icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

nessy
11. feb 2012

no ja robim maggi napady stacnate plece so sampionmi a zemiakmi.skusam to prvy krat,tak dufam ze to bude dobre 😀 😀

miskachrumka
11. feb 2012

@nessy to je tiež dobrá vec 🙂

nela258
11. feb 2012

chute ste mi baby spravili s tymi syrmi a bryndzakmi :(

nessy
11. feb 2012

no ja sa chystam uz hodnu chvilu na salas na halusky :D

oliverka
11. feb 2012

@nessy Bože, aj ja by som si dala 😀 !

miskachrumka
12. feb 2012

@nessy ja si veru len počkaám na mužíka ked príde ten vie urobit neskutočne skvelé a nemusi byt ani žiadny salaš !
včera bola oslava super som sa odreagovala zabavila ,pobavila a najedla uffffffff 😅
dnes som s malým ani nebola od včera je u dedka dnes sa idu poobede sánkovat tak na to sa musím mrknúť 🙂
a večer sme pozvaný na pizzu tak že umna to zas bude len brokolicová milujem ju 😉
a víkend sa zas konči a zas začína nudný týžden ešte že to rýchlo letí a príde drahý 😵 😵 😵 😵
a potom tie dni ešte rychlo utekajú ☹ a to ma ubíja ☹

nela258
12. feb 2012

@miskachrumka mne je uz 4 den zle...takze dnes asi dieta :(

monika1091
12. feb 2012

Ahojte ,mi čakáme v auguste prve babetko .....nevieme sa naň dočkať.... Akurát som v 12-tom týždni a letí to veľmi rýchlo...... len večer pocitujem take tažke na žaludku .......ale to je asi normalne...... Používate niektora aj nejake tie tehotenske vitamíny?...... či len ovocie?

saranata
12. feb 2012

@monika1091 gratulujem 🙂 je pravda ze tehotenstvo ti ubehne velmi rýchlo tak si to treba užívat🙂
nevolnosti su normálne, vačšinou v druhom trimestri ustanu aj ked to nie je pravidlo, tak dufam ze ti bude dobre.
ovocie a zelenina je fajn, hlavne s obsahom kyseliny listovej, ja beriem Femibion 800 do 12 tt a teraz prejdem na Femibion 400 , je s postupným uvolnovaním a s kyselinou listovou , tak ak nad nejakými vitamínmi uvažuješ skus tieto🙂
tak prajem bezproblemové tehu a zdrave babatko🙂

koviivana
12. feb 2012

@monika1091
ahoj. Ja beriem kyselinu listovu a ostatné doplnam stravou. Tak som to robila aj pri prvom. Chodila som na brusne tance, jogu pre tehu a veľa som plavala, lebo aj pohyb je dolezity. Prajem krásne chvilky s bruskom. 🙂

nela258
12. feb 2012

baby nemate nejaky recept na nevolnost...doteraz som nemala problemy ale posledne 4 dni akoby mi stale nieco lezalo v zaludku :(

saranata
12. feb 2012

@nela258 pomaha zazvor,v lekarni maju caj ale aj zazvorove lizatka a tie su fajn,popripade cisto zazvorove tabletky na nevolnost

koviivana
12. feb 2012

@nela258
zazvorovy caj vyskusaj

nessy
12. feb 2012

@miskachrumka tak dobry program.a na ako dlho chodi domov?ja by som zas niekedy prijala keby ten moj isiel niekam🙂my sme od dnes na donovaloch na 3dni.ale ubytko nic moc,strasna zima☹

nessy
12. feb 2012

@koviivana zazvor na to pomaha?ja som teraz u kamosky pila citronovy caj so zazvorom a bol perfektny.hned som si ho bola kupit 🙂

nela258
12. feb 2012

@saranata tie lizatka dostat v lekarni ? caka ma trosku narocnejsi tyzden oproti tym minulym a s nevolnostou to bude tazke...tak dakujem za radu 🙂

