Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
Ahojte tehulky, ako citam tak sa tu uz poniektore gulatime....ja idem o tyzden na kontrolu tak dufam ze bude vsetko ok, nemam ziadne problemy, to si musim poklepat, akurat to pichanie raz tu raz tam...🙂))) obcas silnejsie inokedy slabsie....mavate to?
@mercymay aj mňa picháva , niekedy sa zlaknem až tak silno...ale už mi neni zle 🙂
konečne sa viem najesť 🙂
ja idem 26. na krv a podobne
@emulienka7777 tak parada, ale nebola si s tym pichanim u Dr. ze nie? Svokra mi radila ze ked tak nech idem aj skorej ale mne to nepride ako dovod na paniku aj ked niekedy pichne silnejsie, tak ako ty vravis. Jaaaaaaj tak to do 26. mas este casu, mna uz mrle zeru aby bolo 17-teho. 🙂))
@mercymay ja som bola 6.1 na ultrazvuk , vtedy malo bábo 3 cm a vypísala mi tehu knižku ... pokým nešpiníš alebo nebodaj krvácaš tak asi netreba robiť paniku.. ale ak máš pochybnosti a chceš si byť istá tak radšej chod , lepšie je 10x ísť zbytočne ako raz neísť a ľutovať ...
@emulienka7777 ved prave, ze nemam pochybnosti, to len druhi do mna zasievaju taketo zbytocne veci...ale ako som pisala, snad bude vsetko ok. Tak ty uz aj tehotensku knizocku, no parada... 🙂)) tak to gratulujem, mamina 🙂))
@mercymay ďakujem , ja už som bola 2x u dr. ... tak skús len zavolať dr. a on/ona povie či treba alebo netreba prísť 🙂
@emulienka7777 to si asi prva znas co uz ma tehu knizku 🙂 super
inac uz vas chytaju rozne chute do jedla? ja som dnes neodolala gulasu a za tym grepovy dzus... no nedalo sa inac...
@bbubinkaa aj ja som bruškový tip teda nebola som pred prvým tehu ale po prvom tehu som sa stala ☹ pribrala som pri malom 20kg a vyzerala som jak balon čo sa gúla 😔 teraz v druhom tehu sa bojím a dávam si pozor večer nepapam a všeobecne nejem vela ale aj tak mám pocit že som každým dnom vačšia 😨 nechce vela pribrat ☹
@cucuriedka ja tiež podobne dnes pred hodkou guláš a teraz ananás :D
Caute baby..ktore z vas v 12 tyzdni? 🙂
baby ktore z vas platili za ultrazvuk?za prvy som neplatila a za druhy ultrazvuk som platila 7eur.a to som si myslela ze 4ultrazvuky preplaca poistovna.
ja som za klasicky ultrazvuk neplatila, ale ked som chcela foto, tak som zaplatila 10 EUR.
31.1. idem MUDr. Cunderlikovi na specialny skrining, tam budem platiti 95 EUR, mi dnes povedali... Nejde nahodou este niekto?
ahojte, vospolok... asi sa v pondelok pripojím do vášho klubu... podľa 3 tehotenských testov som tehotná... už sme v to s manželom ani nedúfali, manžel má 40, ja už bližšie k 39 rokom... desať rokov pokusov, operácii... a nič... a zrazu... žeby to bola pravda??? volala som so svojou gynekologičkou, tak ma v pondelok čaká a hneď ma čakajú aj nejaké odbery krvi... upozornila ma však, že patrím do vysoko rizikovej skupiny tehotných, kvôli veku a aj kvôli operačným zákrokom, čo som podstúpila... dúfam, že všetko bude prebiehať v poriadku... hoci priznávam, mám strach...
@zuzanapd budeme teda drzat co najsilnejsie palceky 😵
@cucuriedka v sukromke ma uz viac bab tehu knizku 😉
@miskachrumka ak nechces vela pribrat v tehu, musis jest casto a malinko, tak budes aj syta a aj zjes len co potrebujes...nejest vecer nie je rozumne ani mimo tehu a nie to v tehu...ani ziadne diety, ak nemas problem
@emilia25 poistovna preplaca myslim len 3 utz, jeden v kazdom trimestri...ale to ci platis alebo neplatis za utz nad ramec toho zalezi od lekara, poznam takych, ktory neurobia nic navyse zadarmo a poznam aj takych kde neplatis nic navyse, lebo si to vie vykryt nejak inak a berie to ako sluzbu pacientovi, ved aj tak ma ten pristroj cely den zapnuty.
@chirabell dakujem snažím sa jedt častejsie a menej ale aj tak to nepomaha asi si zakúpim vahu a bude, to sledovat len ci ma neporazí ☹
ahojte kočky ja mám termín cca 21.08. teraz som v ôsmom týždni. Beriem Femibion a doktor mi predpísal aj železo nakoľko mám miernu chudokrvnosť. Momentálne mám škaredú angínu beriem penicilín, len dúfam že malé bude ok.
@emilia25 ja som ešte nepočula o platení za ultrazvuk 😕 😕 chodím súkromníkovy a nikdy odomna nepýtal peniaze 🙂
@miskachrumka a nemas cenu utz v cene za vysetrenie u toho sukromnika?

@ktore ved uvidis, ako dopadnu dalsie krvne testy, aj UZV meranie. ja dufam, ze budem mat vsetko ok. nerada by som isla tiez na amnio.