icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

cucuriedka
11. jan 2012

@chirabell jaaaaj ja som netusila ze ste uz stihli zalozit sukromku 😀 sikovnice, ani nie 46 stranok zapisanych a uz sukromnicite 😀 😀 😀

miskachrumka
11. jan 2012

nie ani za vyšetrenie nič neplatím !jedine za nejaké vyšetrenia navyše! 🙂

zuzka1980
11. jan 2012

seruste aké máte za sebou vyšetrenia? Chcela by som to porovnať ....Ja mám krvnú skupinu + RH faktor, protilatky,rubeola,chlamydien,HIV + 2 ultrazvuky... len tak pre zvedavosť ako to prebieha na SK... ja som v Nemecku

chirabell
11. jan 2012

@cucuriedka sukromka je uz mozno mesiac 😀 ...to vies, kto hlada najde, kto nehlada, ani nevie 😀

zuan
11. jan 2012

@zuzanapd tak drzim palce, nech su len same dobre spravy 🙂

treba mysliet pozitivne a necitat vela o hrozbach a rizikach v tehotenstve, potom clovek len vymysla a stresuje. mne doktor pri prvom tehotenstve zakazal citat na internete a hladat info, ked som tam zacala rozvijat nejaku temu, uz neviem, co to bolo 😀 😀
@mercymay pichanie aj bolesti su normalne, maternica sa roztahuje. pokial to nie su nejake krce alebo velke bolesti. aj mna niekedy tak pichne, ze sa musim zastavit v tej polohe, co prave som, rozne skrcena a tak a trochu predychat. najcastejsie to mam, ked prudko vstavam alebo menim polohu.

miskachrumka
11. jan 2012

Babule dnes tu je nejak ticho 😒

mercymay
12. jan 2012

@zuzanapd drzim palceky, urcite vsetko dobre dopadne. 😀

aimeecloe
12. jan 2012

@zuzka1980
🙂 🙂 to ti zvidim 🙂 🙂 🙂
ja som v uk, a nemam za sebou ani prvy odber krvy...az v pondelok 16 januara idem prvy krat...a to som bola u lekara zaciatkom decembra...aby ma poslal za midwife 🙂 🙂

teraz som v 9 tom tyyzdni...

lenkaks
12. jan 2012

@aimeecloe Ahoj,ja som si v uk odkrutila cele jedno tehotenstvo,aj porod.A ano,prve stretko s midwife mas az v 12tt,kedy robia krvne testy...hned nato bol prvy ultrazvuk,prehliadka kazdy mesiac taka,ze midwife pocuvala srdiecko babatka,s rukami pozrela brucho,v akej polohe je babatko a zmerala tlak...V 20tt druhy uzv a odvtedy v poradni merala aj dlzku brucha....A potom huraa porod 🙂 Kde presne v uk si?

aimeecloe
12. jan 2012

@lenkaks

ja som uz v uk rodila pred 8 rokmi... 🙂 ale to som aspon krv mala zobratu hned ked som prisla k doktorovy 🙂
normalne by mi to vobec nevadilo, ale teraz po 2 porode mam znizenu funkciu stitnej zlazy a tiez negativnu krv a manzel pozitiv...tak som cakala aspon na tu krv ze ci je vsetko ok 🙂
my sme v londyne a ty si v uk???

lenkaks
12. jan 2012

@aimeecloe Juuj tak potom mas skusenosti 🙂 Aj my sme byvali v Londyne 🙂 4 roky dole na juhu v okoli Croydnu a posledny rok hore na severe,v Harrow....

miskachrumka
12. jan 2012

Mamičky dnes ráno ma zas trápil ten tlak v pobrusku ale už len chvílku už to prechádza ale pred tyzdnom to bolo strasné 😒 tlak som cítila celeé dni pokial som si nelahla !

aimeecloe
12. jan 2012

@lenkaks kokso dobra nahoda 🙂

my sme boli v uk 4 roky a potom 3 na sk...a teraz sme zase v uk tiez blizko croydnu...za purley - von z londyna, neviem ci vies kde ...velmi pekne tu je 🙂 presne sme v Netherne on the hill ...

sever velmi nepoznam...aj pred tym sme boli skor juh- wimbledon a potom tiez croydon...
preco ste sa prestahovali ?? za pracou? ci iba tak zmena? 🙂

lenkaks
12. jan 2012

@aimeecloe Ja som zila prvy 1,5rok v Purley v caste Reedham 🙂 poznas? Ale akosi som vtedy nechcela aby mi tam deti chodili do skoly,sama sikana a tak...a najhorsie je,ze uz je to aj tu ☹ A celkovo ten uponahlany zivot v uk...ale aj ten je uz aj tu A aj som chcela,nech si stari rodicia uziju maleho...Mne sa tam skoncila materska a sli sme spat na svk,teraz uz sme doma 2,5 roka a pravdu povediac,uz by som aj isla spat....

lenka1980
12. jan 2012

@miskachrumka ja som tiež v ôsmom týždni a bolesti v podbrušku sa uvoľnili tento týždeň

miskachrumka
12. jan 2012

@lenka1980 super tak som nebola sama 😉 a ináč sa ako cítiš?

