Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@katka143 dakujem velmi pekne 😉 😉
@nessy a ake mas dievcenske? ja mam opacny problem pre chlapca mam xy kandidatov, pre dievca len 2 aj to sa mojmu velmi nepozdavaju 😅 strasne sa mi zapacila posledny mesiac sofia, je ich sice dost vela ale mne sa paci a hodi sa k priezvisku 🙂 a mam od zaciatku tusak ze bude diavcatko aj ked som chcela chlapca
my tiež túžobne očakávame Andrejka, ale keby náhodou... tak pravdepodobne Lily, ale to sa často mení 🙂
ešte prichádza do uvahy Emma, Dianka...
aj my už konecne cakame druhe babatko po pol roku snazenia 🙂 ako sa citite? 🙂
Ahojte tak dneska prechadzame do 15-teho tyzdna, strasne rychlo to leti. Inak je vsetko v pohode, do poradne mame este daleko, ale mam strasnu chut na ovocie tak som dneska urobila nalet na Kaufland a nakupila jablka a zlty melon. No chapete? Melon v zime. 🙂))
Ahojte tehulky! Tak aj ja sa k vam pridavam, termin v tehotenskej knizke mam 17.8.2012. Cakame s manzelom druhe babatko, doma uz mame jedneho skoro stvorrocneho chlapceka. Teraz to bude asi dievcatko. No uvidime, moji chlapci ale chcu dalsieho chalana. Byva mi dost nevolno, troska aj chudnem, ale da sa to vydrzat. A som z Modry, takze asi niekedy v lete natrafim na kocik slniecka, ktora je tiez odtialto. Uz sa hrozne tesim na druhy trimester a pekne jarne pocasie. Uz aby to bolo!
joj kiež by som mala aj ja take chute na zeleninku a ovocie ako vy... ale ja radsej sladke :D
jooooooooj a tie zmrzliny mnam... no len zasa priberem a potm sa toho nezbavim... ale vacsi pozitok mam zo sladkosti ako z ovocia :D k tomu sa neviem dako prinutit horkotažko zjem jedno jablko za den. brokolicu co mam rada tak teraz v tehotenstve nemožem ani citit
no ma to vela vitaminov ale ja ju ani citit nemožem je mi zle už len pri pohlade na nu :(
no ja zase kavu velmi aj 10 by som vypla keby som mohla ale snazim sa len tak 2 -3 zad den. no ja som v prvých mesiacoch nemohla ani len ladnicku otvorit tie pachy tam no hrozne zle mi byvalo... alebo vona v byte na ulici mi vadila ale nezvracala som. A pri prvom tehotenstve som zase zvracala dost.
No baby, ja si tiez vravim, ze na co som sa to zasa dala, uz teraz sa obavam porodu, to ked uz clovek vie do coho ide 🙂 ale zasa, uplne si pamatam minuty po porode, som povedala, ze uz ziadne dieta nikdy nechcem, ale po par mesiacoch som uz chcela mat dalsie :D celkom rychlo som na to zabudla a druhe snad pojde von rychlejsie dufam, bo 2 dni uz neprezijem keby som mala rodit.
i nak ja tiez nemam vobec chut na sladke, doma same dobrotky cokoladky, aj mi to voni ked si mala mlska daco, ale ak si aj dam, tak bleee nechuti mi to, tiez mam velku chut na zeleninu, napr. uz tyzden mam chut na grecky salat, tak asi dnes zbehnem do obchodu a pokupim co treba 🙂 a brokolica je zdrava lebo obsahuje kyselinu listovu, ale este som ju neskusala robit, bo mne hrozne vsetko smrdi, vzdy ked varim, to ma natahuje stale.
@opica89
no ja som bola na tom dost zle...a hlavne na vianoce a to nevravim o stedrej veceri ked som vecera doma a aj u priatela a kazdy mi len na tanier jedlo nakladal a ja som zomierala a to nikto este nemal ani tusenie ze som v tom...po veceriach som bola zelena....tak zle mi bolo...priatel si otvoril pivo a dal mi glg no a mne sa fajne odgrgalo a bolo ok...a od vtedy mam nevolnosti...nie take hrozne ale rano mi je este plano...
no aj ja sa bojim porodu take ked si predstavim co to bude tak ma chyta panika. 😒
no ked už o tom pive hovoris ja pri oboch tehotenstvach som mala strasnu chut na pivo co inak pivo nepijem 🙂

@monculka mne sa pacil samuel a moj stary mi hned zacal vyspevovat z rozpravky neberte nam princeznu ze spravilo sa to samo 🙂 a take blbosti,tak hned bolo po mene :-/ ale tak bola to baba a ja som mala meno vybrate uz niekolko rokov tak s tym suhlasil hned,teraz este nevieme a uz sa vadime zas za chlapcenske...