Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@vcielkamaja nie nie nešpiním zatial .......a aj ja som dnes vláčilaq dve tažke tašky z obchodu a je to daleko asi 20min tam a 20min naspat a este aj malý bol somnou s kočíkom tak to bol zaberák a veru som tiež potom zas cítila tlaky ☹
@koviivana No nic ine si ani neprajem, len aby to islo hladko a rychlo. Pri dcerke som zacala mat kontrakcie vo stvrtok rano o 5 a narodila sa az v sobotu rano o 4, take ma celkom potrapili a ja uz ku koncu porodu nevladala tlacit, hrozne som bola vycerpana a vystresovana, nastastie sme dopadli obe dobre a zdrave, ale trapit ma nemuseli tolko. A pravdupovedat teraz sa bojim viac porodu ako ked som bola prvorodicka, lebo uz jednu skusenost mam a zial nie dobru :( ale som rada ze to nebola sekcia
@vevuska1 hlavné je že si porodila spontanne ja som sa trápila od 4 obeda do siedmej ráno bolo to strašné ☹ a napokon som aj tak musela ist na sekciu nerada na to spomínam samozrejme že po kím som nezbadala malého krása 🙂
baby a len tak sa opýtam kedy by ste chceli íst na 3D -4D sono ?ja som bola s malým a až v 25tt a už bol veliky ale tam zistilli že bude chlapček lebo dovtedy sme boli v tom ze bude baba 😀 ja by som chcela íst teraz skor 🙂
kde ste ??????????????? 😎
@miskachrumka nikto tu nie jeeeeeeeee... 🙂
všimla som si tu pri víkende ako by sa zem pod nimi prepadla 😀
@mercymay
@miskachrumka asi pracovne povinnosti 🙂)) ci uz materske? :P
@mercymay no mi čo už máme deti aj materské veru 😉 a ty čo dnes plánuješ ?
ináč ty ked si už v
@mercymay 14tt tak sa mestíš do augusta ?ja som 9tt a dr my vypočítal august 25teho tak ja už neviem ako to počítajú 😒
@miskachrumka ano vypocitali mi termin na 2.8.2012. Neviem ake su to metody, ale mne to tak nejako aj vychadza podla beznych prepoctov, uvidime co bude real...
@miskachrumka a dneska? asi z prace domov a pobalit veci, lebo pojdeme zajtra na lyze, resp. ja len ako divak a drahy pojde lyzovat, tak sa tesim ze budeme na vzduchu v horach.
no mne podla tt .vyšlo nekor az 4.9 ale dr mi napísal 25.8 asi preto že nemám pravidelný menzes 😒 mávam to dost blbo od 39dní až po 47dní :( takže umna pravidelný 28dnový neexistuje 😠
@mercymay tak super si to užite my máme tatíka zahraničí ☹ a máme aj tu dostttttt snehu veru a dobrú kosu brrrrr tak pojdem malý na sanky a včera stavali snehový bungalov tak máme čo sušit :D
@miskachrumka jaj tak kralujete sami doma? ale tak hadam sa vam rychlo vrati, ci?
Ja som mavala 30 dnovy cyklus a celkom na cas, kedze som bola na liekoch 🙂 aspon v niecom to funguje.
@mercymay no sami veru a ano pride 25.2 na Daduškove 3 narodeniny 😵 ale to uteká ..........a králujeme sami no čo ked peniaze treba a tu na prš*ivom slovensku sa nedá nič 😠 🙄
@miskachrumka tak to plne suhlasim...a najma s detickami ale tak co uz...musime sa nejako obracat. Na vyber velmi nie je.
@mercymay presne tak je to tu na zaplakanie viac sa radšej nejdem vyjadrovat 😠
@miskachrumka aaaaaaaale tak hadam nebudeme si kazit den. 🙂)) Nejako bolo aj bude, a neboj dobre bude...treba hladat to dobre...nevravim ze sa to spravi same, ale tak..vies co myslim....a co teraz porabate s malym? 😀
@mercymay malý je vonku so sesternicou ale každú chvilu mi ho donesie ide buvat o jednej a ja ?ja mám navarené a ešte neičo poriadit a mám fajront a poobede na prechadzku 🙂
@mercymay ináč ty si kukala ten graf čo som sem dala ?čo by si mala čakat ci babu alebo chlapčeka ?mne vyšla baba a aj Davidko nám vyšiel dobre 😵
@miskachrumka hej kukala, mne vysiel chlapec... 🙂) rovnako ako na vsetkych cinskych tabulkach, ale ja sa od zaciatku rozpravam v brusku s dievcatkom 🙂))
aké čínske tabulky ? 😀 pošli 😝 a mne vychádza baba aj dúfam ,žebude baba aj aj chcem robit copíky a kupovat ružove šaty 🙂nie len autička a hrat neskor futball 😅
@miskachrumka a vlastne teraz kukam zase a kdeze, baba vychadza podla tvojej...nalavo je mesiac pocatia?
ano a hore vek 😀 no pekne tak všetko vychádza ináč ja som tej tabulke verila 😠 😅 poznáš ešte nejaké tabulky ? 🙂
@miskachrumka no teda baba je aj toto 🙂 tebe tu vyšiel chlapček ?
sama sebe som si to poslala to je suprové teda 😀 😀 😀

@vevuska1
Praveze dula Ti pomoze vybavit vela veci, je Tvojou oporou so skusenostami.. nevnucujem, je to moj nazor. Aj ja som tam mala manzela, ktory mi bol velkou oporou (a fotografom fotiek hodnych discovery 😀 ) ale dula je dula.
Pevne verim, ze druhy porod budes mat rychly a krasny, treba si hlavne doverovat.