icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

luban
6. jan 2012

Ahojte tehulky, mozem sa pridat? V auguste cakame babo ... druhe 🙂 Ako vidim stihli ste toho velmi vela popisat. Aj v prvom tehotenstve som si kratila cas a ziskavala rady tu na konikovi. Prajem Nam vsetkym krasne a uspesne tehulkovanie a hlavne zdravucke deticky. 🙂

emulienka7777
6. jan 2012

Včera som viděla na ultrazvuku nasho malého drobca 🙂
Mini rucky,mini nozky 🙂 krasa

zdeni1302
6. jan 2012

Ahojte mozem sa k Vam pridat? Ale len tak opatrne som v 6 t a 2 dni a podla teh.kalkulacky by mal byt termin 29.augusta, tehotensky test mi vysiel pozitivny so silnymi 2 ciarkami presne na Stedry den najkrajsi darcek aky sme mohli dostat 🙂

magimi
6. jan 2012

@zdeni1302 to je taky pribeh ako moj, takisto som robila test na Stedry den, bolo to fakt super 🙂 Tehotenstvo mam potvrdene uz aj od lekarky, akurat som 6+3 a teda termin porodu 28.8.2012 🙂

barborka1980
6. jan 2012

Ahojte, ja mám termín pôrodu 🙂 1. augusta 2012

bbubinkaa
6. jan 2012

ahojte, riesi niektora z Vas amniocentezu? ja za vek budem musiet ist :(

venta
6. jan 2012

ahojte. chcela by som sa k Vam pridat aj ja... Vcera som bola u lekarky a potvrdila nam to, co sme sa dozvedeli pri Novorocnom ohnostroji 🙂 Cakame babatko a termin mame 31.8. Dnes som 6+0.. Vsetkym tehulkam prajem bezproblemove tehulkovanie....

emulienka7777
6. jan 2012

Bbubinkaa myslím ze po 35-ke sa musi ist ...ja som nebola pri prvom tehotenstve, dufam ze ani Teraz nebudem musiet,ale neboj neni to urcite také strasne 🙂

hiva
6. jan 2012

aqhojte baby... pridavam sa k Vam i ked s najvacsou pravdepodobnostou to august nakoniec nebude 🙂... cakame dvojicky a tie sa rodia zvycajne o mesiac skor 😉.... ale tak rada by som bola tu s Vami aby sme si mohli porovnat, kto ako rastie, kto sa ako citi a kto ma ake vysetrenia za sebou 🙂... my uz mame za sebou 2 kontroly u doktora a o dva tyzdne dalsiu kontrolu.... sme trosku komplikovanejsi pripad a kedze este aj dvojicky, tak sme sledovany ako pod mikroskopom 🙂

jlp
7. jan 2012

ahojte kocky. Pridam sa aj ku vam, kedze mam termin tak na rozhrani letnych mesiacov. Chcem sa opyat, ci je tu niektora v 10 a viac tt, ktorej este nevyskocilo brusko? Ja som strasne nervozna z toho. Niezeby som mala pred otehotnenim brucho ako latku (nosim 38), ale normalne mam pocit, ze mi brucho len zmaklo a vobec nevyzera tehotne ☹ . Na poradnu idem 16.1. tehotenstvo mi potvrdili v 7+3tt, srdiecko bilo a mali sme 4mm. Teraz ma zabija cakat tak dlho. Pravidelne ma vecer boli brusko a tvrdne. Mam strach, ze nieco nie je v poriadku. Nekrvacam vsak. Zle mi nebyvalo a ani nebyva. Ma niektora z vas rovnake pocity a starosti? Prajem prijemne tehulkovanie.
Placka

luban
7. jan 2012

lucyferia podla mna sa lieta do 7 mesiaca a na zaciatku tehotenstva musi dovolit lekar, mne napriklad do 3 mesiaca zakazala. 😒 tak pri prvom tehotenstve som na dovolenku mohla zabudnut, ktoru sme mali zaplatenu ... ale ja som si polezala doma a muzik s partiou si to uzili 🙂 a ani teraz na Vianoce ma nechcela lekarka pustit vlakom k nasim 🙂 Cize vsetko zalezi od stavu zeny a lekara 😉

luban
7. jan 2012

bbubinkaa to lekar navrhne ci treba amniocentezu alebo nie. Ja dufam, ze mna to este obijde, ale kamoska (42 rocna) v novembri rodila, a ona tento proces odmietla. Proste nesla a hotovo. Cele tehotenstvo zalezi na zene co chce a co nie a ona je zodpovedna za dietatko. Hlavne treba si vypocut lekara a nejako sa rozhodnut. Sice obcas mam pocit, ze na vsetko sme same a nevieme co bude dobre a co nie 🙂 tak snad partner poradi 🙂

astonka
7. jan 2012

@jlp vobec sa neznepokojuj si prvorodička-každemu bruško vykukne inak...velkost bruška neni vobec doležita...ja som pri prvom tehu skoro do 4mesiaca nemala nič...v druhom tehu bolo na mne vidno už v 15tt...a teraz som 9tt a bruško sa mi nafukne až večer aj to len trošku...