nessy
12. feb 2012

@monika1091 ahoj.ja som pri malej brala len kys.listovu prve3mes.teraz beriem nejaky komplex vitaminov na 1 tri mesiace

monika1091
12. feb 2012

@saranata ..... Všetko čo som mala rada pred tehotenstvo teraz neznašam... k masu mam odpor ale sunku zjem :D ...... ale spociatku mi bolo fajn nic mi nebolo ale potom od piateho tyzdna mi bolo zle na zaludok napinalo ma ale nezvracala som ale mala som tie kysle sliny...... ale uz je to celkom pohoda....... ale skusim tie vitaminy co si spominala...... a ty si tiez tehotna?....... alebo si uz rodila?

monika1091
12. feb 2012

@nessy kys listovu? a to je ako caj?..... alebo tabletky?... alebo ako citam tu tak este spominaju ten zazvor........

monika1091
12. feb 2012

a ktora z vas bude rodit v auguste?........

nela258
12. feb 2012

@monika1091 je aj v niektorom jedle, ale v tehotenstve je super papkat tabletky...ja som brala Callibrum baby, ale potom mi lekar odporucil femibion 800, ze tam je ta kyselina lepsie stravitelna 🙂

miskachrumka
12. feb 2012

@nessy mužík chodí preč na 5 tyždnov a na 2 tyždne doma no teraz sme boli spolu v Dánsku na dovolenke tak sme boli spolu 2mes 😵
no vela žien mi hovorí že by brali keby ich manžel tzv "vypadol " 😀 😀
no sme si o dost vzácnejší ako Tí čo sú každý den spolu 🙂
no baby teraz sme prišli akurát sa machlím von ideme na tú večeru a ako tak kukám neošpatnela som až tak ako som si myslela 😅 😅 😅 😅 no samochvála smrdí 😅 😅 😝
idem kočky aj Vám pekný večer 🙂

monika1091
12. feb 2012

@nela258 no asi zajtra skocim do elkarne ale skor sa poradim s mojou lekarkou co mi odporuci

monika1091
12. feb 2012

@koviivana na brusne tance?.... 🙂 ...... ja som teraz velm i na ovocie a na zeleninku ...a na kysle veci .... ale sladke velmi nemusim .....

saranata
12. feb 2012

@nela258 hej v lekárni, vyzeraju ako klasicke tie roxy lízatka ale su zo zázvoru s príchutami samozrejme, balenie je v krabicke po 12 ks,chutia skoro rovnako a potláčaju taku momentálnu nevolnost, napr, v aute alebo vonku ked ti príde zle, rýchlo učinkuju
http://www.magister.sk/produkt/detail/produkty-...

toto su presne tie lízatka , neviem či v kazdej lekárni ich budu mat ale daju sa objednat aj cez net 🙂
ja som si kupila aj čaj

a presne femibion je najlepší čo sa týka kyseliny listovej a pomeru vitamínov,

saranata
12. feb 2012

@monika1091 kyselina listová Femibion 800 sa berie do 12 tt a potom az do obdobia porodu a dojčenia Femibion 400
zázvor pomáha proti nevolnosti, či už čerstvý vyluhovat a vypit, alebo hotove čaje v lekárni a ako som sem dala link tak aj lízatka zázvorove pre tehulky
http://www.magister.sk/produkt/detail/produkty-...

monika1091
12. feb 2012

@saranata no tak to znie a vyzera to celkom dobre......no zajtra sa pojdem popitt na dalsie informacie o tychto lizatiek........ a ty si to skusala?

nela258
12. feb 2012

@monika1091 monika ked pojdes kurzorom na foto kazdej z nas, tam ti to vypise kto kedy rodi a ci uz ma deticky (ak si to tam uvedies)

nela258
12. feb 2012

@saranata dikes...dufam ze rano to hned dostanem v lekarni - ked nie aspon caj si kupim 🙂

saranata
12. feb 2012

@monika1091 skusila som jedno ked mi bolo v aute zle a pomohlo
zatial som si viac nedala nakolko mi vobec nejde jest sladke , zle mi je stále, skor čaj mi pomáha