icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

miskachrumka
10. feb 2012

@bobi3 detskú ešte nie je to skoro 😉
a kočiky kukám ale aj to je skoro ja si to nechám na poslednú chvilku ako u nášho prvorodeneho 🙂 🙂
počula som že ked všetko skoro mamička nakupi tak že sa može niečo stat a ja tomu nejak verím ! 😒
a ked budem vediet že čo čakáme na 100% a budem vediet že už je všetko ok a bude ma čakat le n sekcia tak vtedy všetko rada zariadim 🙂 🙂 🙂 ale ani neviem čo čakáme a musela som pori nakupe pre maleho kupit aj jedny bodinká ružove nedalo mi to musela som 🙂 ak zistíme že fakt bude baba 😵 😵 😵 tak ešte len potom začnem kupovat vecičky o 100 šest 😀 😀 😀 ale len vecičky !

nessy
10. feb 2012

@19vierka84 ja mam tiez vsetko odlozene,pre druhe alebo pre segru ked bude u nas chlapec,lebo ruzove satocky mu neobleciem 😀 😀
ale na zaciatku bodka a tak som kupovala univerzalne,tak to ponosime znova

miskachrumka
10. feb 2012

@19vierka84 tak nechala som to napísat teba 😀 😀 vedela si čo myslím 😅 😅 😅 😅

nessy
10. feb 2012

@19vierka84 presne tak,ja som ymslela ze je to nestabilne,ale neni,ja som bola spokojna,to zase ked som tlacila kamoskyn tak som pekne nadavala,ja som moj mohla jednym prstom a ten jej som nevaldala dvoma rukami 😀

nessy
10. feb 2012

@bobi3 ja nic nechystam,ja mam vsetko po malej a vytahovat sa to bude az ku koncu 😀

19vierka84
10. feb 2012

@nessy
tiež chcem kupovať na začiatok neutrálne farby aj kočík chcem neutrálnej farby, veď čo keď druhý krát bude niečo iné ako to prvé? 🙂 Priateľ by chcel mať tri deti, tak som mu povedala, že keď si ich odrodí, tak nie je problém 😀 😀 😀

19vierka84
10. feb 2012

@miskachrumka
žeby telepatia 😀 😀 😀

nessy
10. feb 2012

@19vierka84 obrubnik sa da rychlo zvyknut a ide to bez problemov a hrby som si ani nevsimla 😀

nela258
10. feb 2012

@miskachrumka @bobi3 ja som si zatial vybrala trojkolku GT3, ale este nemam odskusanu, tak uvidim 🙂
detsku moc nechcem riesit, ved kym bude babatko male bude s nami v spalni, ale moja mama sa tak tesi, ze uz zacina riesit aj toto...tak uvidim ci jej to vyhovorim - lebo ked nakupi nabytok tak ho nevyhodim 🙂

miskachrumka
10. feb 2012

A mamičky veci mam tolko po malom nechcem prehánat ale máme strašne velku rodinu a dostali aj podedili aj nakupil sme vela vecičiek tak do pol roka máme neskutočne vela vecí neuveritelné až 9 velkých vriec sme pred odchodom muža davali na povalu a to tam su aj veci ešte s cedulkami uplne nove čo sme ani nestihli obliect 😒 a aby sa nám zmestili dalsie veci zktorých malý vyrastá a preto nebudem vela nakupovat len zopár ružovych veci nemože chýbat pre dievčatko 😀

bobi3
10. feb 2012

@19vierka84 my tiež dáme zatiaľ len postieľku do spálne a obávam sa, že prebaľovací pult sa mi tam už nezmestí, no neviem, bude musieť tatko niečo vymyslieť 😅

@miskachrumka ja som tiež tak trochu poverčivá, my tiež ešte čakáme. No už sa na to teším, keď budem v nejakom 7. mesiaci a nakúpim si tie najkrajšie vecičky na svete 😉 a samozrejme aj postieľku a kočiarik... Ja žiaľ nemám žiadne vecičky, je to naše prvé bábo a jedna moja sestra čaká bábo v júni, takže tá si vecičky po svojej prvej dcérke určite ponechá a druhá sestra má ešte len polročného drobca, tak možno od nej sa nám niečo ujde 😉

19vierka84
10. feb 2012

@nessy
ja viem 🙂 Ja chcem s nafukovacími kolesami kočík, vhodný aj na trávu, nakoľko priateľ chodí so psami na preteky, tak nech sa mi hneď nerozpadne a musí to vydržať aj neodhrabané chodníky, lebo v DS to nerobia a tu v dedine je odhrabaná vždy len hlavná cesta 😀 😀

nessy
10. feb 2012

@19vierka84 no mne stacia dve 😀
ja som kupila oranzovy,som bola doneho zamolovana a je to neutralna farba,a da sa aj otocit a tam je bledomodry,takze v poho,pri malej som nosila oranzovu a teraz ak bude chlapec nahodou tak mamna vyber modru alebo oranzovu 😀

