icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

mercymay
22. feb 2012

@miskachrumka jaj tak ale to su okolnosti ktore nemozes ovplyvnit...tak kasli na to...🙂))

bodka70
22. feb 2012

@mercymay , mna to ešte len čaká, zbieram odvahu to šéfom povedať. Pozerám, že si im to povedala v 17tt, ja som teraz v 16tt. Tiež si taká prekvapená, že si dovtedy nevšimli to rastúce brucho? 😨 😕

mercymay
22. feb 2012

@bodka70 tak u mna brusko vidno nie je, zatial som nepribrala nijak viditelne, takze naznaky nevidno.

miskachrumka
22. feb 2012

@mercymay fuha tebe nevidno brusko v 17tt mne už vykúka teraz 😵 a tiež som pribrala len kilo čiže nič !

jespera
22. feb 2012

Ahojte, ja mam tiez termin na august - a strasne ma bolia lytka, nohy, klby - je to normalne tak skoro, mate to aj vy? co s tym?

nela258
22. feb 2012

@miskachrumka ja mne uz vykuka a riadne, pred 2,5 tyzdnami este nic a teraz... 🙂 a nepribrala som ani kilo, len sa mi to vsetko presuva do brucha 🙂 ... ja v skole som to povedala sefovi, ten sa tesi, lebo vie aka to bola cesta a ostatni tak pomalicky na to prichadzaju, ale to skor za to ze si nepripijem pri oslavach a tak...zvysok este ani netusi...este dobre maskujem...ale takymto tempom o dva tyzdne nebudem mat co 🙂

tatya
22. feb 2012

Ahojte dievcata, aj my cakame babenko koncom augusta - tak som si povedala, ze pohladam temu s nasim terminom... a ked som nasla, bola som poriadne prekvapena, ze kolko ste uz popisali 😲
Stiham prave stranu okruhlu 100, tak dufam, ze ma este zoberiete medzi seba 😀

koviivana
22. feb 2012

@tatya vitaj! Pekným číslom si začala. 🙂 Ako prezivas Tvoje tehu? Vidím, že nosis, to je parada. Ja som Tomáša, môjho syna, tiež nosila v satke, teraz si este chcem dokupit nejaký nosič..

tatya
22. feb 2012

@koviivana dakujem za privitanie. No, som asi cudna, ale moje druhe tehotenstvo je zatial presne ako prve, rovnake nevolnosti, teraz zaha, rovnako som zatial nepribrala a som cela vyhadzana na tvari 😝 A to vsetci vravia, ze kazde je ine a navyse teraz to vraj bude chlapec a prve bolo dievca 😀
Nosime sa, bola som 'prinutena' lebo malinka bola od zaciatku strasne zvedava a po leziacky v postielke alebo v kociku nevydrzala ani chvilku, len na rukach ked videla, tak aby som neprisla o chrbat zacali sme uz od 5 tyzdnov nosit... a nosime sa este stale, bola to asi najlepsia investicia, my sme nosic naozaj vynosili uplne vsade 😎

tatya
22. feb 2012

Aha, a este nieco je rovnake - ja vobec neviem vymysliet meno, nad dievcatkom sme dumali s manzelom este na porodnej sale 😀 a obavam sa, aby to teraz nedopadlo podobne 😅

saranata
22. feb 2012

@tatya vitaj a prajem krásne pohodove tehotenstvo🙂

bonninka
22. feb 2012

jaj baby, pár dní jsem se sem nekukla a kolik jste toho už stihli popsta 🙂 My jsme zatím zdraví, zítra musím k zubaři, už teda konečně, snad bude vše bez kazů, ale kdo ví,...Matýsek byl celý den jako čert a já mám migrénu, tak jsem ráda, že už je večer a už je v postýlce 🙂

katja_
22. feb 2012

caute baby pozdravujem dnesne nevolnosti potlacene dvomi zazvorovymi lizatkami, takze uz je lepsie, pozdravujem...asi netreba chodit tam kde maju same tie male zlate veci...neda sa nekupit... 😀

