icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

lopita
25. jan 2012

@lienka297 ahoj lienka, mame rovnaky termin. ako znasas tehotenstvo?

vevuska1
25. jan 2012

@miskachrumka tak ten je celkom pekny, tiez taketo nieco podobne hladam, ale nikde pri nom nepisu ci sa sportova cast da dat do oboch smerov jazd, bo taky by som chcela aby sa dal dat do oboch smerov. ale inak velmi pekny, tiez nepozeram tie drahe, myslim ze taky je zbytocny

miskachrumka
25. jan 2012

@19vierka84 ja už mám aj odbery za sebou 😉

miskachrumka
25. jan 2012

@vevuska1 no tento čo sme mali pri malom ml také funkcie mna aj zaujíma dost či sa da dat športová čast aj do úplného lahu !!!je to pred dieta dost doležite 🙂 ten nas pri malom sa nedal ale už som nemala na výber 😠

cicimon
25. jan 2012

@miskachrumka sportaky sa vacsinou nedaju dat do uplneho lahu, len hlboke

cicimon
25. jan 2012

@vevuska1 co som sa docitala, tak do protismeru sa neda dat

miskachrumka
25. jan 2012

@cicimon ale sú mnohé kočíky čo sa dá na nich aj športová čast dat do uplneho lahu 😉

loralo
25. jan 2012

ahojte. tiez som augustovka. som v 11tt. Zatial som vobec nezvracala ale nevolnosti mavam a najma trapi ma nonstop zahlienene hrdlo a v hrdle mam akoby taku gucu.
Nemate to niektora? Neviete nieco na to zahlienenie? Vopred dakujem a vsetkym zelam krasne tehotenstvo bez komplikacii 🙂

zdeni1302
25. jan 2012

@loralo Ahoj ja to mam, ale skor nosohltan stale tam mam hlieny a akoby ma tam obcas stipalo neviem ci to je zo sucheho vzduchu v byte, ale popritom stale v noci vetram, uz to mam druhy tyzden... na najblizsej kontrole sa spytam lekarky ci to nemoze byt nejaky bacil .

loralo
25. jan 2012

to vystipanie nosnych dierok som mala aj ja, moze to byt zo suchecho vzduchu, z kurenia. daj si na radiatory odparovac, alebo mokre uteraky, prip. nadoby s vodou

zdeni1302
25. jan 2012

@loralo ano napadlo to aj mna ze by som to mala vyskusat, asi budem musiet kupit ten naparovac vzduchu aj tak ....my mame dost sucho v byte

mercymay
26. jan 2012

@lienka297 Jeeeeeej lienka, skoro mame rovnaky termin, ja 2.8.2012 .))) Ako sa mas, ako tehulkujes?

lienka297
26. jan 2012

@mercymay cavik, no ja to znasam celkom v pohodicke, az na par veci,co nemozem ani citit,mi je celkom fajn,male zatial poslucha 🙂a ty ako????

lienka297
26. jan 2012

@lopita ahoj, tehulkovanie znasam v pohode,a ty ako????cakas prvé babo?

mercymay
26. jan 2012

@lienka297 no my celkom pohoda, ziadne problemy, musim si zaklopat na stol, snad to takto bude pokracovat cele tehulkovanie. Kontrolu mam az o mesiac, dneska sme presli na 14-ty tyzden, a tiez ako ty vravis, par veci mi "smrdi" ako je maso, ryby ... ale inak strasne mi chutia citrusy. 🙂)

koviivana
26. jan 2012

@loralo
ja som ten suchy vzduch vyriesila tak, ze mam na radiatore nadobu s vodou, do ktorej som nasypala morsku sol.
Moj 2 rocny syn ma alergiu a suchy vzduch mu vadi, tak to pomohlo aj jemu.

koviivana
26. jan 2012

@vevuska1
mne je jedno, co to bude, ale ked mame uz chlapca, tak...ale ked to bude tiez chlapec, budem stastna rovnako.

vcielkamaja
26. jan 2012

@mercymay ahoooooj, jasne ze si ta pamatam. pamatam si skoro vsetky z babskeho klebetnika, aj ked su tam uz neni. aka nahoda, ze obe budeme rodit v auguste. naposledy si tusim pamatam, ze ste sa zasnubili vtedy s priatelom.
ja celkovo frcim teraz na ovoci. chuti mi ovela viac ako predtym. ale najviac zo vsetkeho mam teraz hrusky...
z kocikov ma najviac oslovil tento...zatial...: http://www.e-kociky.sk/?572,aston .... vo fialovej farbe

mercymay
26. jan 2012

@vcielkamaja tak to je super, ano naposledy sme boli zasnubeni a tak sme aj ostali doteraz, svadbu sme odlozili na neurcito, teraz je babatko prednostou. 🙂))
Ten tip na kocik sa mi pozdava, asi ho ukradnem...🙂 aj ked mi by sme moc chceli trojkolku.

