icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

spajky
1. jan 2012

aj ja sa pripajam Stastny Novy rok vsetkym a este ktomu brusku ja ho mam uz tiez dost velke 😀 😀 😀 😀 😀

lenkaks
1. jan 2012

Kocky,aj mne sa zda,ze brusko uz neschovam...a to som len v 9tom tyzdni...a uz sa mi ani na bruchu neda spat 😒 PF 2012 vsetkym tehulkaam 🙂

gabika84
1. jan 2012

caute kocky. to je uz tema august 2012? ja ziram 😨 ja som bola august 2011 a pride mi to cele ako vcera 🙂 uz si uzivam moju takmer 5 mesacnu princeznu. prajem teda vsetkym krasne tehulkovanie, hlavne bez stresov, vela optimizmu, treba sa na vsetko dokladne pripravit (esteze mame ten internet 🙂 ) a verit, ze vsetko dopadne na 1tku. a potom to tak aj bude. vlastna skusenost ( mala sa narodila 4 dni pred terminom, za 25 minut, bez epiduralu, oxytocinu atd., bez nastrihu ci natrhnutia) zelam, aby vam to dopadlo tak dobre ako nam, aby ste spominali na porod, ako na najkrajsiu udalost vo svojom zivote 😉

martinam79
1. jan 2012

@mercymay Jeeej ano 🙂 gratulujem ,no veru nech nam to ide v pohode 😉 a ako ti byva ? ja mam dnes svoje prve vracanie za sebou 😝 dost zle mi byva ,ale co uz 😀

saranata
2. jan 2012

Všetko najlepšie do Noveho roka, a všetkým nielen augustovým babatkám vela vela zdravia 🙂
tehulkám krásne tehotenstvá a bezproblemové porody 🙂 🙂

babatenko
2. jan 2012

@lenkaks ani nehovor 😀 mám bruško ako balón 😀 ale už mi to ani trošku nevadí, je to tehotenstvo, tak si ho užijem so všetkým, čo s ním príde 😉

ivankask1
2. jan 2012

ahojte kocky, mne uz tiez brusko riadne vidno....som rada, ze niesom sama 🙂 cakame prve babenko, strasne sa tesime 🙂 Prajem vam vsetko dobre do Noveho roka, hlavne zdravicko 😉

mercymay
3. jan 2012

@martinam79 ahojky, nuz ja to znasam v pohode, okrem citlivosti prs a sem-tam pichania v brusku nemam ziadne ine priznaky..trosku sa mi zmenili chute, ale inak nic hrozne, zle mi nastastie nebolo vobec. 🙂 Som netusila, ze vracanie sa moze objavit este aj takto v 10tom tyzdni, mne uz vsetci vravia, ze ak som negrcala doteraz, tak uz nebudem... :P

vevuska1
3. jan 2012

Mne tiez zatial vobec nie je zle, ale zato som strasne ale strasne unavena stale, kludne by som spala aj cely den 🙂 Pri prvom tehotenstve som taka unavena vobec nebola, a zle mi zacalo byt az od tretieho mesiaca a trvalo to skoro az do osmeho, to som vracala hocikde, najma v aute mi bolo strasne zle, som zvedava ako to bude prebiehat teraz 🙂

verbal
3. jan 2012

Ahojte, moj predpokladany termin porodu podla poslednej menstruacie by mal byt 25.8.2012. Kedy by ste mi odporucili ist prvy raz k lekarovy? Pracujem hlavne v noci a bez kavy je to tazke. Da mi MK uz po ukoncenom 7tt?

lucyferia
3. jan 2012

@verbal ked som si nasla pozitivny test, tak som volala k lekarovi a objednali ma az o 1,5 mesiaca neskor. Bolo by to este neskor, kebyze som neni na ten termin objednana koli dacomu inemu. Takze u mna to bolo takto.

cicimon
3. jan 2012

@verbal zavolaj a uvidis, kedy ta objedna, ale po 7tt sa nezvykne davat este knizka, to je este skoro, tak mozno okolo 10tt

verbal
3. jan 2012

@cicimon som si aj myslela, len som dufala...tak este pockam...

verbal
3. jan 2012

@lucyferia trosku som dufala v inu odpoved, skusim teda este pockat tie tri tyzdne...

