icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

miskachrumka
9. feb 2012

@nela258 nám sa krpec podaril hned na prvy šup no mala som 21 a sme mladý tak prečo nie a veru sa hned podarilo 😵 😵 😵
no teraz sme si počkali 3mes kím sme mali dve čiarky ale na to že som po komplikovanej sekcii je to super 😵

19vierka84
9. feb 2012

@miskachrumka
táto zima je nejaká čarovná, ja mám len túto jednu a aj to bolo štastie - aspoň tu budem mať ským kočíkovať potom 🙂
@nela258
ja som naštastie nemala žiadne problémy, len sme sa nejako nevedeli trafiť a zjavne na to nebol ten správny čas 😀

nela258
9. feb 2012

@miskachrumka u nas v rodine budeme mat x deticiek 🙂 bratranec v juni, sesternica v juli, ja v auguste, z druhej strany dvaja bratranci, myslim ze jeden v maji a druhe neviem...tak to bude vtipne 🙂 a to este je dost casu na dalsie v tomto roku 🙂

a kamosky tiez sa rozbehli...dve maju termin buduci tyzden, dalsia v juli a urcite som na niekoho este zabudla 🙂

miskachrumka
9. feb 2012

@nela258 fúúúúúúúúúú vás je dobre vela ale super bude živo 🙂

loralo
9. feb 2012

aj mne sa zda, ze november bol nejaky plodny, vsimli ste si, aj nase slovenske "celebrity" niektore maju termin v auguste 🙂
Inak baby s tym sonom je to tak, ze cim menej, tym lepsie pre babatko, takze opatrne.

miskachrumka
9. feb 2012

@19vierka84 mi chodíme na dovolenky do Dánska kde aj moj drahý pracuje a tam sa nám podaril Dadko a veru aj toto naše malé krpča 😵 takže máme doma Dánske deti a na malom to je aj vidno strašne rád tam je a páči sa mu tam a je tam taký kludnejši 🙂

loralo
9. feb 2012

@nessy mame rovnaky termin porodu, ak dobre pozeram, aj ja mam 18.8. 🙂

miskachrumka
9. feb 2012

@loralo prečo čím menej tím lepšie ? 😕 😕
či už aj to škodí 😀

nela258
9. feb 2012

baby odkial ste, nech vieme ci je sanca sa stretnut pri kocikovani 🙂

miskachrumka
9. feb 2012

@nela258 ja som Banská Štiavnica tak neviem či je šanca 😒

loralo
9. feb 2012

@miskachrumka potvrdila mi to porodna sestra a aj doktor mi naznacil,ze cim menej tym lepsie. A niektore zeny aj hovoria o tom, ze niektore babatka sa zakryvaju rucickami pri uzv, ale tak to moze byt nahoda, len som to pocula od viacerych mamiciek

sandrika1986
9. feb 2012

Ahojte kočky, dúfam, že to všetky do toho augusta šťastne zvládneme 🙂 Ja momentálne čakám druhé dieťatko, doma už máme skoro 4.roč. dcérku Nicol 🙂

nela258
9. feb 2012

@miskachrumka ja som BA, ale tak ked budeme v okoli mozno sa nam podari 🙂

miskachrumka
9. feb 2012

@loralo tak vela sa hovorí 🙂
ja si myslim že každý mesiac no ja chodím každých 19 dní kvoli rezu a aj tak mi mimino musí kuknut či je okej a ked už spraví foto tak to už je jedno nie ?!

miskachrumka
9. feb 2012

@nela258 neviem či chodiš kočikovat cca.180km 😀 😀 😀 😀

miskachrumka
9. feb 2012

@sandrika1986 ahoj aj mi čakáme v auguste a tiež už máme doma velkého chlapa 3 ročného 😵

nela258
9. feb 2012

@miskachrumka mame tam v okoli znamych 🙂 nikdy nevies 🙂

sandrika1986
9. feb 2012

@miskachrumka : ešte si pár mesiacov počkáme a budeme držať v náručí naše poklady 🙂 Odkial si ?

19vierka84
9. feb 2012

@nela258
ja momentálne bývam za Dunajskou Stredou vo Vrakúni, ale rodičia mi bývajú v BA ako je antlská a určite sa tam budem dosť často aj vyskytovať, nakoľko som tam bývala cca 24 rokov 🙂

miskachrumka
9. feb 2012

@nela258 kde v okolí ? 🙂

miskachrumka
9. feb 2012

@19vierka84 tak ty si skor pokočíkuješ s nelly ako ja 😒

miskachrumka
9. feb 2012

@sandrika1986 no ja som z Banskej Štiavnice !a ty si zkade ? a ako zvláda malá že bude mimino malý celom fajn ale ešte to tak nebere do úvahy

nela258
9. feb 2012

@19vierka84 no v petrzalke je fajn hradza 🙂

sandrika1986
9. feb 2012

@miskachrumka: Dcérka vela o tom nehovorí, niekedy iba povie, že bude bábätku " Veľkou Sestrou " 🙂 Ja som z Trenčína .

19vierka84
9. feb 2012

@miskachrumka
ak tam budete mat nejaké psie výstavy prípadne pasenie, tak by som mohla aj s tebou 🙂
Minimálne raz ročne chodíme do Udiča na pasenie so psami 🙂

loralo
9. feb 2012

@miskachrumka do BS som chodila na strednu 🙂

nela258
9. feb 2012

@miskachrumka stavnicke bane myslim 🙂

miskachrumka
9. feb 2012

@loralo ktorú prepokladám Banícku ? či nie ?ja som chodila na chemickú !

19vierka84
9. feb 2012

@nela258
na tú som sa chodila kedysi bicyklovať, ale tak pripadne môžme kočíkovať hocikde. Odkiaľ z BA si?

miskachrumka
9. feb 2012

@nela258 ako ?čo so štiavnickími banami ?