Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
Kocky,aj mne sa zda,ze brusko uz neschovam...a to som len v 9tom tyzdni...a uz sa mi ani na bruchu neda spat 😒 PF 2012 vsetkym tehulkaam 🙂
caute kocky. to je uz tema august 2012? ja ziram 😨 ja som bola august 2011 a pride mi to cele ako vcera 🙂 uz si uzivam moju takmer 5 mesacnu princeznu. prajem teda vsetkym krasne tehulkovanie, hlavne bez stresov, vela optimizmu, treba sa na vsetko dokladne pripravit (esteze mame ten internet 🙂 ) a verit, ze vsetko dopadne na 1tku. a potom to tak aj bude. vlastna skusenost ( mala sa narodila 4 dni pred terminom, za 25 minut, bez epiduralu, oxytocinu atd., bez nastrihu ci natrhnutia) zelam, aby vam to dopadlo tak dobre ako nam, aby ste spominali na porod, ako na najkrajsiu udalost vo svojom zivote 😉
@mercymay Jeeej ano 🙂 gratulujem ,no veru nech nam to ide v pohode 😉 a ako ti byva ? ja mam dnes svoje prve vracanie za sebou 😝 dost zle mi byva ,ale co uz 😀
Všetko najlepšie do Noveho roka, a všetkým nielen augustovým babatkám vela vela zdravia 🙂
tehulkám krásne tehotenstvá a bezproblemové porody 🙂 🙂
ahojte kocky, mne uz tiez brusko riadne vidno....som rada, ze niesom sama 🙂 cakame prve babenko, strasne sa tesime 🙂 Prajem vam vsetko dobre do Noveho roka, hlavne zdravicko 😉
@martinam79 ahojky, nuz ja to znasam v pohode, okrem citlivosti prs a sem-tam pichania v brusku nemam ziadne ine priznaky..trosku sa mi zmenili chute, ale inak nic hrozne, zle mi nastastie nebolo vobec. 🙂 Som netusila, ze vracanie sa moze objavit este aj takto v 10tom tyzdni, mne uz vsetci vravia, ze ak som negrcala doteraz, tak uz nebudem... :P
Mne tiez zatial vobec nie je zle, ale zato som strasne ale strasne unavena stale, kludne by som spala aj cely den 🙂 Pri prvom tehotenstve som taka unavena vobec nebola, a zle mi zacalo byt az od tretieho mesiaca a trvalo to skoro az do osmeho, to som vracala hocikde, najma v aute mi bolo strasne zle, som zvedava ako to bude prebiehat teraz 🙂
Ahojte, moj predpokladany termin porodu podla poslednej menstruacie by mal byt 25.8.2012. Kedy by ste mi odporucili ist prvy raz k lekarovy? Pracujem hlavne v noci a bez kavy je to tazke. Da mi MK uz po ukoncenom 7tt?
@verbal ale ja som specialny pripad, na nasej sukromnej klinike sa caka dlhsie nez by sa malo. Vela bab odtialto uz boli 2x u lekara! Takze ja som teraz v takom stadiu ze idem z tej kliniky odist. Ked ma clovek problem, koli ktoremu chce vidiet doktora caka kym sa nedostane na rad az 2 mesiace. To je nemyslitelne! Takze ty si pekne zavolaj k lekarke a nech ti poradi, kedy by si sa mala ukazat prvy krat.
@verbal ak zijes na slovensku a nemala si predtym ziadne problemy, dr ta objedna pravdepodobne na 8-9tt (od 7tt uz sa da overit akcia srdiecka a tym potvrdit tehu) a v tomto case sa robia aj prve odbery krvy a mocu...takze si myslim, ze ak sa chces objednat, zavolaj, nebudes dlho cakat...ak sa neobjednavas, kludne chod uz aj teraz...aspon budes mat istotu, ze je vsetko na spravnom mieste a drobatku bije srdiecko 🙂
Ahojte maminy, ja zijem v UK a dnes som bola na prvej prehliadke, teda iba mi odmerali tlak a odvazili ma, nic co by som nevedela. K lekarke idem az v pondelok, neviem sa dockat na prve sono, tu to robia az medzi 11-13 tt....dovtedy sa od zvedavosti asi zblaznim ☹
ahojte aj ja sa k vam pridavam mam termin na13.8.2012,je to moje druhe tehu,takze uz viem co ma caka 🙂 🙂
@verbal ahoj, tak ja som dneska bola u lekara prvy krat, a zistilo sa ze som tehotna omnoho skor, nez som si myslela. Povedal mi doktor, ze som v 10tt+3 podla velkosti babatka 🙂 takze som bola aj dost neskoro u lekara, ale zial, ked ma tak objednali, nic som s tym nemohla robit, vsakze. Takze ty sa objednaj urcite skor.
ahojte, aj ja sa pridavam, dnes mi urcili termin 12.8.2012... Dnes som dostala knizku, malemu bilo srdiecko ako zvon, ma asi 2 cm, tak sa strasne tesim.
Vsetkym nam prajem len to najlepsie!!!
ahojte kocky, mam strasnu dilemu..23 januara letim domov a to budem v 11tt...citala som ze je to riskantne lietat v prvom trimestri, neviem co mam robit..ak mate skusenosti z lietanim prosim poradte, dakujem 🙂
dnes som bola aj ja u dokyho, bábo má 6,9mm, srdiečko bilo o 100 šest 🙂 tak sa vytesujeme...
@darinkazv ahojte dievčatá, môžem sa k vám pridať. aj ja mám termín v auguste 🙂

aj ja sa pripajam Stastny Novy rok vsetkym a este ktomu brusku ja ho mam uz tiez dost velke 😀 😀 😀 😀 😀