Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
dnes nam tu straaasne moc snezi....prvy krat normalne nasnezilo ze je vsetko biele a stale husto snezi....a ja som uz teplo chcela ☹
aj u nas, normalne je fujavica. to zasa bude kalamit. vobec nie som zo snehu nadsena, aj ja chcem teplo. chcela som sa ist dnes poobede trocha prejst, ale vyzera to tak, ze znova ostanem zavreta doma.
Nás zas zasnežilo 😒 skoro som odpadla ked som odtiahla žaluzie 😀
teraz budem hnusna, ale na druhej strane aj fajn, ze tak snezi, aspon zafuka v dome muzovu babku a dnes nepride😝 😝 😝 😀 to je babka gestapacka 😠 😝
@vcielkamaja chodi k vam pravidelne? 🙂)))))))) Podla toho ako si to napisla asi mate vrucny vztah. 😖
@vcielkamaja My sme na tom uuuplne ako ty. Fakt. U nas je tiez muzova starka nasackovana denne aj 4X a vzdy sa zdrzí "iba" pár hodín. 😀
@mercymay
@obycko u nas je babka kazdy bozi den, lebo byva na druhej strane zahrady. a vcera u nas bola svagrinina 3 rocna dcerka, som sa s nou hrala a ked svagrina prisla pre nu, tak mala plakala, lebo nechcela ist domov. a babka po nej tak zvreskla, ze som sa ozvala a povedala jej, aby po tej malej nekricala. 80 rocna...uz sa asi neciti... 😠 a ja som teraz na PN a mam jej veru viac ako dost, ale o tom po tom.... 😝
@vcielkamaja No ved hovorim, ze to mame podobne. Aj tato byva na opacnej strane zahrady. 😀 A poviem ti, ze ked som teraz otehotnela a bolo mi zle alebo som bola strasne unavena a isla som si lahnut, tak sa starala, ze co "furt" spim, ze co nejdem volaco robit. 🙂 Tiez som jej mala plny bunker. A vrchol bol ked si zlomila ruku a stvrdla u nas 3 mesiace. Tak to uz bol vrchol. Chvala bohu, uz sem len chodi a teraz ked fuci, tak sedi doma a cumi do bedne - telky. 😀
@vcielkamaja Inak tato ma uz 85 rokov a chlucha je ako poleno. Uz si s nou nemam ani co povedat, lebo stale len o pocasi toci a o tom kto v dedine umrel. 😀
@obycko za to ta nasa je vitalna az az...ona mojej svokre {teda svojej dcere} hovori, ze "a co ked ty umres kto sa o mna bude starat?" ...takze babka sa chysta vsetkych prezit.
@vcielkamaja
ja budem mať tiež takú starožitnú postieľku, ale tá ma aj viac ako 28 rokov, ja som na nej vyrastala, ale je v zachovalom stave, len ju treba nanovo natrieť, ale môj tatinko sa o to postará 😀
Jáááj baby, tu zrovna kamarádka, co byla v 10tt už si taky nakoupila a včera mi psala, že o bábo přišli - v 8tt přestalo bít srdíčko ☹ Začala silně krvácet, tak ji nechali doma, že to nechá na přírodě ☹ Stráášně jsem z toho smutná ☹ Myslím si, že strášně moc času je ještě na nákupy. Na první jsme pomaličku začali nakupovat až po 6. měsíci. Nechci nikoho plašit a samozřejmě doufám, že všechny šťastně donosíme 😎
@vcielkamaja
@obycko baby ani trošku vám nezávidím, já bych to asi nerozchodila mít doma babku nebo svokru, kohokoli jinýho, mě už to strašně obtěžuje. Naštěstí jsou naši až na Moravě a svokrovci až na stř. Slovensku 🙂 ale jasně to má i nevýhody, že jsem na všechno sama a tak, ale aspoň se mi nikdo do ničeho nemontuje 🙂
@bonninka ja jen praveze teraz az velmi zdravo jasne ze si dam niekedy aj nieco co by som nemala .... ale nie vkuse........ :-P a ja som stihla to mi je cudne ze nepriberam ... ale mozno to chce cas......
@obycko
@vcielkamaja ja vam dievcence uplne rozumiem, vydala som sa v septembri a kedze som bola doma najstarsia a aj manzel, tak sme sa rozhodli,ze pojdeme byvat k mojej babke,lebo je sama v dome a ma 80r. No poviem Vam,ze teraz by som sa pravdepodobne inak rozhodla. Minule rano o 4:30 zacala umyvat plech od kolaca aby bol cisty ked pride moj manzel domov z nocnej. Neviem ci si myslela ze on bude chciet piect ked pride alebo co ju napadlo. A ked jej poviem,ze nech nevari,lebo je navarene,ze staci vybrat z chladnicky a zohriat,tak just nieco navari a potom sa zlosti,ze preco sme to nejedli. A ked manzel spi po nocnej,tak vtedy ona nie ze rozprava,ale sedi v izbe v kresle a hojda sa a krici na mna do vedlajsej izby,ale nic dolezite a ked jej poviem,ze tichsie,lebo manzel spi,tak mi len povie,ze ci sa uz vo vlastnom dome ani ozvat nemoze, ze on ked chce spat, tak ho to nezobudi.
