Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@katja_ Presne tak, zdravucke a na kocikovanie sa extra tesim🙂 Co s atyka kociku, tak ja mam nastatsie po starostiach, pretoze beriem kocik od svagrinej. Synovec je tiez augustovy a v pohode sa este vojde do hlbokej casti. Kocik je v super stave, velmi dobre sa s nim manipuluje, takze nastatsie mam tuto otazku vyriesenu 🙂
@xevulax a značku máte akú ak smiem vediet ?!
baby co hovorite na bezplienkovu komunikacnu metodu? skusala to niektora z vas pri vasich detickach?
@miskachrumka ty si mala trojkolku?
@nessy ano od kamošky sme ju chceli velmi sa mi páčila jane a po 2mes sme ju vrátili asi aj skor lebo som zostala na ten kočik alergická a kupili sme si Coletto austin samozrejme 4-ku 🙂 prečo sa pýtaš ?
@miskachrumka preto lebo si pamatam ze si hovorila ze trojkolky neznasas a sem si dala link kocika ze tento ste mali a tam je na obrazku trojkolka,ak si dobre pamatam 🙂)
len preto
@nessy asi si zle kukla ale to bol 4 kolesový ! preto sa vola austin 4
u nas kociar je vybaveny 🙂 bude kusok pouzivany ale starsiu som v nom vozila v hlbokej vanicke 9 mesiacov a potom som ju supla do sportovej. Znacka kociara u nas nebola velmi znama ale teraz ich vidim po meste velmi vela a roznych farieb. Ked som ho ja pred 4 rokmi objednala cez internet manzela skoro vystrelo, ze je polskej znacky. A teraz ho velmi chvali, presli s nim Tatry, Chorvatsko, vychodne slovensko .... ma jednu chybu, ze je 15 kg tazky, cize zaberacka dat ho do kufra a mohla byt byt krajsia sportova cast. Este som nenapisala ako sa vola Roan Marita. Ved na farbe nezalezi, hlavne aby babo sa citilo fajn. 🙂
@luban no tak máš po probléme !
Caute baby. Dnes som bola na wc a ked som sa utrpela mala som takú jasnú krv na papieri. Som v 13 tt. Strašne ma to vylakalo. Hneď som si dala Ascorutin. A teraz len lezim. Bojom sa ísť znovu aj na záchod. Mali ste to niektorá? V 8 tt ma pre spinenie nechali v nemocnici týždeň. Neviem co mám robit.
@nessy www.o-baby.de - u nas vyjde trojkombinacka okolo 1000 - tu na tejo stranke do 700 ked maju akciu aj 500 + 9 eur doprava
@obycko ja som to mala pred troma tyzdnami...strasne sme sa zlakli a radsej utekali na pohotovost...clovek nikdy nevie...aj tebe by som odporucala nech sa na teba pozru, ked bude treba daju ti nejake lieky (aj preventivne davaju) a budes mat istotu ze je to ok 🙂 hlavne pozitivne myslenie
@nela258 ja tiež chcem kočík do terénu, nakoľko bývame v rodinnom dome a hneď za záhradou máme les a za ním rameno. 🙂
@19vierka84 uz si si vybrala nejaky? 🙂
@obycko ja som v 9 tt zacala krvacat, dostala som krce a isla zo mna krv. strasne som sa zlakla a isli sme hned na pohotovost, a nechali ma na 5 dni v nemocnici. nasli mi hematom, ale po 5 dnoch bol fuc. chod s tym k lekarovi...teda ja by som necakala ani minutu
@obycko ja by som volala doktorovy ! ked sa ti to už stalo !
baby mna zas včera pálil rez sakra :/ ale riadne ty brdo asi male rastie zas rýchlo !
ináč mne krpča narastlo za 3tyždne 2,7cm ?je to normálne ?
a ináč pekný den 🙂
@miskachrumka ahoj nemam tu knizku so sebou ale min. tyzden v stredu malo 6,1 na jednom merani a na fotke jednej je 6,9 .... tiez taky nejaky prirastok sme mali myslim, ved ked rastie tak je dobre nie, horsie keby nerastlo ... 😀

tak super velika 🙂 tak som možno rozhodnutá aj ked ešte neviem :/ a dakujem za info cicimon 😉