icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

lonelyfrog
8. feb 2012

@bonninka ahoj dnes som volala s mojim gyn. napdlo ma ze na genetike mi vraveli ze NT moze byt zvysene pri nejakom zapalovom alebo infekcnom ochoreni ja mam reumatoidnu artritidu dlho sa neprejavila az na posledne dva dni tak ma to vobec nenapadlo.v pondelok sa mam u nho stavit vraj sa dohodneme este ze co aa ko vraj mozno nebudem musiet ist vobec a urobia mi podrobne testy krvi o tyzden skor nejak neskoro ma objednali sam sa cudoval preco az tak neskoro a hlavne az po amnio ked tak. tak som zvedava.

monculka
8. feb 2012

@miskachrumka
aka je ta elektronicka ciga? 😀 a kolko si za nu dala?? 😉

miskachrumka
8. feb 2012

http://e-cigareta.heureka.sk/dse-901-xe-2-ks/ tu máš ako to vyzerá a dala som za nu 18E 😉

miskachrumka
8. feb 2012

Tá elektornická cigareta svieti je uplne rovnaká ako klasické cig.ked si potiahnes zasvieti aj dym ide z ust ale neskodný a nechutí ako nor.cig kupujú sa naplne gelové ,ktoré sa fajcia dyma ten gél vytvara pocit že fajčiš 🙂 vytvara vonu v byte 😀 😀 ale vazne vonu a zatial som spokoná velmi možem byt v nutri a "fajčit " super vec a nikomu to neškodi a ani nesmrdí 😉 😉 😉 😉 😉 milujem ked doba ide dopredu

nessy
8. feb 2012

@miskachrumka ja som pocula ze to neni take ako normalna,ze je to strasne slabe aj chut je vraj ina 🙂
ale ked ti chuti tak super 😀 😀 😀

miskachrumka
8. feb 2012

@nessy ano je to iné ale hlavne že fajčím a sa dymi 🙂

miskachrumka
8. feb 2012

@nessy a ako ste dnes trávili den ?
ja som posledné dni strašne nervozna a agresívna neviem čo sa deje 😕
všetko ma rozčuluje

nessy
8. feb 2012

@miskachrumka no ja som vysavala konecne a potom som bola v robote,na pol dna.
ja som nervozna z toho ze je zima a mna dva tyzdne bolelo hrdlo a konecne to preslo a zacinam kaslat,ma zacina na prieduskach boliet 😢 😢 😢

miskachrumka
8. feb 2012

@nessy ja som po celé tehu pri malom nemala ani som nevedela čo to je kašel ja som 9mes nevedela čo je to byt chorá 😵 😵
no teraz končim 3mes a zatial niesom chorá ani som nebola 🙂

nessy
8. feb 2012

@miskachrumka no ja to iste pri malej,vsetci naokolo chori a ja jedina nic,cele tehu.jedine co mi bolo ze som mala problemy s klbom akos a mi rozsirovala panva,taksa mi nejak posunul a mala som bolesti a krivala som 😒

obycko
9. feb 2012

@nessy dufam, ze aj ja tak nejako obidem. Manzel je tiez teraz chory, teda nieco na neho lezie, nejaka chripka. Uz ma aj nadchu a kycha kazdu chvilu. Dufam, ze sa tomu vyhnem ako ty. 🙂

obycko
9. feb 2012

@bobi3 Aj ja som už raz prišla o bábo. V 9 tt. Ale mne sa vobec nepotvrdila akcia srdiecka. ☹ A tiez som nemala nejake priznaky, ze nieco nieje v poriadku. Prsia ma stale boleli, brusko rastlo, plodovy obal sa zvacsoval, ale babenko uz nezilo.
Tak dufam, ze teraz to uz bude dobre.
A ja som dnes 11tt+4, takze ja budem mat za prvym trimestrom az v pondelok. 🙂 Vtedy idem aj na kontrolu a merania ultrazvukom.
Inak pridala som aj ja fotky babatka co zatial z ultrazvuku mam do albumu.