astonka
7. jan 2012

@ivankask1 určite sa lietania neboj ak je všetko ok...moja švagrina byva v UK a lietala v pohode do 36tt

zuan
7. jan 2012

ahojte, vitam vsetky nove maminky 🙂

@bbubinkaa amniocenteza nie je povinna - nikto ta k nej nemoze nutit. robia sa krvne testy - PAPP test a na SK este AFP, ktory je ale velmi nepresny, v niektorych krajinach ho uz zrusili. a potom meranie nosovej kosticky a hrubky sije - NT s ultrazvukom. a podla toho by som sa rozhodovala pre amniocentezu. uvidim, co povedia mne. v minulom tehu som bola par mesiacov pred 35 rokom a nikto ma neposielal na amnio. teraz uvidim podla vysledkov, ale nerada by som isla.

in131
7. jan 2012

@magimi
@zdeni1302 ahojte ja mam termin 28.8.2012 ale kedze cakame dvojicky tak ratame ze to bude skor 🙂🙂🙂🙂

in131
7. jan 2012

@hiva budem rada ked si budeme vymienat skusenosti. Aj my cakamedvojicky 🙂🙂🙂

zdeni1302
7. jan 2012

@in131 aj mne sa moze stat ze to bude az v septembri, len aby bolo dovtedy vsetko v poriadku 🙂

mercymay
7. jan 2012

@jlp ahoj no ja som akurat v 10-tom tyzdni a nezda sa mi, ze by mi brusko uz vykukalo. Ja to maskujem este svojim vlastnym bruskom,tak snad to tak este ostane. Ale ziadne zmeny necitim ani som nepribrala. 😀

weroncek
7. jan 2012

Ahojte tak sice s malou dušičkou ale predsa sa pridávam k vám. Tehotenstvo mám potvrdené, dnes som v 10tt+1. Termín 4.8. Kontrola v utorok 🙂 Tak dúfam že ukončím ten tretí mesiac bez problémov. Predmenštruačné bolesti už prestali, akurát ma pichá lavý vaječník, tak snad to je tým že sa tam naša fazulka čini. Tak nech nám to dobre dopadne a v auguste sa táto téma poriadne rozrastie 🙂

dorotka82
8. jan 2012

@lensam ahoj, som tu nova, neviem ako čo, ale tiež mam termín v auguste 🙂

miskachrumka
8. jan 2012

Ahojte rada sa pridám ak možem 🙂

vevuska1
8. jan 2012

Ahojte 🙂 Taaakze ja som to pekne zariekla, ze este mi nie je zle, cely tyzden mi je uplne otrasne ☹ este som sice nevracala, ale natahuje ma statocne, kazdy den mi je uplne hrozne a uz neviem co s tym, asi iba cakat kym to prejde. Najhorsie je ze zase mam nizky tlak hrozne a dost casto mi je na odpadnutie, pijem celkom vela tekutin, ale ani to nepomaha a neviem co na tlak mam dat. Nemate nejaku radu ako zvysit tlak? 😉

zdeni1302
8. jan 2012

@vevuska1 ahoj mne na to doktor povedal ze mam pit kavu, ze kludne aj 2 za den, vraj stihle baby mavaju s tymto problem, ze odpadavaju, no tak neviem... pytala som sa ci to nesposobuje riziko potratu, vraj nie, ze to odporuca, tak ja uz neviem.. ale asi by som to s tou kavou neprehanala a radsej ju nepijem ked nemusim..radsej sa opytaj svojho doktora

emulienka7777
9. jan 2012

@vevuska1 , aj mne začalo byť okolo 6-7 strašne zle , aj som si povracala pár krát a hned mi bolo lepšie 🙂
ale teraz už asi 4 dni je mi v pohode, len musím jesť menej a častejšie ...dúfam že ti to rýchlo prejde ..mne káva vonia ale nechutí , neviem ju vypiť , ale voňala by som ju od rána do večera 🙂

cucuriedka
9. jan 2012

Ahojte maminy, mozem sa k vam pridat? Mam termin 14. augusta 🙂

emulienka7777
9. jan 2012

@cucuriedka ahoj , pozerám že máš ročného chlapčeka 🙂 , to bude ešte aj on maličký ked sa vám narodí druhé... teda sa budeš musieť obracať 🙂

cucuriedka
9. jan 2012

@emulienka7777 no presne, sa nam podarilo 🙂

astonka
9. jan 2012

@cucuriedka ahojte ja tu sem tam nakuknem ked je čas v praci a mi neni špatne
no to mame rozdel v termine 3dni 🙂 ja mam 17.8

miskachrumka
9. jan 2012

Baby ja som podobne 7-8 tt. a trápi ma tlak v podbrušku ako keby zomna niečo išlo vypadnút ☹ má skusenost miektorá stím? pri malom som to nemala teda resp.si ani na to nejak nespomínam :/ je to dost čudný pocit niekto píše že je to normálne roztahuje sa maternica a niekto že treba navštívít gynekologa ja idem knemu zas 17teho tak dúfam ,že sa preboha nič nestane !