loralo
23. feb 2012

Krasny den vsetkym 🙂 Ako sa dnes mame?
Ja som zatial este nic nekupovala, ani nemam nejaky osial, ale to mozno aj preto, ze pracujem a byvam mimo mesta a po praci sa mi nechce ist behat po obchodoch.
Akurat som si objednala trisko s napisom na brusku: Vyrobene s laskou. neodolala som 😉

loralo
23. feb 2012

Baby, ako to mate s mocenim? ja viem, ze v tehu je normalne, ze viac cikame, ale napriklad je 10hod. a ja som uz bola na wc 6x!! a v noci idem tak 3-4x, ako kedy. Ako to mate vy? Je to dost obmedzujuce

obycko
23. feb 2012

@loralo Ja som na tom podobne. A ešte ked vecer vypijem viac vody, tak je to hroza. Chodim cikat celu noc, kazdu chvilku trosku. 😀

vcielkamaja
23. feb 2012

@loralo ahoj 🙂 tiez chodim casti na WC, v noci len raz, ale to iba preto, lebo sa premaham neist, nechce sa mi vstat v noci z postele 😀 a posledne 2 noci boli take, ze som viac prebdela ako spala, a ked som sa otacala, stale ma pichalo v podbrusku. zopar veciciek som uz pokupila, vcera som si urobila zoznam, co bude treba....vsak co budem robit cele dni doma na PN, vsak? 😀 len vymyslat... 😀

loralo
23. feb 2012

@vcielkamaja budes uz na pn az dokonca alebo si len na nejaky cas?

vcielkamaja
23. feb 2012

@loralo az do konca...

mercymay
23. feb 2012

Ahojte babule, tak dneska poradna dopadla dobre, trosku som mala zvyseny tlak, ale inak pohoda. Malilcke rastie, mame uz 183 g a meriame 13 cm. 🙂 A vsetky organy, nozicky aj rucicky, chrbticu aj hlavicku uz taku normalnejsiu, nie ako mimozemstan. 🙂

nela258
23. feb 2012

@vcielkamaja potom zdielaj zoznam 🙂 ja nemam predstavu kolko coho, viem co bude treba ale v akych mnozstvach vobec netusim... aj ked nie je problem dokupit 🙂

mona333
23. feb 2012

@mercymay tak to je super, ze si videla malicke 🙂 ja som tiez bola vcera na poradni,ale ultrazvuk mi nerobil a vysetril ma len hmatom,takze musim cakat dalsi mesiac :/

katja_
23. feb 2012

@loralo no cao ja s cikanim vobec nemam problemy chodim normalne ako pred tym, asi to zavisi kde mas male ulozene ...

mercymay
23. feb 2012

@mona333 aha tebe nerobi sono kazdy mesiac? To by ma slak trafil, nevidiet ho, ledva som preckala tento posledny mesiac. 🙂)))

koviivana
23. feb 2012

@tatya
aky mas nosic? neviem sa rozhodnut, chcem nosit od narodenia. Budem pouzivat aj satku, ale chcem aj praktickejsi nosic..

koviivana
23. feb 2012

@mercymay @mona333
mne tiez nerobil sono minuly mesiac, ze prave ho nema v ordinacii. :(
Uz sa nemozem dockat na 7.3., bez obrazku neodidem: 😀 Sice 20.3. mam uz morfologicky ultrazvuk, kde si malinke poriadne okukam a spravim video na mobil. 😉

koviivana
23. feb 2012

@loralo
a to som nadavala, ze sa vzdy zobudim po 2-3 hodinach po zaspati, ze musim ist na WC. Strasne sa mi nechce vstavat, ale aj tak nezaspim pokym neidem. Pri prvom som v noci chodila na zachod az ku koncu tehu. Vraj za to velmi nemoze to, ze Ta dietatko tlaci, ale hlavne to sposobuju hormony. Kazdopadne je to otrava. 😠

nela258
23. feb 2012

@koviivana kam chodis k doktorovi? ja mam tiez poradnu 7.3. 🙂

19vierka84
23. feb 2012

@loralo
ja to mam také isté. cez noc aj štyri krát, niekedy aj viac 🙂 Každú chvíľku som kvôli tomu hore 🙂 .

koviivana
23. feb 2012

@nela258
ja chodim k Demeckovi do Kochu