Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
Chvala bohu že ja takéto testy nemusím podstupovať by som od strachu asi infarktovala 😒
Ja som kukala tehu nohavice no všetko sa mi to zdá malé :(
tieto sa mi velmi pačia http://www.mmshop.sk/mmshop/eshop/3-1-Tehotensk...
@miskachrumka
Tebe nerobili tripple testy? 2x krv a NT screening na downov syndróm? Som si myslela, že to robia rutinne..
Čaute maminy! Pridám sa k Vám, termín máme 25.8. Zatiaľ sme obaja v poriadku,bábo je rozmerovo o týždeň väčšie....ako je to u Vás?Chcem sa spýtať,či ste už tehu povedali šéfom v práci....ja sa nejako neviem odhodlať
Ahojte🙂 My máme termín 17.8. Tešíme sa sa naše prvé bábo🙂
@liv84 ja som ešte v práci neoznámila, v pondelok si idem podpísať novú zmluvu (mala som iba na rok), takže potom oznámim. Aj keď mi to bude riadne blbé, že podpíšem novú zmluvu a o týždeň tam prídem aj s knižkou.... Nuž ale čo už, bez peniažkov zostať nemôžme.
@koviivana krv ano ale screening nie ani pri malom ani teraz !
@liv84 ahoj chvalabohu to nemusím riešiť som na MD 😉
Ahojte.... neviete preco uz tyzden mam krce vecer pred spanim?....... moze to byt jedlom? alebo nervami ?.....alebo neico s baby?.......a potom sa mi brucho nafukne ....... poradte ze co to moze byt....... lebo sa zacinam obavat...... v pondelok chcem ist k sv gynekologicke.... ale bojim sa velmi co mi povie :(
@miskachrumka no to ti neviem povedat takto podla tych cisiel lebo on ama vacsinou z nextu a tam su cislo na 2-3 roky alebo tak a teraz ma na 3-6 rokov tusim a zalezi vela od strihu
@miskachrumka ja by som chcela rifle ale co som pozerala sak to su ina palky.pride mi blbost dat 30-40e a viac podla obchodu za gate ktore mam na par mesiacov ☹
@monika1091 chod na gyndu,budes mudrejsia,pre istotu.nikdy nevies co to moze byt a mi ti asi neporadime,lepsie bude ak sa na to pozrie lekar
drzim palce
baby ja som vcera prezila druhu migrenu v mojom zivote, obe v tehu ☹(((
ani tabletka ani nic,som bola cely den ko,pri tejto som aj sablila,no hruza,jak mi bolo zle.Najhorsie je ze som to doteraz v zivote nemala a ked tehotniem tak ich dostanem.sila
@nessy mna boli hlava skoro kazdy den...a bojim sa ze co mi povie lekarka velmi sa bojim .... len aby ma nestrcila do nemocnice
@nessy no ja som si už jedny objednala odnímatelnými trakmi tiež stoja 37E ale však určite ich dokonca vynosím !a zničím !a pri malom som nemala nosila som klasické ale nie rifle ale take všeliake s vreckami a so snurkami pod bruškom a teraz pri možno poslednom tehu si to chcem užiť a kupit si aspon jedny !
a už som aj malemu objednala čiapku tu to berú na dlžku dietata čiže pri vyške 98 objednávaš čiapku na 98 ale pritom ma dieta obvod hlavky 51cm ako má nas krpcec! tak som to už potom pochopila 😀
Ináč kočky čo dnes ranajkujete ja som bola v obchode s krpcom a zbadala som okrem ineho aj kakaovník no mnam idem ho celý zjeť a kakao ktomu dobrú chuť 😅
@monika1091 akoze hlava ma boli dost casto,ale tak normalne,davam si homeo a to vacsinou zaberie ale na tuto migrenu nepomohlo nic ☹
@xevulax to je pekne, ze si neoznamila tehotenstvo sefovi. Peniazky su potrebne, ale tebe sa nic nemeni, proste sef ti da ( ak si to on uz nerozmyslel) na dalsi rok zmluvu. Po roku skonci, ale kym skonci pojdes na matersku ale tebe po roku uz nebude drzat miesto. Proste koniec zmluvy a firma nema s tebou nic spolocne. Porozmyslaj ako sa teraz zariadis. Skus sa poradist s nejakou uctovnickou alebo niekym kto do tejto zalezitosti vidi viac. Aby ti mal kto vyplacat matersku. Tie zmluvy na dobu urcitu maju ine podmienky! Pekny den a prijemne tehulkovanie, u nas to vyzera vselijako a dufam, ze sa dostaneme do uspesneho augustoveho porodu.
@miskachrumka ja som pri malej nepotrebovala lebo som robila v sportovom obchode a chodila som v teplakoch :D
ale mala som jedny take sportove vreckove tehu gate lebo sme boli na dovolenke a bol to dlhy let tak som nechcela aby som mala stlacene brucho v lietadle,inak som nosila normal rifle a na dierku a gombik som si dala gumicku a potom uz bolo teplo tak kratke gate.len teraz mam nejak vacsie brucho 🙂
@nessy tak mne pomoze spanok....... a klud...a hlavne vela vody.......
Caute dievcence pripajam sa ku Vam koncim 14 tyzden a tesim sa s Vami
@luban Ja dostavam zmluvu na neurcito, takze myslim ze na mojom mieste by si sa zachovala tak isto. V kazdom pripad,e ekd sa vratim po materskej a budu ma chciet vyrachnut tak ma aj vyrachnu. Uprimne oplati s ami to aj za rocnu zmluvu. Kupovali sme byt a bohuzial na to sme miuli aj nasu rezervu. Takze lepsie este mat ejden plat navyse par mesiacov. Z coho by sme nasetrili aj na vybavicku a nieco aj odlozili pre pripad nudze? Ja si myslim, ze ak mi davju zmluu na neurcito, tak je to vdaka mojim vykonom v praci a nie koli tomu ci som a ci nie som tehotna. Ja nepracujem ani u sukromnika ale vo velkej medzinarodnej firme a ver tomu, ze aj pocas tehotenstva a tych dni ked osm myslela ze umrem v praci, ako mi bolo zle som podavala 100% vykony castokrat praca nadcas. Tak si myslim ze si to zasluzim...
@miskachrumka ahoj miska, inak mam podobny termin ako ty 26.8.2012 - ranajkujem vseru vselico co pride pod ruku a na chut ...prve tri mesiace mi nebolo aboslutne zle a teraz nejak dva dni neviem co so sebou - snad je to tym snehom a prejde to...
@monika1091 nemas problemy so zapchou? mna bolieva brucho ked mam plne creva :(
@katja_ Samozrejme, zakon mi to neprikazuje. Mrzi ma, ze to nemozem povedat aspon sefke,ale myslim ze moje dovody pochopi. V dnesnej dobe je to tak, bohuzial peniaze su potrebne. Mohla som byt uz 2 mesiace na rizikovom, ale ja chcem pracovat kym to pojde a budeme ako tak v poriadku.

ahojte, tak mz ideme k dokimu az 9.3., dnes mi brali krv....8 ampuliek....radsej som sa ani nepozerala... 😒 co sa oblecenia tyka, tak rifle uz nezapnem, nosim zatial len take cierne nohavice na gumicku, v tych mi je fajne. zatial mi stacia, lebo aj tak som iba doma. neskor kupim normalne tehu nohavice.