Takze budte rady, ze mate babky na konci zahrady a nie na konci chodby.
ja som zatial tiez nepribrala, praveze schudla. ale postupne to pojde. dnes mi kolegyna povedala, ze uz si v robote niektori vsimli, ze mi nejak zacalo vytrcat brusko 🙂 som inak dost vysoka a chuda.
Este nenosim ani tehu nohavice, zapnem vsetky zatial stare.
U nas tiez riadne nasnezilo a stale snezi, tiez som chcela ist do mesta, ale odradza ma to, aj tak som sa uz dnes vonku smykla a skoro som sa natiahla, nastastie som to ustala.
Bola som dnes u doktorky - vseobecnej lebo ma boli pod prsiami od vcera poobedia, povedala, ze to bude z chrbtice a odporucila mi rehabilitacie.
Tolko z dnesnych sprav 😀
Ahoj. Ja som bola na tom druhom odbere krvi kvoli dawnovmu syndromu. Dostala som termin na morfologicky ultrazvuk - 20.03., poradnu mam 07.03., tak dufam, ze mi uz povedia pohlavie.. 😝
ahojte ako sa tu máte ?
čítam že píšete o postielkach mi budeme mat po malom je v super stave nič jje nechýby len ak bude baba asi dokupim ružova obliečky 😅
@miskachrumka , jáj ty si ako chameleón, stále meníš foto 😉 😀 😀 😀
@mona333 ja som sa na tom tvojom prispevku tolko nasmiala. 😀
Tato nasa babka je zasa taka, ze žere lieky piate cez deviate. Vlani sa predavkovala co ich tolko zjedla. Ani to nezapija len to tak do seba hadze ako lentilky. A ked chce dalsie, tak sme ti najhorsi, ze jej ziadne nechceme kupit. Potom chodi po susedoch a celej ulici a vsade sa stazuje, ze sa o nu nestarame a ani lieky jej nechceme kupit. Vyplakava a hra divadlo. V zastere co ma na sebe nosi celu lekaren a vymiena s babkami hore dole. A potom sa cuduj, ze ju berie zachranka.
Samozrejme ja aj s manzelom vyzerame pred vsetkymi ako krkavci, co sa nestaraju. Minule sa zas prepchala volacim, zatocila sa jej hlava druzgla na zem a zlomila si ruku. No to ste mali vidiet.
Teraz ked ma uz sadru dolu len chodi a pyta lieky, ze ju to stale boli. Ked jej hovorim, ze aj mna to bolelo pol roka po tom ako mi dali dolu sadru, ked som mala zlomenu ruku, tak len povie: Len pockaj, ked ty budes v mojom veku.
Takze s babkou si uzijem az az. A to nemusi byt ani moja ale manzelova. 😀 A moja "mila" svokra sa tvari ze jej sa to netyka a pritom je to jej mama.
@bodka70 jasné musim však ked ich mám vela čo budem vidláčit pri jednej stále 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@miskachrumka , no ja som si tiež pred pár dňami zmenila, nech som kočka 😀 😀 😀
@bodka70 super však treba ! 😉 ako sa máte ?
mne sa posledné dni strašne vysušuje tvár a ruky ☹ mám ich ako keby som mala 60 rokov strašné ☹
Baby, tak jdu zítra do poradny na krev, nechat si změřit tlak a asi povykládat klasicky doktorovi, že se cítím víceméně dobře. Tak už jsem zvědavá, kdy mi taky dají termín na ten morfologický ultrazvuk, abysme už věděli, co budeme mít 🙂
@bonninka to je velmi skoro na nakupovanie,moze sa stat hocico.ja som napriklad mala vybraty kocik uz v 6 mes. a bol to model z roka pred tym a tym padom bol posledny ale strasne som ho chcela ale bala sa kupit skor,tak mi ho odlozili na dva mesiace 🙂
musi to byt strasne takto prist o babo ☹
@mona333 no ja mam babku skoro 90,to su uz ciste deti,len sa to uraza nic uz nechape,no katastrofa.ja mam mamu hned vedla vo vedlajsom byte a niekedy tiez mam malo sukromia ze mi to leze na nervy a babka chodi kazdy den k mojej mame,a to keby ste videli,dojde a hra sa s malej hrackami 🙂) este sa o ne aj biju a vadia 🙂)

@bodka70 aj ja takym zavidim 🙂
ja uz mam na sebe 2kg a mne to islo pred tym tazko dole ☹