bobi3
9. feb 2012

@obycko tak naše srdiečko krásne bilo a potom prestalo 😢 asi bolo nejako choré 😢 Aj ja dúfam, že už bude iba dobre a že to najhoršie je za nami, držme si palčeky 😉

nessy
9. feb 2012

@obycko tak treba dufat ze to nechytis,mala by si mat teraz zvysenu imunitu koli tehu,aspon ja som pri malej mala.len teraz ked uz sa musim starat aj o malu som nejak viac unavena,oslabena,niesom taka v pohode,lebo sem tam treba aj nakricat 😀 😀 😀

monculka
9. feb 2012

@miskachrumka
a to mozem kludne fajcit v tehotenstve hej?neobsahuje to ziadne zle latky...

nessy
9. feb 2012

tak ja som si dnes kupila o cislo vacsiu podprdu,moja mi je uz mala 😠
pri malej mi prsia narastli az nejak v 6mesiaci teraz hned od otehotnenia a mam pocit ze vazia kilo take su tazke a bolia 😖 😖 😖

miskachrumka
9. feb 2012

@monculka nie nie na to to slúži aby fajčiar mal pocit že onič neprichádza a ani jemu ano bábu ani iným to neškodí !!!!!!!!!!!!!! 🙂 a pomaly by sa mal fajčiar odnaučiť fajčiť !

miskachrumka
9. feb 2012

@nessy ja som si už pred mesiacom kupovala o číslo vačšiuja ,ám samé od seba vačšie prsia ja som aj pri malom mala už na začiatku hned vačšie prsia a aj teraz a potom mi zas o dost narástli okolo 6mes a a samozrejme aj koncom a explozia bola po narodení 😀

nessy
9. feb 2012

@miskachrumka jeeezis 😀
no ja ich mam v podstate od zaciatku o cislo vacsie ale doteraz som ich dusila v povodnych podprdach 😀 😀
ale uz ma stvalo ked som si vecer dala dole ze potom tak bolia tak som si uz kupila vacsiu...ale mne uz nenarastu moc,aspon pred tym to tak bolo 😉

miskachrumka
9. feb 2012

@nessy čo ti je také smiešne 😀 😀
no mne rastli aj rastú mojmuž ked príde domov po 5 týždnoch tak už len kuká 😅 😅 😅
a ja to tiež tak zistujem že ked dám dole podprdu strašne ma bolia a mám ich dotlačéné 😒

nessy
9. feb 2012

@miskachrumka pre mna taky nezvyk 🙂
ja som volakedy mala nulky,podprdy som zhanala v rakusku lebo tu taka velkost nebola 😀 ale to som mala aj menej kil a potom pomocou tabletiek sa zvacsili a potom v tehu zas a potom mi uz zostali vacsie co ma tesilo,lebo poznam pripady co mali pred tym male im zostali len supky,dufam ze aj po tomto tehu zostanu vacsie 😀

miskachrumka
9. feb 2012

@nessy no mne pri Dadkovi neostali supky 😀 😀 ostali mi také ako pred tehu 🙂
a uvidíš no ja sa bojím skor toho ovýsania 😀 😀 😀

nessy
9. feb 2012

@miskachrumka aku velkost si mala pred tehu?

nela258
9. feb 2012

no tak ja zatial pouzivam spevnene tielka, prsia stale rastu a mam pocit ze za par tyzdnov by mi nova bola mala :(

miskachrumka
9. feb 2012

@nessy nosím normálne 85D 😕 a teraz mám 95D a končím už len kojeneckými 🤐

nessy
9. feb 2012

@miskachrumka tak to hej,pri takych hrozi skor ze potom padnu a budu vysiet,pri malych zas ze nezostane nic...
ja som nosila volakedy jednotky a po prvom tehu mi zostali dvojky a dnes som si kupila trojku,teda myslim je to 75 C

nessy
9. feb 2012

@nela258 to ja nelubim nosit 😀 lebo mne hned bradavky stoja a nemam rada ked to vidiet...

miskachrumka
9. feb 2012

@nessy čo nerada nosíš ? ja musím len hrube 100%bavlna neexistuje!!žiadna čipka !!!!!
a never tomu nessy a jmale možu byt ako vechte !

nela258
9. feb 2012

@nessy to nemam ani ja rada ale mama mi kupila take viacvrstvove tielko ktore je uplne super, chystam sa si este dokupit 🙂

nessy
9. feb 2012

@miskachrumka tie sportove podprdy 😀
sak mozu zostanu len supky,aj to som videla,jaj dufam ze ma to necaka,hrozny pohlad...