icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

sirene
18. feb 2013

maminky, prepáčte za vpadnutie do témy, ale mala by som na Vás jednu otázočku...Aké dlhé majú vaše detičky chodidlo?...chcela by som jednej malej žabke urobiť také capačky ako prekvapenie a už si nepamätám kolko cm mohla mat moja ako polročná...dakujem vopred 🙂

vierazit198
24. feb 2013

@sirene ahoj este to potrebujes?

vierazit198
25. feb 2013

@tamara2307 ja davam kasu ale nie stale lebo to je velmi tazke na noc.. najlepsie by bolo rano mliecko, ovocie a na obed zeleninku s maskom a potom kasu a na vecer zasa mliecko.. 😉 😉 😉 😉 a mixujes to ? ja to mixujem do hladka tiez by mi to nejedol a mrkvicka je sladka? nam zasa robi problem ovocie ..papkal to pekne no teraz robi problemy..

vierazit198
25. feb 2013

@tamara2307 daj si homeopatika , vinea a cierne pivo ... ja to jem uz tak dlho a odsavam uz 9 mesiac...

tamara2307
26. feb 2013

@vierazit198 taký podobný jedálniček aj máme, len to ovocie je vo forme uvarených jablk, čerstvé som zatiaľ neskúšala. a kvôli nafukovaniu som musela vysadiť brokolicu, karfiol, kaleráb-pri týchto mával hrozné noci s krikom. tým pádom nemá pestrú stravu, čo je na hovno..ale lepšie ako zvíjať sa v kŕčoch.
obedy roztláčam vidličkou a pekne to papá. niekedy mu vyjem väčšie kusy ja, aby sa nezačal dusiť.

vierazit198
26. feb 2013

@tamara2307 tak to ste natom dobre my vsetko mixujeme ale dam mu este mesiac nech si zvyka a pomalicky budem pucit .. my sme mali problemy aj s mlieckom stale sa mi dusil tak som teraz velmi rada ze mi vobec papka.. my sme dali uz aj baklazan a to je tusim vsetko co je zo zeleniny.. ovocie len to iste dookola len dnes som mu tam hodila tri jahody pre chut tak uvidim ako bude reagovat.. ja som jablcka varila no len na zaciatku stracaju vitaminy ,, osup si ich a nastruhaj na sklenenom trelku a ja to este premixujem papame z flasky no aj to za chvilu zmenime len chcem mu dat cas vsak ma cely zivot nie,? 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 preco ho do niecoho tlacit ked som spokojna ze papka teraz v dobe chripok aby mal nejake vytaminy.. 🙂 🙂 🙂 🙂 jasne ak ma bolesti a nafukuje ho tak to daj zo stravy prec ale skus to dat tak o dva tyzdne ako bude reagovat .... my sme to mali s karelabom a na chvilu som to vylucila a opat skusila dat a je to v pohode.. uz nech je pekne a nech je ovocie a zeleninka cerstva ze? Ja neviem co s malym cely den vyzaduje pozornost a ja nemozem nic spravit .... no samozprejme ze ho necham trocha aj mravcat vsak by som mu ani desiatu neporichtovala ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ spinka v nutri len pol hodku tak musim chodit vonka aby sa vyspinkal.. my sa len prevraciame tak dufam ze coskoro budeme sediet aby videl coto okolo seba a ja si mohla nieco aj spravit.. a vy ako ste natom?? no uz je hore tak rekord 15 minut bezim ahoj

tamara2307
26. feb 2013

@vierazit198 vieš čo, nedávam mu kvôli tomu čerstvé, že mi je ľahšie otvoriť zavarený pohárik s už nachystanou výživou-prplala som sa s tým cez zimu a viem, že sú tam len jablká a žiaden zbytočný cukor.. a ako píšeš, príde leto, čerstvé ovocie, potom ho bude mať dosatok 😀
tiež mám každý deň dosť, vymýšľať mu program, stále nové podnety..všetko ho nudí, len mrnčí. čakám, kedy sa už bude chytať na sedenie, potom sa možno viac pohrá ako teraz..jediné šťastie, že doobeda spí 2-3 hodiny (dospáva prekričané noci) a ja vtedy aspoň nachystám obed jemu a rodinke. a teraz ani von nemôžme ísť, lebo je chorý..to ma najviac mrzí, keď je vonku tak krásne konečne.