lucyferia
3. jan 2012

@verbal ale ja som specialny pripad, na nasej sukromnej klinike sa caka dlhsie nez by sa malo. Vela bab odtialto uz boli 2x u lekara! Takze ja som teraz v takom stadiu ze idem z tej kliniky odist. Ked ma clovek problem, koli ktoremu chce vidiet doktora caka kym sa nedostane na rad az 2 mesiace. To je nemyslitelne! Takze ty si pekne zavolaj k lekarke a nech ti poradi, kedy by si sa mala ukazat prvy krat.

chirabell
3. jan 2012

@verbal ak zijes na slovensku a nemala si predtym ziadne problemy, dr ta objedna pravdepodobne na 8-9tt (od 7tt uz sa da overit akcia srdiecka a tym potvrdit tehu) a v tomto case sa robia aj prve odbery krvy a mocu...takze si myslim, ze ak sa chces objednat, zavolaj, nebudes dlho cakat...ak sa neobjednavas, kludne chod uz aj teraz...aspon budes mat istotu, ze je vsetko na spravnom mieste a drobatku bije srdiecko 🙂

ivankask1
3. jan 2012

Ahojte maminy, ja zijem v UK a dnes som bola na prvej prehliadke, teda iba mi odmerali tlak a odvazili ma, nic co by som nevedela. K lekarke idem az v pondelok, neviem sa dockat na prve sono, tu to robia az medzi 11-13 tt....dovtedy sa od zvedavosti asi zblaznim ☹

majca55
3. jan 2012

@chirabell ahoj moja takže termín porodu mi zatial podla mrchy vychádza na 13.8.2012 😵

martinam79
3. jan 2012

@mercymay no mne tiez tak hovorili ale vidis 🙂 asi to mame kazda inak ,inak teraz mi je dva dni celkom fajn ,takze sa mozem aspon ucit na skusky 😝
@vevuska1 no s tou unavou to mam uplne rovnako keby sa dalo tak asi cely den stravim v posteli furt by som spala a to uz od zaciatku 😎

lenkaks
4. jan 2012

@verbal Ahoj ja som mala akciu srdiecka uz v 6+5tt a hned som aj tehu knizku dostala...a to idem az 25jan na krvne odbery.....

bambula26
4. jan 2012

ahojte aj ja sa k vam pridavam mam termin na13.8.2012,je to moje druhe tehu,takze uz viem co ma caka 🙂 🙂

lucyferia
4. jan 2012

@verbal ahoj, tak ja som dneska bola u lekara prvy krat, a zistilo sa ze som tehotna omnoho skor, nez som si myslela. Povedal mi doktor, ze som v 10tt+3 podla velkosti babatka 🙂 takze som bola aj dost neskoro u lekara, ale zial, ked ma tak objednali, nic som s tym nemohla robit, vsakze. Takze ty sa objednaj urcite skor.

verbal
4. jan 2012

@lucyferia no je to veda urcit, kedy ist, aby som tam nebola ani moc skoro a ani neskoro...tak vydrzim este tyden a pojdeme sa ukazat.

bbubinkaa
4. jan 2012

ahojte, aj ja sa pridavam, dnes mi urcili termin 12.8.2012... Dnes som dostala knizku, malemu bilo srdiecko ako zvon, ma asi 2 cm, tak sa strasne tesim.
Vsetkym nam prajem len to najlepsie!!!

ivankask1
5. jan 2012

ahojte kocky, mam strasnu dilemu..23 januara letim domov a to budem v 11tt...citala som ze je to riskantne lietat v prvom trimestri, neviem co mam robit..ak mate skusenosti z lietanim prosim poradte, dakujem 🙂

lucyferia
5. jan 2012

@ivankask1 ked sa citis v pohode, nemusis sa stresovat. Myslim ze aerolinky a poistovne to maju tak, ze povoluju lietanie iba do 3 mesiaca tehotenstva.. ale to neviem teraz nastopro, uz to bolo davno co som citala pokyny k letenke 🙂

kalifa28
5. jan 2012

dnes som bola aj ja u dokyho, bábo má 6,9mm, srdiečko bilo o 100 šest 🙂 tak sa vytesujeme...

ivankask1
5. jan 2012

@lucyferia dakujem za radu 🙂

darinkazv
Odpoveď bola odstránená
nikinka1111
5. jan 2012

@darinkazv ahojte dievčatá, môžem sa k vám pridať. aj ja mám termín v auguste 🙂