Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@miskachrumka no paradne Miska a ty
@miskachrumka tie testy sa dlho robili iba v Blave a v KE, a MT, teraz uz sa robia na viacerych miestach...
@katja_ no tieto boli poslané z B.Š do B.B
@katja_ a prečo paráda ? 😕
ináč všeto som mala negatívne a krvný obraz ukážkovy tak bol doktor spokojný len ma teraz trápia tie tripl testy ale to nieje premna dolezite lebo mám super gyndoša a verím že nič nezanedbá aj ked ma už sklamal pri porode :(a len tlak mám dost nízky ☹
@miskachrumka jaj ja len ze ako sa mame tak paradne som napisala, tie NTC skriningy sa robili len v niektorych mestach...Krv podobne asi vsade, aspon myslim ved uvidime
@saranata 😕
@miskachrumka NT a NB si nemusela postrehnut , je to jedno z troch základných sonografických vyšetrení a nie je to nič vynimočne , proste určité veci v rámci sona lekár premeria a pokial nie je problem tak sa ani nevyjadrí len do tehu knižky napíše a je to ok, ale to ze si nemala robene AFP testy medzi 11-14tt sa mi nezdá
Mne doktorka vobec nehovorila ci nieco meria a ako to vyzera. Dokonca mi nepovedala ani ci to je dobre, alebo zle. Len to, ze je to len informativne. Tak som z toho teraz dost nemilo prekvapena, ☹ lebo vlastne ani neviem na com som.
@saranata no si predstav že nerobili ani teraz !
a mám ževraj najlepšieho porodnika a gynekologa na sk tak verím že sa nemýli ale vsak ja som povedala ze sa tu už nebudem riadiť člankami kadekoho !!!!asi to on nepovažol za postatné !to je všetko
@miskachrumka ja tvojho lekára nespochybnujem , ale ak by si moj lekár samovolne rozhodol neurobit mi AFP testy tak sa ho opýtam prečo, čakám tretie dieta a robili mi to pri všetkých.
a to nie je názor kadekoho ale su to základne vyšetrenia v tehotenstve!
over si to vo svojej poistovni
ahojte augustovky.... mna postihla strasna chripka... tak bojujeme s malym v brusku.... 😖
@miskachrumka cez vikend ma akosi bolela hlava a vecer to vyzeralo ako zacinajuca chripka...tak sa snazim byt v posteli, cajicky a tak...ale musim este dopisat cim skor projekt, spravit ucto do zajtra...tak budem mat perny den este dnes 🙂
baby to NT by malo byt zapisane v knizke, tak ked ste si nie iste kuk tam 🙂
i ked ja po svojom doktorovi neviem skoro nic precitat, vsetko mi hovori, NT mi robili 2x minuly tyzden lebo babo bolo zle otocene, ten druhy ultrazvuk mi robila ina doktorka a strasne som z nej bola milo prekvapena ked mi tam pomaly vyskala...radostne ze aha nozicka a aha rucicky...vystrelo prsteky videli ste 🙂 bolo to super... takze ja sa nemam na co stazovat 🙂
Ahojte babulky chodi z Vas niekto k Mudr. Cunderlikovi?
@miskachrumka a co presne, hlavne nech je to zdrave, kedysi sa nic nerobili a co nam chyba 😀
@katja_ presne tak 🙂 ja si myslim že ked nieje nejaké riziko a je vsetko okej tak na čo !
a si tiež myslim že vsetko je prehnané 🙂
Bože baby čo ste to naraz pochytali ?
to mi je luto že bojujete s chrípkami ☹
Neviem kto mi posiela srdiečka ale dakujem 🙂
@miskachrumka ked nie je riziko??? a to vieš ako ze nie je riziko?
ved každý podla vlasneho uvazenia, tak potom ti netreba ani tripple testy ,ktoré nadvazuju na AFP testy nie? ked je to všetko podla teba prehnane, a tieto testy mozeš odmietnut ...
@miskachrumka no tak my sme boli dnes na poradni a krpec narastol za 4 tyzdne 5,9 cm 🙂))
vraj je akurat,ani maly ani velky,presne na svoj vek 🙂)) sa tam tak hmyril,bolo to chutne 🙂 ani ho odfotit nemohol dlho,skusal a skusal ale nakoniec sa zadarilo 🙂
@nessy super mi sme mali pred 8dnami 4.5 tak budeme mat teraz podobne to rastie každy tyžden o par cm 🙂 🙂
som rada že ste okej 🙂 nás čaká poradna 5.3 to už bude 15tt 🙂idem už s drahým tak bude zážitok 🙂 podla mojho rátania no podla p.m je to len začiatok 14tt
@nessy ness a kde máš foto nemás ? 😒 som bola zvedavá 😅 😅 😅

Ja si na nič také nespomínam pri malom mne nič nebrali len teraz v 9tt brali krv na Leukocity.Hb.Tromb.Hb.sag.hiv HCV.rubeola a toxoplazmoza to je všetko a ani mi žiadne vyšetrenia na downov syndrom nehovorili ani nic podobne !ani pri malom mi to nerobili !