icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

maximo
19. dec 2011

@spajky Na manželovi by to nemalo záležať keď už si tehotná- jeho vek záleží ak sa nedarí splodiť-čo nie je naša situácia teraz 😀 A inak,môj má tiež 37 do januára 😉 Ale ja budem mať vo februári 33 😝

klemente
19. dec 2011

maximo-ja beriem tiež Duphaston a dr. mi povedala, že pokiaľ ho beriem, považujem sa za rizikovú. Čiže asi platí rovnica berieš dufík=si riziková.

klemente
19. dec 2011

@maximo -ja beriem tiež Duphaston a dr. mi povedala, že pokiaľ ho beriem, považujem sa za rizikovú. Čiže asi platí rovnica berieš dufík=si riziková.

maximo
19. dec 2011

@klemente Ale povedala Ti dôvod prečo si riziková hneď na začiatku tehotenstva???

klemente
19. dec 2011

@maximo ja som si objavila trošku krvi v 5tt,a potom špinenie tak hneď mi boli nasadené 4 tbl jednorázovo a beriem ich doteraz (7tt) po jednej. Takže áno, dôvod som mala zrejmý.

maximo
19. dec 2011

@klemente Tak to je naozaj dôvod-držím prsty aby všetko dobre dopadlo. A kedy si Ty prvý krát bola na gynde keď si zistila že si tehotná?

klemente
19. dec 2011

@maximo 1.krát pri tej krvi v 5ttplus4 a 2.krát o týždeň, v 6ttplus5.

lucyferia
19. dec 2011

@kosska3003 vitaj v klube stromcekariek. Aj ja som vcera spravila stromcek, uz mi tu dva dni blika a ja sa tesim ako decko. 🙂)))

ktore
19. dec 2011

@asemilka ahojko.ako sa mas?ja som dostala ms takze sem patrit nebudem.ovu by som mala mat na silvestra.dufam ze na novy rok bude vajko oplodnene.

asemilka
19. dec 2011

@lucyferia ja som robila stromcek uz minuly vikend 😀 som bola taka vytesena z // na tehu teste, ze som proste musela 😀
@ktore ujde to. pomaly sa ucim, ktore potraviny mozem a ktore nie... vcera som skoro obed nedovarila... vypary mi nejako nesli k dobru 😀 a strasne sa mi tocila hlava, ked som masko miesala... a videla, ako sa to toci... tak aj mne sa hlava tocila 😀

lucyferia
19. dec 2011

@asemilka heej, takze aj ty blikas ostosest 🙂))) super
Uz reagujes na jedlo? Ja som u svekrusky nezjedla maso na hriboch, ked som to dala do ust,... tak mi vyliezli oci. Tak, reku ze nieee... nenapadne som to dala psikovi. Lebo svekrusa este nic netusi 🙂 A dneska ma 1x naplo a potom bolo dobre... zatial okrem toho nepocitujem nic speci. Akurat v noci na wcko lietam ako opreteky.

chirabell
19. dec 2011

@emilia25 Ahoj, kedy ti vysiel pozitivny test? ten den muselo byt vajko uz uhniezdene aspon 3-4 dni...k uhniezdeniu dojde cca 6-10dni..t.ak si mozes orientacne vyratat, kedy asi mohlo byt splodene...a podla toho si vysvetlit to co dr hovoril...dufam, ze na najblizsej kontrole uz v dutinke bude aj miminko....

spajky
19. dec 2011

@maximo manzel bude mat 37 v maji a ja som mala akurat v okt 23 😀

emilia25
19. dec 2011

@chirabell ahoj babetko tam sice este nebolo teda iba malicke co si mi ukazoval ze to bude babetko ale ten vak som mala zo vsetkych potvrdeni najvecsi a to preto ze som prisla na 13den co mi meska ms inak chodim ked mi meska 10 den .

mona333
19. dec 2011

baby poradte nejaký dobrý nápad ako povedať rodičom a svokrovcom,že budú starými rodičmi 🙂 nechávame si to na Vianoce,ale nejak ma nič nenapadá ...

