icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

miskachrumka
9. feb 2012

@nessy no čo už osud žien a športové su dobre ale len na doma pri drahom 😉

nessy
9. feb 2012

@miskachrumka na doma ja na holo,aspon tam nech mam pokoj od podprseniek 😀

nessy
9. feb 2012

@miskachrumka kruty to osud,ale velke sa daju aspon dat zdvihnut operacne ale male,to len silikony 😀

miskachrumka
9. feb 2012

@nessy ktutý veru krutý ale mi ženy všetko prekonáme 🙂 zmením tému 😎
baby čo ste dnes varili ??

nessy
9. feb 2012

@miskachrumka taky kruty zas neni,si zober ze sme krajsie ako muzi 😀 😀 😀
ja som nevarila ja akurat tlacim zeleninovy salat,nejak posledny tyzden na nom ficim,kazdy den,vacsinou vecera,dnes obed a bylinkovym dresinkom 🙂

bbubinkaa
9. feb 2012

ja som varila ryzu s hraskom, pecene maso so susenymi slivkami.. karfiolova polievka. 🙂

miskachrumka
9. feb 2012

@bbubinkaa ja si idem baby urobit paradajkovú so syrom som sa rozodla

bbubinkaa
9. feb 2012

@miskachrumka 🙂 oki.. tu mam aj ja rada...dobru chut

nessy
9. feb 2012

@miskachrumka hmmm tu by som si dalaaaa 😀
aku robis s pretlakomalebo s tymi popretlacanymi rajcinami co teraz robia take tie kase

miskachrumka
9. feb 2012

@bbubinkaa dakujem ráno sme mali s malým rovnaké ranajky a grísik a nejak mi je už zle od hladu 😒

nessy
9. feb 2012

no sa ja pomaly obliekat a pre malu do skolky a potom frcime na anglinu 😀 😀 😀

miskachrumka
9. feb 2012

@nessy nie iba s pretlakom

nessy
9. feb 2012

akurat zacina monk a ja musim ist ☹

bbubinkaa
9. feb 2012

@miskachrumka tak sup jest... nech nie je babatko hladne 🙂
ja robim inu... z mamininych pretlacenych rajcin 🙂

nessy
9. feb 2012

@miskachrumka no a tam je na obrazku prave ta pasta 😀 potom pokukam a skusim,lebo ja som v irsku robila vzdy s paradajkoveho dzusu,tam mali taky svetovy husty 😀

nela258
9. feb 2012

no ja mam este mrkvovu polievku a asi neskor si spravim nejaku dusenu zeleninku.
kedze som alergicka na mlieko tak vela veci si musim odopierat a hlavne teraz, lebo mi to robi neplechu. Niekedy uz nemam fantaziu, inokedy sa mi nechce vyvarat hodiny 🙂

nela258
9. feb 2012

@nessy naposledy som kupila aj u nas taky husty dzus ale uz si nepamatam aka znacka to bola :(

obycko
9. feb 2012

Ja som si tiez uz pred mesiacom musela kupit novu podprsenku. Normalne nosim 75B a teraz mam 75D. Zostala som taka v šoku ked som si skusala C a bola mi tesna. 😕 Tak som radsej zobrala tu D. A zatial je v pohode. Dufam len, ze do porodu uz mi moc prsia neporastu, lebo inak neviem. Asi by som vyzerala ako dojna krava.
😀 .
Je to az komicke.

miskachrumka
9. feb 2012

@nessy akurát som sadla a konečne papám len ani od taniera sa nemožem odlepit syr nsa natahuje ako nemožný 😅 😅 😅 😅 😅
ale mi niečo aj paradajkové išlo na chut tak si užívam 🙂

miskachrumka
9. feb 2012

@bbubinkaa ja zas bud pretlačene uplne na kašu paradajky resp.pretlak
alebo potom už len čerstvé k chlebíku 😎

nela258
9. feb 2012

@miskachrumka co by som dala za kusok syra :(

miskachrumka
9. feb 2012

@nela258 chytaj holuba posielam 😎

miskachrumka
9. feb 2012

@nela258 a prečo si nedáš ?nemožeš alebo čo? 😒

nela258
9. feb 2012

@miskachrumka nemozem nic mliecne :( teraz mi to robi este horsie, a pritom syry milujem...ostatne som akosi automaticky vysadila z jedalnicka este ked som nevedela ze som alergicka na mlieko, no teraz vsetky recepty kde ide mlieko, smotana ci syr musim prisposobovat...

keby som prave teraz nemala take chute 🙂 roky som nemala jogurt, ale teraz by som si s rohlikom hned dala...

miskachrumka
9. feb 2012

@nela258 no to nepoteší ja milujem všetko mliečne !
a takú paradajkovú polievku ako papám ja si možeš dat ale bez sýrika 😉

nela258
9. feb 2012

@miskachrumka taky vyprazany syr by som si dala, ale potom tie problemy...mi to za to nestoji...mozno po porode, kojeni si sem tam doprajem - vtedy budem skodit len sebe a nie babatku...

miskachrumka
9. feb 2012

@nela258 a prečo nemožeš vobec mliečne vyr. píšeš že ti robia velké problémy ale čo si na ne alergická alebo ich telo dobre neprijme ?
moj ocino napr .tiež nemože nič mliečne ale preto že sa mu to hnusí 😖

nela258
9. feb 2012

@miskachrumka mam alergiu na kazein, na mliecnu bielkovinu...ked si davam pozor (nie vzdy sa uplne da) tak nemam problem s travenim, mam cistejsiu plet, nemam bolesti brucha a celkovo sa citim lepsie. a to mi zistili po 10 rokoch problemov s travenim, x vysetreni...
horsie to je ked v obchode napr. nemaju pecivo co kupujem, potom tam polhodinu stojim a studujem zlozenie,
ziadne sladke - hlavne cokolada... ked si pozries zlozenie tak je strasne vela potravin ktore obsahuje mlieko.
i ked vsetko sa da doma pripravit bez mlieka...i ked niekedy carujem 🙂 horsie je to ked teraz mam velke chute hlavne na mliecne potraviny :(

miskachrumka
9. feb 2012

@nela258 klobuk dole teda :/