Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@19vierka84
@nessy ahojte či dnes plánujete ?
ja mám už dnes aj nákup za sebou a čaká ma ešte riadenie a malý už drieme tak oddychujem !dnes som si musela kúpit 2 balíky kyslych rybičiek :D také tie gumené 😀 nemožem sa ich dojest 😅 😅
aké méte ináč počasie?
unáš je už konečne teplejšie o trošku a slniečko svieti 😵 😵 😵
@nela258 ináč a čo tie mamičky čo nevedia ani do 4-5mes že sú tehotné 😔 😔
ani nevedia že v nich je novy život a stále papjú lieky a všetko možné 😒 😒
Ahojte 🙂 ako sa mame? ja som dneska bola v poradni a vsetko je ok co som velmi rada 🙂 Pocasie tu v Plzni je take ze som skoro zamrzla ak som sla rano a vcera nam tu aj pekne nasnezilo (prvy krat za tento rok) 🙂
@miskachrumka ja nechapem ako niektoré baby nemozu vediet, ze su tehotne. Ved aj ked je to ich prvé, musia mat pocity. Ja som aj teraz tusila uz v 4 tt, ze asi som. Ale na potvrdenie som sla az v 6 tt. A fakt neverim, ze niektora je tehotna 4 alebo dokonca 5 mesiacov a nic netusí.
@obycko no však nepočúvaš správy kolko žien otom nevie ... 😨
no ja hned viem príznaky aj pri malom aj teraz a tiež mi maleho potvrdili v 6tt a toto naše druhe baby v 5tt 🙂 🙂
sú ženy čo sami seba nasledujú a je im to lahostajné 😠 😠 ale čo už ak teké musia byt !
@monculka blahoželáme k snehu naopak tu si už prajem aby zmizol snej aj lad 😅
@miskachrumka no ja sa aj normalne vyhybam liekom, to fakt az ked musim, a verim ze z toho nebudu dosledky... a keby som pocuvala svoje telo vedela by som to hned 🙂 no len ja som toho mala ku koncu roka vela a aj som prestala dufat - a mozno aj preto sa podarilo 🙂
@nela258 ked sa tím prestaneš zaoberat vtedy to príde ako aj unás 😵
@miskachrumka
aj ja sa prajem aby zmizol sneh...neznasam zimu 😠 5kg oblecenia...aaaa...uz nech mame leto...fajne teplo a netrapit sa tym ze co si dam pod nohavice este aby som nezamrzla 🙂
@monculka ja zas nemám ani rada horúčavy mám rada počasie akurát 😉
a verím že toto leto nebude velmi horúce
Idem pozriet krpca či už buva 🙂
čaká ma ešte zmývanie podláh sa mi tak nechce 😒
@miskachrumka
tak ak si dobre pamätam ani minule leto nebolo nejake horuce...ale viem ze pred 2 rokmi sa to nedalo zniest...vcera som si inac kupila detsku vyzivu lebo nic ine do seba nedam 😝 aj som to povedala Dr povedal ze ked sa to nezlepsi behom tyzdna aspon o kusok mam sa stavit...ta uvidime...
@miskachrumka tak ja som mala zrasty a pod.... no a potom kedze som studentka tak sme dva mesiace pockali...a potom kriza :( takze buchla som po stole 🙂 a vyriesili sme to a hned dalsi mesiac sa zadarilo 🙂
@nela258 ja som rodila marec 2009 a to ked sme išli z porodnice bol ešte sneh pamatám si to ako dnes !
odvtedy nebol teplý marec už tri roky ani tento teplý nebude ale koncom sa má oteplovat a máme sa hned vhupnút do 20C teplot viete čo to budú za potopy zas ☹
@monculka minule leto bolo take vseliake...ale v podstate uz od marca som behala po zahrade, myslim ze do juna a potom bolo raz tak raz prsalo atd. a august bol tiez celkom o nicom... co by sa mohlo opakovat aj tento rok 🙂 lebo s tym najvacsim bruchom v horucavacvh to asi nebude med lizat 🙂
http://www.mojevideo.sk/video/d07b/detska_rados...
krasny detsky smiech 🙂
@monculka monči aj ja si myslím ale aj zima má svoju krásu aj ked nikdy nás neočarí práve cez sviatky ,ale až takto neskoro ☹
Baby, co vy tu stihnete všechno popsat za pár dnů 😎 Mám novinku - už pár dnů cítím pohyby rnňouska 🙂 tak se z toho těším jak malá - je to super pocit 😉
@miskachrumka
ta co uz...pocasiu nerozkazeme 🙂 joj aky hlad namna prisiel 😀
@miskachrumka jeeej tie zboznujem 😀 😀 😀 moje najoblubenejsie.
ja som prave dorobila rajcinovu polievku,si mi chute narobilaa 😀 a dik za ten recept,je dobry,aj ked ja som si ho troska upravila 😀 prave som sa nadzgala a teraz funim 😀
ale za chvilu idem do tesca kym pojdem pre malu nech to stihnem
@miskachrumka no jar a jesen nejak zmizla....minula davali ze sa ma oteplit az v aprili,mna rachne,ale aspon dlhsie skovam brusko 😀
a zase nevynosim kozaky.... 😖
ja som rodila v juni 2009, 35 stupnov , tak to bol horor. Na izbe som bola s babou, co ani za svet nechcela otvorit okno, takze v izbe na sestonedeli bola sauna. Takze ja sa velmi na teplo netesim. Stacilo by tych 20stupnov a 29, ked sa pojdeme niekam kupat. A na porod prijemnych 21st. 😀
@miskachrumka ja poznam jednu co potratila v 8tt lebo bral silne atb a nevedela ze je tehu
@bonninka
to je krasne, gratulujem. Aj ja mavam sem-tam take pocity, ale asi to stale nie je ono. Ked si lahnem, alebo ked nieco mnamky zjem. Velmi to malicke uz chcem citit, ze si to asi nahovaram. No vraj pohyby sa daju citit uz v 12tt, tak neviem. Pri prvom som citila v 19tt. Este si asi chvilku pockam.

mne doktor povedal ze na tu nadchu nic... a to som hned na zaciatku bola chora - este som ani nevedela ze som tehu a brala som teraflu napoje a este nejake tabletky na teplotu....tak radsej teraz nic si nedavam...i ked sem tam si dam sterimar ale uz sa to zlepsuje 🙂 a to mam nadchu od vianoc + co som bola chora predtym...takze soplim od 1 tyzdna tehu 🙂