoželám a pozerám že máme podobný termín..tak nám držím palce 🙂 🙂

chirabell
16. dec 2011

Tak ako som slubila, srdecne pozyvam iste augustovky https://www.modrykonik.sk/forum/spolocny-termin-miesto/porod-v-auguste-2012/ o mne viac uz len tam...zatial su tam len dve temy...cajovna na volny pokec a ta dalsia je popisana tam...skute to baby po pridani dodrziavat, nech tam nemame chaos...
O pridanie mozete poziadat na tom linku, co som sem dala...do spravy mi prosim napisate, v ktorom tt ste, alebo kedy mate priblizny termin porodu a dobre by bolo (okrem bab zijucich v zahranici kde sa berie na kontrolu az neskor) keby to bola tema uz potvrdenych tehuliak, aby sme sa mohli aj viac otvorit pred sebou...
No a zvysok v teme... 🙂

maleusko
16. dec 2011

Caute ja som tiez zaciatok augusta 🙂

lensam
autor
16. dec 2011

Aj vy ste take hladneeee stale?

kosska3003
16. dec 2011

@maleusko kedy si vola na sone v ktorom tt

kosska3003
16. dec 2011

@chirabell super si to zalozila no ja sa pridam pondelok ked mi dr potvrdi 😉
@lensam ano som hladna a hlavne ked idem spat nemozem zaspat lebo som hladna

lenkaks
16. dec 2011

@lensam Ja ja byvam poslednz tyzden velmi hladna,uz po 3hodinach mi skvrrrka v bruchu a citim sa,akoby som cely den nejedla....

mona333
16. dec 2011

aj ja to poznam, dokonca už aj obedy zjem cele a sef ma zo mna srandu,ze som sa pochlapila,keby len vedel preco tolko jem :D

lenkaks
16. dec 2011

@maleusko Blahozelam 🙂 Uz si mala aj srdiecko? V kolkom tyzdni presne si? Ja idem buduci utorok,tak rozmyslam,ci uz bude....

doory
16. dec 2011

@lensam Ja som strasne hladna... aj si robim srandu,ze to bude tym, že čakáme levíča.. a Lev iba papá a spí 🙂
😀 ale smrtelne vazne nepamatam si taketo stavy..ale zacalo to uz par dni po oplodneni a myslela som,ze sa mi lne zrychlil metabolizmus, bo sa viac hybem... a to malá fazulka 😎

@monickapd juj, no super. Môžme krásne porovnávať. Prajem všetko dobré...
@kosska3003 juj, tak to budeš o den skôr vidieť drobčeka... jeeej 🙂

doory
16. dec 2011

@maleusko Blahoželám!!!krásna fotečka... to vyzerá tak na 8tt 🙂

kosska3003
16. dec 2011

@doory no idem o den skor uz sa neviem dockat inac mna tak picha vo vajecnikoch ale len tak pri prudkom pohybe mate to aj vy som vstavala v noci k malej a tak ma spichalo az som si zaaukala od bolesti

inac dnes prezident podpisal od januara je vyssia materska ale od februara sa rusi DNP ale my sme este v ochrannej lehote 8 mesiacov

chirabell
16. dec 2011

SUKROMNA SKUPINA ...zienky, tie co ste cakali na sukromku, ak ste prehliadli, davam este raz link srdecne pozyvam iste augustovky https://www.modrykonik.sk/forum/spolocny-termin-miesto/porod-v-auguste-2012/
uz nas tam par je...tak ste vitane...mame cajovnu na pokec a aj tabulecku 🙂

doory
16. dec 2011

@kosska3003 čo je DNP? a a ko,že sme pod ochranou??? prepáč,nestíham nič vnímať...mám totalny blázinec tento týžden v práci aj doma..ale už od pondelka bude dobre.. a to pichanie.. ja som dnes mala príšerné pichanie ako už ldho nie. Mam podozrenie na endometriozu a tym,ze som otehotnela, kvazi zacina moja liecba... a neviem ci aj tym..ale mne tieto ostre bolesti-nárazove pichanie dnes dalo neskutocne zabrat. Prvykrat,ale tiez tak,ze ma az vystrelo, bo mna to bolelo pri konecniku a bolo mi to v praci az trapne..hlavne sa mi celkovo zle hybalo....

kosska3003
16. dec 2011

@doory DNP je dobrovolne nemocenske poistenie neviem ci si si to platila
@chirabell dufam ze pondelok som tam ako na koni 😀 a ty si uz bola u dr