lienka297
26. jan 2012

@mercymay no aj ja mam kontrolu az po 20.2, ale sna d bude vsetko v poriadku, no mne teraz ide strasne na chut hrozno.....dufam ze to takto pojde aj nadalej.....

vevuska1
26. jan 2012

@vcielkamaja tak ten kocik sa veru pozdava aj mne 🙂 ale myslim, ze este je dost vela casu, ale poskulovat mozem ni nie? 🙂

miskachrumka
26. jan 2012

baby ale ste sa rozkecali 🙂
@vevuska1 ako tehu všetko ok?
ja som dnes zas mala tlaky ale to ais preto že som vlacila z obchodu tazke dve tasky ☹ ale je to okej nic ine mi neostáva a co dnes baby plánujete na obed ? 😉

vevuska1
26. jan 2012

@miskachrumka juuuj, no dnes je to zasa tazky den :( rano som bola na odberoch a od rana ako som vstala mi bolo taaak zle, takze iba grcam a grcam :( ja to dnes na varenie nevidim, lebo to by som asi nedovarila ani do vecera. Zo vcera mam este polievku, tak aspon pre malu daco. Dufam, ze zajtra to bude uz lepsie, lebo sa zblaznim

miskachrumka
26. jan 2012

@vevuska1 ti veru nezávididím ja som toto nepoznala ani pri malom ani teraz chvalabohu ja som ani nevedela že som tehu pri malom iba tím že mi rastlo brusko ničím iným ! 🙂 a teraz len tie tlaky ale dr povedla že je to okej že sa nemusím bát a ináč mi povedal že rodíme zas sekciou že to už nevidí na normálny spotanny porod 😒 no čo už nezmožem nič ☹ a kolko si schudla zo zvracania ?ja to nemozem ja prekonám hnačku aj vsetko mozmne len nie zvracanie to je moj koniec ja by som nemohla byt bulimička !

miskachrumka
26. jan 2012

ináč mamičky našla som takýto graf tu na MK zevraj evla mamičiek sa tím riadi vyskušajte mne malý sedi a teraz by to mala byt malá 😵 počkajte pošlem 😀

vevuska1
26. jan 2012

@miskachrumka Zatial si drzim normal vahu, ani som nepribrala ani neschudla, ale citim sa hrozne vycerpana :( tiez nechapem jak niekto moze byt, ved mne ide az do revu ked pride na mna vacanie, kazdy den dufam, ze vstanem a uz to bude lepsie, ale to je tak ze jeden den ked je dobre tak ten druhy mam uplne hrozny. Si rodila sekciou? Ja som rodila normalne, sice uplna katastrofa, ale dufam, ze aj terz to bude normalne 🙂

vcielkamaja
26. jan 2012

tlaky som mala aj ja vcera poobede. bola som v kniznici zaniest knihu, dokopy to trvalo 20 min aj s cestou domov, a potom ma zacalo pobolievat podbrusko, a tie tlaky, a celkovo taky divny pocit. aj som sa bala otocit na posteli. dnes by som mala ist na postu, ale aj sa bojim niekam ist...
mozno trocha blba otazka, ale aj trocha spinite? 😅

koviivana
26. jan 2012

@vevuska1
Nerozmyslala si nad dulou? Ja som rodila s dulou a aj muz bol pri mne a porod patri medzi moje dobre zazitky. Pripisujem to pritomnosti spriaznenej duse a pokoju, co vo mne vyvolavala... Vrelo odporucam.

vevuska1
26. jan 2012

@koviivana No ja som mala pri porode manzela, a chcem aby bol aj terz, bol mi velmi velkou oporou a bez neho by som to nezvladla vobec. Ja som mala take problemy ze to by mi ani dula nepomohla, jedine, ze by dokopala vsetok personal aby sa o mna lepsie postarali, ale nakoniec sme nasli znamu co tam pozna doktorku a hned sa veci pohli, takze po 2 dnoch trapenia sa mala konecne narodila 🙂