bobi3
10. feb 2012

@nessy a keď bude chlapček? 😕 😅

miskachrumka
10. feb 2012

@bobi3 Mi máme postielku po malom tak nekupujeme na čo aj fotku mám v albume 🙂 stále je krásna 😵
a malému ideme kúpit postel na jar
a je to velká pomoc ked ti rodina podaruje ale jasom taká že rada nakupujem tak mi o veci nemáme nudzu ale aj tak nakupim ako sa poznám asi pojdem na leičenie 😅 😅

nessy
10. feb 2012

@19vierka84 ja mam nafukovacie,on je taky sportovy,ze mozes s nim aj behatm,ma rucnu brzdu ako bycikel 😀 😀 😀 aj po trave sa s nim dobre chodi aj po lade po vsetkom,ja som spokojna 😀

miskachrumka
10. feb 2012

@bobi3 a ktomu prebalovaciemu pultu podla mna je tu zbytočná vec ! 😒

nessy
10. feb 2012

@bobi3 tak ked bude chlapec,co si myslim ze aj bude asi 😖 tak na zaciatok mame univerzalne veci a potom nieco dokupime chlapcenske.lebo od roka som jej uz kupovala dievcenske fialkove a ruzove veci,tak budeme musiet 😀

nela258
10. feb 2012

@bobi3 daju sa kupit aj take pultiky na postielku...neviem ci je to prakticke ale ked nie je miesto 🙂
i ked ja si myslim ze prebalovat v klude mozem aj na posteli, len si zabezpecim nejaku podlozku 🙂

19vierka84
10. feb 2012

@bobi3
ja mám veľké izby v rodinnom dome, tak tento problém nemusím našťastie riešiť, ale ako prebalovací pult bude stôl čo som používala v butiku, lebo stojí na malých úzkych skrinkách, kde budem vedieť odkladať plienky a krémy 🙂 🙂

nessy
10. feb 2012

aj paploniky s hniezdami mam dokonca univerzalne 😀

19vierka84
10. feb 2012

@nessy
to je najhlavnejšie, že si s ním ty sama spokojná, ja som týmto kočíkom nevedela nejako prísť na chuť 🙂 🙂

nessy
10. feb 2012

@bobi3 ja mam taky z ikei navrtany do steny a ked nepotrebujem sklopim ho a mam aj taky co polozis na postielku,ten som mala v zahranici ked som bola.na posteli moc neodporucam,prides o krize 😀

19vierka84
10. feb 2012

@miskachrumka
ja to takto chcem riešiť len preto, že mám štyroch psov a mám tu možnosť, kupovať ho určite nebudem, ešte som sa nezbláznila. aj ja si myslím, že to je len vyťahovanie peňazí z ľudí. Dám dve tri deky na stôl, na to dám plachtu a na vrch dám tú podložku čo sa dáva aj do postieľky, aby neprecikalo dieťa madrac 🙂

19vierka84
10. feb 2012

akurát som zistila, že jablká už nemôžem ☹ tak mi po ňom ostalo zle ☹

miskachrumka
10. feb 2012

@19vierka84 páči sa mi tvoj názor !
mi doteraz máme ohrádku malý vnej ani raz nechcel byt tak dúfam že druhe tam pobudne ak nie predám

nessy
10. feb 2012

@19vierka84 sak jasne,kazdemu je lepsie nieco ine,mne sa strasne pacia,ja som o inom ani pocut nechcela,aj ked ten moj ma sprdol ze je strasne drahy ze naco taky.ale vydobila som si 😀 😀

19vierka84
10. feb 2012

@nessy
starého dneska napadlo, keď som len tak kukala v obchode cestovnú postieľku, lebo si ju chcem kúpiť, že či si ju nedáme namiesto normálnej, som naň ho kukala ako puk. Niekedy nechápem chlapské mozgové pochody 🙂

nessy
10. feb 2012

@19vierka84 vies co kamoska to mala tak,ona kupila len cestovnu lebo pomaly kazdy druhy vikend cestovali tak kupila len taku,ja som potom nad tym rozmyslala ked som isla spat do irska ze tam taku budem mat,ale velmi rychlo som zrusila,to je total nepohodla,to je tak na par noci a nie na kazdy den a vyvoj zdravej chrbtice
my sme malej dokonca drahy kokosovy matrac kupili 😀

bobi3
10. feb 2012

@miskachrumka prečo myslíš, že je prebaľovací pult zbytočný? nie je to pohodlnejšie?

@nessy aj ja si myslím, že budeme mať chlapca, aj keď ja by som asi radšej dievčatko 😔 nebite ma! 😠 😀
a veď po dome môže nosiť aj ružové 😉

@nela258 hej, aj ja som rozmýšľala len nad podložkou, že si ju pekne položím na posteľ a hotovo 🙂

@19vierka84 no mne je po jablkách zle od začiatku tehotenstva a pritom predtým som ich zjedla aj 3-4 denne 😠 a s tou postieľkou to bolo dobré 😀