aimeecloe
12. jan 2012

@lenkaks nam sa narodila mala v uk, a ked mala 8 mesiacov sme sli na sk...ze za rodinou aby sme boli spolu...a tiez ze je tam "iny zivot" saomzrejme sme mali ruzove okuliare...rodinu sme mali pod nosom a videli sa ked raz za tyzden tak hej...a zivot bol trosku iny...to je pravda ale vela veci tam je stale este ako z v minulom storoci...neviem chybalo mi uk...teraz sme tu ...je tu naozaj nadherne...konecne sa citim aj ja dobre ale je pravda ze sme tu stale cudzincami a vzdy budeme....
ono asi vzdy je vsetko co ma plus aj minus 🙂....
ale inac to je sranda lebo mam viacerych znamych a mam taky pocit ze teraz je taka nejaka druha vlna vracania sa do uk....tych co tu zili ..odisli na sk ze tam uz ostanu ale zistili ze sa vlastne chcu vratit...a teraz sa vracaju.... 🙂
mi tu nebudeme cely cas...este rok mozno 2 potom ideme na sk lebo manzel tam pojde koli praci....
inac nasa mala tu chodi do skoly a som velmi spokojna ....velmi mila pani ucitelka... dokonca nam malu chodi vyzdvyhovat kazde rano skolsky autobus rovno spred vchodu a dovaza nam ju tiez 🙂 samozrejme zadarmo 🙂 a nieje to sukromna skola 🙂

lenka1980
12. jan 2012

@miskachrumka bývam často hladná, ale nieviem zjesť toho veľa a môžem len ľahké jedlá, napríklad taký chlebík s maslom a paradajkou môžem stále. A zaujímavé je že ja mašktrtnín nemám veľmi chuť na sladké 🙂 V podbrušku ma tento týždeň vôbecnebolí - no dúfam, že všetko je ok, lebo beriem penicilín. Keďže Ťa pobolieva v podbrušku pracuješ, alebo si doma?

cucuriedka
12. jan 2012

@chirabell no to sice hej, ale nebudem sa teperit niekam kde ma nepozvali 😝 😀

chirabell
12. jan 2012

@cucuriedka som sa pobavila nad tym ze nepozvali...pokial viem, tu v teme v case ked sukromka vznikala boli minimalne 2-3 pozvania pre vsetkych, osobitne sa nepozyval nikto ani si to neviem fyzicky predstavit, ze by niekto vyhladaval nove tehulky v auguste a osobitne ich pozyval...ved to by bolo na plny uvazok 😀 ...no ale ved kazdeho vec ze 🙂 keby som cakala na osobitne pozvanie, tak dnes tu nepisem s nikym, lebo fungujem prevazne v sukromkach 😉

miskachrumka
12. jan 2012

@lenka1980 som doma len domácnost ma dost vyčerpáva mám rada všetko tip -top a malý je dost ako "cecok " ☹ a má velké nároky ale snažím sa aspon hodinu denne oddychovat 😉 ked sa vela namáham dost ma potom bolí bruško dnes ma bolelo ako na menzes 😒 asi si toho dám menej na plecia 😒 a ja mám tiež odlišné chute ako pri malom to boli samé ale fakt samé sladkosti ráno kakao a rožok s nutelou na obed palacinky a na večeru tiež niečo sladké 😔 no teraz som polievková a hlavne masova stále by som jedla maso ! 😕 ale aj teraz si dám raz za dva dni jeden keks ako odmenu na dobitie bateriek 😝

miskachrumka
12. jan 2012

@lenka1980 a prečo bereš penicilín ?ak sa možem opýtat ? 😉

cucuriedka
13. jan 2012

@chirabell takze radis citat 47 stran spatne... super.

cucuriedka
13. jan 2012

@chirabell pozri, ja sa vam tam votierat nebudem, miesto takehoto vypisovania si mohla napisat jednu vetu ze ak sa chcem pridat tak ma tam pridas... a miesto toho mam pocit ze na mna utocis neprijemnym sarkazmom. Takze radsej ani nechcem. zelam pekny den.

chirabell
13. jan 2012

@cucuriedka no pozri...povedala som ti ze je sukromka,zacala si rypat s pozvanim,tak som ti vysvetlila ze osobitne pozvanie sa nikomu nedavalo...kazdy kto ma o nu zaujem si ju vedel najst,hovori o tom aj fakt ze je tam 66 bab a mnohe verejne ani nic nepisali tuv teme...takze asi tak...zjavne nemas zaujem len potrebu rypat...som rada ze som ti dala priestor ale tymto tuto zbytocnu debatu koncim...a mimochodom ani raz si nenapisala ze mas zaujem len si rypala s pozvanim...

cucuriedka
13. jan 2012

@chirabell no tak asi nie som taka super skusena na MK ze ju viem najst ako ine baby. A okrem toho, pozvanie je slusnost ktora ma prist z tvojej strany ako prva, aspon ja som bola tak vychovana, ze niekam sa pytat kde ma nevolaju nie je slusne.

lenka1980
13. jan 2012

@miskachrumka tak to sa máš pri malom čo obracať 🙂, mňa zase večer bolelo bruško teraz ok, penicilín beriem kvôli angíne, v sobotu ho doberiem a dúfam že v pondelok už pôjdem do práce

nufacikmi
13. jan 2012

Ahojte kočky 🙂 môžem sa k vám pridať? Včera prvá kontrola u doktorky, tehotenstvo potvrdené, práve som v 8. týždni, srdiečko pekne bilo

gilly
13. jan 2012

ahojte tehulky, tak aj nam tento tyzden potvrdila doktorka tehotenstvo. Zatial nie je uplne jasny termin, ale zhruba v polovici augusta. Tesime sa velmi velmi! a vsetkym prajem vela zdravia, nech babatka sa pekne vyvijaju a posluchaju 🙂

miskachrumka
13. jan 2012

@lenka1980 veru veru ale teraz je ešte drahý doma no dnes po dvoch mesiacoch odchádza do zahraničia ☹ tak to bude ešte horšie 😒 no ja verím že to nejak zvládneme horšie je že sa sním ani sankovat nebudem moct nič ☹ budeme zavretý doma 😔 a ty pracuješ ?no super aspon nesedíš doma a skor ti to ujde !