Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@miskachrumka sak to je jasne,kazdy nech si robi ako chce,ja som tiez toho nazoru,ja som napisala co mi povedal,ja to riskovat nebudem lebo blondave farby maju peroxid,takze ja pockam a uvidim co potom povie kadernik.Pri prvom som nefarbila lebo som zila v zahranici a tam je to drahe tak som chodila kadernikovi len ked som prisla na dovolenku,tak tam som neriesila a nefarbila vobec :DDD
@nessy ja som si pri prvom farbila ale v 5mes .a stím e som si farbila na začiatku a to som vobec netušila že som vobec tehu 😒
@miskachrumka no to neviem ani ja 🙂)) ale vraj ze to prejde cez pokozku do tela,ale bohvie kde je pravda.
A ja nemozemmat tmave vlasy,by som vyzerala hrozne 🙂)
aj napriklad o kave sa hovori a dost pise ze by sa nemala pit v tehu,ale ja bez neviem zit,tak doki povedal ze jednu za den mozem
@nessy podla mna to zas prehánaju si myslím !
ja som raz počula že dieta bude ryšave ked si mataka zafarbi vlasy vtehu ato je tiez somarina moj malý je blond aj bol ked ssa narodil kedže ja som tiež origoš blondína aj manžal bol do 3 rokov a teraz má tmave 🙂
@miskachrumka sak hej,oni nic nedolia 🙂))
pri malej som to neriesila,lebo mi kava smrdela,tak som ju musela prestat pit,tak to bolo v poho.Ale teraz nic 🙂 tak ju pijem lebo bez nej ma boli hlava,ja som zavislaaaak 🙂
@nessy ja zas kavu nepijem pijem malo a cez tehu ju nepijem vobec ani pri malom som ju nepila ani teraz ju nepijem ja som napr musím sa priznat som bola velký fajčiar 😔 😔 a pravdu povediac pri malom som fajcila 2cig denne viac som si nedovolila aj som sa snazila uplne prestat ale ´nedalo sa vázne sa nedalo boli dni aj tyzdne ked som nemala ani jednu ale potom mi zas prisla chut aspon jednu vyfajcit ! 😠 neovládla som sa už to bolo rekord že z 22ciegariet denne som to stihla na 1-2denne niekedy aj na jednu tyž denne 🙂 teraz som v 11tt a vyfajčila som asi 4cig za celé tehu 🙂 pride namna chut neovládatelna a musim mat aspon jednu ! ☹
@miskachrumka tak ja som prestala fajcit pre prvym tehu asi tak rok pred otehotnenim a teraz som fajcila len tak sem tam uz na diske a tak takze som prestala hned bez problemov 🙂)) ale zato kavu musim 🙂
cele tehu je nejake ine ako bolo to prve,je miviac zle,mam zapchy,som nafuknuta,uz teraz mam brucho,kazdy den ma boli hlava,dokonca teraz aj hrdlo uz asi tyzden,co pri malej som nebola vobec chora ani mi nic dokopy nebolo,len v duhom mesiaci trocha rannej nevolnosti,teraz ju mam uz 2 mesiac ale taku ze pocas celeho dna.zostane mi zle a musim rychlo nieco zjest ☹
@nessy ja mám tiež tehu uplne iné ako nevolnosti som nemala ani pri malom ani teraz ale čo sa tíka chutí a vlasov vlasy som mala krásne teraz mam metlu nechty som si pestovala som mala dlhe teraz sa mi lámu chute mám ine pri malom len sladke teraz zelenina a maso plet som mala pri malom krásnu teraz sami pupak ešte aj na zadku 😀 😀 😀 mam flaky po tvari rano 😒 každy den si pripadám špatnešia a špatnejšia 😠 pri malom mi oci žiarili každý hovoril ako žiarim že som ako taka hvizda žiarila mi plet oči mala som krásne vlasy krasnu plet no nadhera 🙂 a teraz je to uplny opak ☹
@miskachrumka no ja mam vlasy stale rovnake,nic moc :D
aj vtedy aj teraz mi padaju dost,nechty mam zase naopak strane tvrde a rychlo rastu,aj bez tehu ich mam pevne ale teraz este viac.a pred tym tiez kazdy hovoril ze zziarim a ze ako som opeknela ze to bude urcite chlapec a bola to baba :D :D a teraz som vyhadzana....
a co sa tyka chut,pri oboch nechut do jedla,neviem co by som jedla,ale pri prvom som stratila chut na sladke a to mi zostalo dodnes,ma napadne len sem tam,to sa stale drzi :D a necitim hlad,len mi zostane zle a musim ist jest,len mam pocit ze toto babo ma nuti viac jest ☹
cawte 🙂 ak mozem tak sa k vam pridam... termin mame 12. augusta takze hlavne kriterium do skupiny splnam 😀 mam 24, vydata a zatial prvy drobcek na ktoreho sa velmi tesime 😵
@nessy no ja som tiez prekvapena kolko je tu prispevkov... myslim si ze august to je este daleko, tema sa len rozbieha... a tu je uz 56 stran 😅
citam ze sa akurat bavite o vlasoch, nechtoch a tak... ja som mala stale strasne makke nechty, stiepili sa mi no hroza des... teraz su krasne pevne a rychlo rastu 😵 a akurat sa dnes idem strihat, farbene som ich nemala este ani raz v zivote na com som aj pysna, a sedinky zatial tiez ziadne...
@slnieckko to bude asi chlapček 🙂
a vitajjjjjjj 🙂a prispievaj
@miskachrumka neviem ja mam tusaka ze dievca uz od zaciatku, aj ked by som chcela chlapceka prveho... este si pockam par tyzdnov na prekvapenie 🙂 citala som ze tvoj muz ma 25 a je murar, tak sme na tom rovnako.... len moj okrem toho ze je murar robi aj vsetko ostatne na stavbe 😉
@miskachrumka ja mam tusaka ze to bude u mna chlapec a desim sa toho,lebo neviem menooo,mam problem s chlapcenskymi menami ☹
@miskachrumka
ja len ze ci sa ti narodilo babo pri fajceni skor alebo z niskou vahou...lebo ja tiez som fajciarka a teraz samozrejme sa to snazim obmädzit na 3-4 denne a aj menej a z kazdej strany pocujem a citam ze sa narodi skor a z nizkou vahou...pocula som ze ani prestat z jedneho dna na druhy neni ok..no neviem 🙂 v kazdom pripade pomali prestanem...aspon na 1 cigaretu za tyzden 😉
Dievcata ja by som si priala chlapceka 🙂 a to strasne a mam aj mena.Bud Samuel alebo Sebastian 🙂 ale v prvom rade nech je zdrave
ahojte, ja mam tusaka, ze to bude baba, ale manzel by chcel chlapca. ale ako pise @monculka, hlavne nech je zdrave.
baby, chcem sa vas spytat, ci aj vas sem tam pobolieva podbrusko?
@vcielkamaja
tak tak...nech su zdrave tie nase male slniecka 🙂 mna neboli v podbrusku...obcas nejaky maly krc ale to fakt taky ze si ho niekedy ani nevsimnem...
@vcielkamaja ahoj,je to vraj normalne,mna dost pobolievalo prve dva mesiace,ovela viac ako pri prvom tehu 🙂
ale casom to bolo menej a menej a dokonca aj teraz niekedy zacitim

@nessy blon,a melír je žeravina je to peroxid čo vyžiera všetko sama som bola blondina a už nikdy viac a ja si myslím že je to 1:100 robit si blind melir alebo používat 12%peroxid a dat si na hlavu ciernu farbu s nízkym obsahom amoniaku je to 1000a jedna !