Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
maximo-ja beriem tiež Duphaston a dr. mi povedala, že pokiaľ ho beriem, považujem sa za rizikovú. Čiže asi platí rovnica berieš dufík=si riziková.
@kosska3003 vitaj v klube stromcekariek. Aj ja som vcera spravila stromcek, uz mi tu dva dni blika a ja sa tesim ako decko. 🙂)))
@lucyferia ja som robila stromcek uz minuly vikend 😀 som bola taka vytesena z // na tehu teste, ze som proste musela 😀
@ktore ujde to. pomaly sa ucim, ktore potraviny mozem a ktore nie... vcera som skoro obed nedovarila... vypary mi nejako nesli k dobru 😀 a strasne sa mi tocila hlava, ked som masko miesala... a videla, ako sa to toci... tak aj mne sa hlava tocila 😀
@asemilka heej, takze aj ty blikas ostosest 🙂))) super
Uz reagujes na jedlo? Ja som u svekrusky nezjedla maso na hriboch, ked som to dala do ust,... tak mi vyliezli oci. Tak, reku ze nieee... nenapadne som to dala psikovi. Lebo svekrusa este nic netusi 🙂 A dneska ma 1x naplo a potom bolo dobre... zatial okrem toho nepocitujem nic speci. Akurat v noci na wcko lietam ako opreteky.
@emilia25 Ahoj, kedy ti vysiel pozitivny test? ten den muselo byt vajko uz uhniezdene aspon 3-4 dni...k uhniezdeniu dojde cca 6-10dni..t.ak si mozes orientacne vyratat, kedy asi mohlo byt splodene...a podla toho si vysvetlit to co dr hovoril...dufam, ze na najblizsej kontrole uz v dutinke bude aj miminko....
baby poradte nejaký dobrý nápad ako povedať rodičom a svokrovcom,že budú starými rodičmi 🙂 nechávame si to na Vianoce,ale nejak ma nič nenapadá ...
@lucyferia ja chodim na wc hadam stale... do hodiny aj 2 - 3 krat 😀 furt pijem a potom furt cikam 😀 a jedlo... rano som hladna, ale neviem do seba nic dostat... okolo obeda mam vlci hlad... ale kym si jedlo prihrejem, tak mi to uz nechuti 😀 ale zjem... vecer mam cudny zaludok... ale dam si nieco.. a pred spanim.. to musim aspon chlebik zuzlat, lebo by som umrela hladom 😀 zatial nic take nastastie neodmietam. ale ked sa vari, nie je mi to dva krat jedno... vcera som mala okno v kuchyni dokoran... a tocila sa mi hlava, ked som pozerala do hrnca, ako miesam 😀
@mona333 My tiez na vianoce 🙂 asi to spravime tak, ze vlozime iba pohladnicu do obalky a dame to pod stromcek medzi darceky. A V tej pohladnici bude " Mila babka a dedko....zelame Vam krasne vianoce.......ablabla"
@asemilka jaaj tak ten hlad uz pociutujem aj ja :🙂 a presne ako to popisujes aj ty. Aj ja som napriklad teraz robila veceru, zjedla som trochu a uz mi to nechuti, a pritom by som si nieco zajedla, ale neviem co, ale hento co som teraz navarila tak uz nie 🤐
No aj u nás stále plno, ja len neviem či do januára vydržím 😀 už by som to chcela mať na 120% percent z úst lekára 🙂 Šibe mi čo? 🙂
@maximo @spajky ahoj baby, ja len, že som sa doktorky pýtala na tu kyselinu listovú a zostala som prekvapená, ked mi povedala, že najlepsí je femibion 800 ktorý ma v sebe nejakú emulziu, ktorá viaže kyselinu listovú, vraj to nemajú všetky tabletky, aj tie čo beriem ja (klasická kyselina listová) povedala, ze to nemá tu emulziu a nič si z tej kys. lis. telo nedokáze spracovať a všetko to vraj vycikame...tak neviem...odporučila mi ten Femibion 800 prvý trimester a potom vraj calibrum mami, vám dali aké odporúčania?
@hviezdicka2024 este ziadne idem k lekarke az 10 jan ☹
@hviezdicka2024 novidis, tak napriklad ja som take ani netusila. Beriem normalnu kyselinu listovu, na obale je napisane ze "pre zdravy vyvoj plodu" no tak spolieham na to, ze hadam tomu tak aj bude. Novidis, ja som si myslela ze tie vitaminove tabletky co sa tvaria ako pre "mamicky" ze je iba marketingovy tah, lebo sa to predava o dost drahsie...

@spajky Na manželovi by to nemalo záležať keď už si tehotná- jeho vek záleží ak sa nedarí splodiť-čo nie je naša situácia teraz 😀 A inak,môj má tiež 37 do januára 😉 Ale ja budem mať vo februári 33 😝