icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

mima21
5. dec 2011

@simik22 presne ako pises 😀 😀 😀

emilia25
5. dec 2011

@simik22 jej dakujem velmi pekne.

hoogy
5. dec 2011

@mona333
@emilia25 kocky gratulujem vam 🙂

@chirabell no ved akurat som nad tym rozmyslal ked som umyvala kuchynu 🙂 ze baby,ktore nemali az taku tazku cestu k babatku si to az tak neuvedomuju,ze co vsetko treba a tak. pri malom som nevedela,ani polovicu veci co viem teraz a poviem ti pravdu bolo to lepsie 😉

@mariposita akurat som sa dnes objednala idem v piatok to je tusim koniec 6tt.ale idem len preto lebo potom moja dr nerobi do vianoc. a dostala by som sa k nej az v 12tt a to by som nevydrzala 🙂

emilia25
5. dec 2011

@hoogy jej dakujem.

mahalo
5. dec 2011

Ahojte ja sa tiez pridavam..vraj 1 augusta..no uvidime kedy sa zachce 🙂))

mony_ke
5. dec 2011

ahojte...no neviem ci sa k vam nepridam aj ja...ak som tehotna tak to vyslo totalne neplanovane a mimo mnou predpokladanych plodnych dni
menzes mam dostat o 4 dni tak este netestujem...uz asi 6 dni ma vsak pobolieva podbrusko a prsia sa mi zvacsili snad o 1 cislo..citim ze sa nieco deje
aaaale je aj vela inych moznosti co to moze byt...napr. predmenstruacny syndrom ktory som ale nikdy nemala...takze este cakam a uvidi sa ze co 🙂

jeny
5. dec 2011

@emilia25 gratulujem, a kolkdy DPO ti to test ukazal? ja som 12 DPo a test negativny. Bola som augustovka 2007 tak by som sa rada opat pridala k augustovkam 🙂

emilia25
5. dec 2011

@jeny ahoj no ja by som ako ze mala dostat zajtra ms.preto som aj ja velmi stastne prekvapena ze mi vysiel skor ako pri meskani ms aspon 1den.pri 2synovi som si takto robila test v pondelok a bol negativny a v utorok rano bol uz pozitivny preto som taka rada ze mi uz teraz vysiel pozitivny.

hoogy
5. dec 2011

@jeny to by to dobre vyslo 🙂 ja som chcela mat opat majovcatko,ale zadarilo sa az teraz. ale o to viac sa tesime 🙂

hoogy
5. dec 2011

@mahalo gratulujem🙂

jeny
5. dec 2011

my sa snazime o druhe uz 2,5 roka takze negativnych testov som mala celu zbierku

emilia25
5. dec 2011

@mahalo aj ja gratulujeeeem

emilia25
5. dec 2011

@jeny neboj isto sa podari len treba verit.drzim palce

jitus87
5. dec 2011

Ahojte. Chcela by som sa k vam pridat. Koncim 6tt a mam potvrdene, ze cakame nase prve vytuzene mimi. Moje priznaky boli dost jasne. Strasne ma zacali boliet prsia a postupne sa zvacsuju a bolest trva. Mam citlive bradavky. Obcas som citila tlak v podbrusku ako keby som mala menzes, a zacala som mat belavy vytok. V 5. tyzdni tehotenstva som si urobila test, ktory bol pozitivny a objednala som sa k lekarovi. Urobil mi ultrazvuk a potvrdil ze je to tehotenstvo. Strasne som sa tesila. Aj slzicku radosti som vyronila. Potom som sla esteraz na kontrolu v 6tt kedy lekar potvrdil ze nejde o mimomaternicove tehotenstvo a plodovy vacok rastie. Vo vnutri bolo vidno malicku bodocku. Teda embryo. Strasne sa tesim, aj bojim. Zatial nevraciam, ale mam zaludok na vode cely den. A spala by som non-stop. Ako ste na tom vy?

hoogy
5. dec 2011

@jitus87 ahoj. gratulujem 🙂 ja sm este u dr. nebola som objednana na piatok. tak snad bude vsetko ok. dva testy som mala pozitivne. a je mi dost zle. aj ked viac menej uz len rano. ale nezvraciam. a kedy mas presne termin?