aamonka
19. dec 2011

@mona333 my ideme v stredu vecer k dr, tak ju popytam o foto a to vlozime do obalky 😉 a tu si najdu

asemilka
19. dec 2011

@lucyferia ja chodim na wc hadam stale... do hodiny aj 2 - 3 krat 😀 furt pijem a potom furt cikam 😀 a jedlo... rano som hladna, ale neviem do seba nic dostat... okolo obeda mam vlci hlad... ale kym si jedlo prihrejem, tak mi to uz nechuti 😀 ale zjem... vecer mam cudny zaludok... ale dam si nieco.. a pred spanim.. to musim aspon chlebik zuzlat, lebo by som umrela hladom 😀 zatial nic take nastastie neodmietam. ale ked sa vari, nie je mi to dva krat jedno... vcera som mala okno v kuchyni dokoran... a tocila sa mi hlava, ked som pozerala do hrnca, ako miesam 😀

maryennn1
19. dec 2011

@aamonka jeee to je pekný nápad 🙂 isto sa budú radovať, ja pôjdem k dr. až v januári, skôr vraj nech nechodím, že ešte je skoro, hmm, tak musíme vydržať 🙂 ale keď ja už by som to tak chcela mať potvrdené aj od dr. nech sa môžeme naplno vytešovať 🙂

asemilka
19. dec 2011

@mona333 moj manzel chce pockat, kym sa rozdaju vsetky darceky a potom im povedat nieco v zmysle, ze pre nich mame este jeden darcek, ale osobne ho uvidia az v auguste 🙂

lucyferia
19. dec 2011

@mona333 My tiez na vianoce 🙂 asi to spravime tak, ze vlozime iba pohladnicu do obalky a dame to pod stromcek medzi darceky. A V tej pohladnici bude " Mila babka a dedko....zelame Vam krasne vianoce.......ablabla"

@asemilka jaaj tak ten hlad uz pociutujem aj ja :🙂 a presne ako to popisujes aj ty. Aj ja som napriklad teraz robila veceru, zjedla som trochu a uz mi to nechuti, a pritom by som si nieco zajedla, ale neviem co, ale hento co som teraz navarila tak uz nie 🤐

aamonka
19. dec 2011

@maryennn1 ja som myslela, ze nas objedna az v januari...ale sestricka povedala, ze vtedy uz odbery spravi. u nas je problem, ze dr robi len v stredu a stvrtok poobede, tak furt je plno 😕

asemilka
19. dec 2011

@lucyferia ja uz par dni mam na nieco chut. tak si to spravim/kupim.. a uz to nechcem 😀 a pritom som hladna ako pes az je mi zle z toho 😀

maryennn1
19. dec 2011

No aj u nás stále plno, ja len neviem či do januára vydržím 😀 už by som to chcela mať na 120% percent z úst lekára 🙂 Šibe mi čo? 🙂

lucyferia
19. dec 2011

@asemilka preeesne to iste aj ja 🙂 Sranda 🙂

asemilka
19. dec 2011

@lucyferia udel tehuliek 😀

inac babule, nechcete ist do sukromky?

lucyferia
19. dec 2011

@asemilka kludne 🙂 preco nie

asemilka
19. dec 2011

@lucyferia napis chirabell 🙂

hviezdicka2024
19. dec 2011

@maximo @spajky ahoj baby, ja len, že som sa doktorky pýtala na tu kyselinu listovú a zostala som prekvapená, ked mi povedala, že najlepsí je femibion 800 ktorý ma v sebe nejakú emulziu, ktorá viaže kyselinu listovú, vraj to nemajú všetky tabletky, aj tie čo beriem ja (klasická kyselina listová) povedala, ze to nemá tu emulziu a nič si z tej kys. lis. telo nedokáze spracovať a všetko to vraj vycikame...tak neviem...odporučila mi ten Femibion 800 prvý trimester a potom vraj calibrum mami, vám dali aké odporúčania?

spajky
19. dec 2011

@hviezdicka2024 este ziadne idem k lekarke az 10 jan ☹

lucyferia
19. dec 2011

@hviezdicka2024 novidis, tak napriklad ja som take ani netusila. Beriem normalnu kyselinu listovu, na obale je napisane ze "pre zdravy vyvoj plodu" no tak spolieham na to, ze hadam tomu tak aj bude. Novidis, ja som si myslela ze tie vitaminove tabletky co sa tvaria ako pre "mamicky" ze je iba marketingovy tah, lebo sa to predava o dost drahsie...