Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
ten zazvorovi caj?....... ale to si si kupila v lekarni alebo normalne si si kupila zazvor a nasekala a zaliala vodou.....
@monika1091 my teraz čakáme tretie 😉
wow... tak to sa vam dari .... len tak dalej......🙂 drzim palce......... ja cakam prve.....a uz sa neviem dockat ..... 🙂
@monika1091 sme na tom rovnako 🙂
@monika1091 možeš kupit čerstvý a zaliat vodou alebo si kupit hotový čaj, ten čerstvy je silnejší stačí ho naozaj trochu
@saranata tak zajtra skusim to hoc jeden den mi je vynikajuco a druhy den len spoznavam zachodove castice.......ale asi do zalohy pojdem kupit.
@nela258 tak to ano.......... tesim sa na baby ale sa aj bojim ako to budem zvladat ci budem vladat stavat v noci a tie veci.....
@monika1091 na zaciatku babo bude vela spat...tak ak budes vstavat cez noc viackrat zdriemnes si cez den 🙂
ja dufam ze vsetko bude ok...lebo koncom septembra mi zacina skola a budem to musiet nejako zvladnut...manzel aj mama si setria dovolenku aby mi pomohli aspon v prvych tyzdnoch 🙂
kolko mas rokov?
ty este studujes? alebo na vysoku skolu chodis?
@monika1091 uz treti stupen VS...v juni statnice a buduci rok v lete obhajoby 🙂
ejha no tak to drzim palce nech ti to vyjde....... 🙂 ......... inak na internete som videla test ktory ti ukaze co to bude len musis ukoncit 10-ty tyzden tehotenstva co si uz urobila 🙂
@monika1091 posli link...nech sa pozriem 🙂
@monika1091 ides si ho kupit? mne sa to zda priliz drahe...este tu 20 by som dala...a v stredu idem do poradne tak sa spytam sestricky ci sa to neda zistit z krvi 🙂
citala som nejake tie fora vraj sa da zaplatit a z krvy... ale vies raz si clovek povie ze pockam do piateho mesiaca a o hodinu uz chcem silou mocou vediet pohlavie :-P
@monika1091 no my by sme chceli dievcatko, ale ked bude chlapec tak sa budeme tesit rovnako 🙂 takze ja si pockam este nejaky ten tyzden 🙂
@monika1091 a za tie peniazky radsej kupim nejake pekne vecicky 🙂
tak to mas pravdu či to bude dievčatko alebo chlapček ale hlavne nech je to zdrave...... zdravie je na prvom mieste...
@monika1091 nie to je formou tabliet
@nela258
Baby v 16 tt vam to uz vie lekar aj na usg povedat ze co to bude,tak to uz vydrzte tie tri tyzdne,ak bude babo dobre otocene tak to bude vidiet🙂
Tie testy som uz videla ked vysli tak ze nebolo dobre urcit pohlavie takze zbytocne vyhodene peniaze
@monika1091 vsetky 🙂
@nela258 to som nepocula este,ak vyjde vysledok vacsinou to tak je,myslela som skor na sfarbenie
Ak je dievca sfarbi sa do ruzova a chlapec do modra,vysledok je vsak niekedy tmavo fialova takze nakoniec nevies co to je ....takze tak.nie vzdy ale.stava sa to
Navyse je to jedno.podstatne je zdrave dieta🙂
ahojte kočky, máme tiež termín v auguste, môžem sa pridať? 🙂 😉

@nela258 ked nie tak si to objednaj , ale v takých väčších lekárnach to určite už maju 🙂