mahalo
5. dec 2011

@emilia25 dakujem 🙂) a inak co sa tyka testu, tak mne pozitivny vysiel 4 dni pred ocakavanou menstruaciou 😨 a niekomu meska a stale ma negativny hoc sa zadarilo 🙂 myslim, ze kazde telo reaguje inak s hormonami..preto je to take relativne
@hoogy dakujeem 🙂)

emilia25
5. dec 2011

@mahalo aj ja si to myslim a aj som o tom citala ze niektorym zenam proste vijde skor a niektorym neskor.

hoogy
5. dec 2011

baby mna tak velmi obolieva podbrusko:( ako keby som mala menzes. v piatok idem k dr. snad bude vsetko ok 🙂

emilia25
5. dec 2011

@hoogy aj mna dnes ale teda riadne az do takych krcov ale teraz je v pohode len mi je tazko zo sladkosti a vecere.

hoogy
5. dec 2011

@emilia25 🙂 aj mne je uz lepsie dost som sa dnes nabehala okolo maleho a este aj kuchynu som celu umyla tak asi som to troska prehnala 🙂

emilia25
5. dec 2011

@hoogy ja tiez hlavne ked cupim alebo som ohnuta tak potom citim vajecniky ale iba chvilu potom to zas prejde treba sa setrit veru.

hoogy
5. dec 2011

@emilia25 no uz som skoncila uz budeme len vypekat s drobcom 🙂

emilia25
5. dec 2011

@hoogy jaj aj ja chcem ale este neviem co a kedy.uvidim mozno ten tyzden pred vianocami.este ma cakaju umyt okna ale tie umyjem az ked daju prec lesenie bo nam zateplovali panelak .a uz sa tesim na vianoce.aky bol mikulas alebo bude?

hoogy
5. dec 2011

@emilia25 este len bude rano 🙂 maly nevie zaspat. ale robili sme takych mikulaskov z vaty a z praznych roliek z wc papiera.tak sa tesil a vystavil ich ze aby nas mikulas nasiel :D tak som zvedava co povie rano. ja mam uz umyte lebo som v novembri nove zaclony kupovala tak som umyla a jedno co mi zostalo umyl muz. lebo mame velmi vysoko okna byvame v podkrovi.

mariposita
6. dec 2011

@jitus87 Ahoj a vitaj 🙂 Ja este od doktora nemam nic potvrdene, idem az buduci tyzden, ale testy hovoria jasne 🙂 Tiez to bude nase prve vytuzene babo. Dufam ze nam vsetko dobre dopadne a v auguste sa budeme spolocne tesit 🙂

hoogy
6. dec 2011

dobre ranko kocky🙂 prve rano bez nevolnosti , jupiiiii. zato mi bolo zle vecer.

adina7
6. dec 2011

Aj ja vam baby prajem krasne ranko..ja som sa zase dnes zobudila a mala som prvy krat riadne nevolnosti...doteraz to bolo len tak zaludok na vode ale dnes som mala namale a len ked si na to spomeniem tak to citim v hrdle. Rychlo som to zajedla a preslo to..zacalo to umyvanim zubov...ale neviem ako u vas ale ja som hladna ale nemam chut na nic,...vsetko sa mi protivi...mate to tak aj vy?

janqa24
6. dec 2011

ahojte, pridavam sa do klubu, aj ked doktor vcera este nevedel povedat termin, podla tehu kalkulacky by som mala byt na prelome jula a augusta 🙂
na monitore sme vcera videli zarodocny vak - 1,5 cm cierno-sivu bublinku :D

janqa24
6. dec 2011

@adina7 ja som to mala pri prvom tehotenstve, teraz zatial nic, aj ked uz mi zaludok plava na vode kazde rano 🙂 pri dcerke som bola STALE hladna, teraz mam zas stale pocit plnosti a do jedla sa musim nutit 😝

hoogy
6. dec 2011

@adina7 presne aj ja som hladna a nic mi nechuti len tu chodim nafucana ze som hladna a nc mi nechuti 🙂 no ja som to s tou nevolnostou preriekla. ked som si umyla zuby uz to slo 😒 to umyvanie zubov je taky spustac. pri krpcovi mi nebolo nic. ale ja napriklad vobec nepocitujem nejaku unavu. skor sa citim taka v pohode🙂