nati04
3. mar 2013

ahojte dali ste ockovat proti pneumokokom?mali ste nejake neziaduce ucinnky?dakujem

vierazit198
11. mar 2013

@nati04 to je co za ockovanie? dava sa lyzickou ?proti rotavirusom to je ? nemam saja :(

cicimon
11. mar 2013

@vierazit198 uz je neskoro to ockovat

saranata
11. mar 2013

@vierazit198 pneumokoky mas v povinnom očkovaní spolu s hexou
to uz ste mali, platí sa len 13 valentna vakcina , tá 10 valentna zakladna je hradena v ramci povinneho očkovania

rotavirusy to je uz neskoro na očkovanie

vierazit198
12. mar 2013

ahojte prosim vas se tu este niektore s kym by som sa poradila?

rheia27
12. mar 2013

@vierazit198 mamicky z augusta funguju na FB, ale septembrove maju sukromku a celkom dobre funguju, ziadne hadky aj si poradia 🙂 je nas tam aj zopar co porodilo v auguste 🙂

vierazit198
21. mar 2013

@rheia27 neviem sa tam dostat ...ty si u septembroviek?

rheia27
21. mar 2013

@vierazit198 ja som mala termin 1.9 takze ano 🙂 ale malinka sa narodila v auguste
treba napisat zakladatelke 🙂

saranata
25. mar 2013

@vierazit198 co by si potrebovala poradit?

pstroska1984
26. mar 2013

je aj nejaka skupimka mamiciek augustovych z 2012????

ela2710
28. mar 2013

@pstroska1984 ahoj, ano je, napis adminovi, nech ta do nej prida, nas tam dal nejako automaticky 🙂

saranata
29. mar 2013

@pstroska1984 nie adminovi ale zakladatelke skupiny.ona ta moze pridat

kalifa28
29. mar 2013

alebo si do pasu zadaj datum narodenia dietatka a da ta tam automaticky, preto si tam @ale2710 aj ty 🙂

lucia795423
31. mar 2013

@kalifa28 jaj tu sa nedaju dat lajky...😉

kalifa28
31. mar 2013

@lucia795423 ale machrujem čo? 🙂 a jak že nedaju? ja som ta lajkla, čo si mantinel? 🙂

kalifa28
31. mar 2013

sory @ela2710.. trochu som ti spotvorila meno na ale2710 🙂

lucia795423
31. mar 2013

@kalifa28 jezis ja som taka ocarena ostala aka ty si mudra, ze som si tu lajkovaciu formulku nevsimla...😉))

janinka25
9. apr 2013

ahojte maminky kolko vazia vase deti? nas uz papa na desiatu ovocie na obed ma niečo zeleninove s maskom a popritom este kojim. som zvedava či len nas je taky valibuk alebo je to normal, dakujem 😉

kacenka78
9. apr 2013

@janinka25 náš ma cca 9500g, papame desiatu, obed, sem tam nieco na olovrant a vecer kaša... a popri tom kojenie.. 🙂

vierazit198
12. apr 2013

@janinka25 my vazime 9050g a papkame obed, ovocie, a na olovrant raz jogurt raz kasu vecer moje mliecko ak ho je dost a raz umele no zda sa mi ze je to dost :( ked sa drobec este tak nepohybuje 😒 😒

janinka25
12. apr 2013

@vierazit198

@kacenka78 tak vas asi predbehneme môj ma necelych 11kg teraz asi zhodi lebo nam ide druhy zub od spodu v utorok bol na očkovani tak teraz teplotujeme a neviem či este z očkovania alebo ten zubok ach jaj, noci su tazke a cez den strasne mrzuty

vierazit198
22. apr 2013

ahojte prosim vas davala som tu tabulku vyvoja dietata kedy ma sediet , stvornozkovat atd neviem to najst neviete mi pomoct? 😉
dakujem

ajka1919
6. máj 2013

Ahojte maminky,nas Leuško sa narodil 23.8.2012 teraz mame 9kg a 71cm
sediet este sam nesedi,preplazí mi však celý dom 🙂 hovori už mama
spáva-cez den dobre,ale v noci hrôza,každé 2hodky je hore a je vyspatý
vnoci ho kojim,na desiatu ovocie, na obed zeleninu-vývar, olovrant presnidavka alebo kaša a večer mlieko
a vy ako pochvalte sa s drobcami 🙂