icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

monculka
21. feb 2012

@katja_
aj ja kycham a niekedy aj 5x za sebou...uz ma z toho aj hlava boli... 😠

miskachrumka
21. feb 2012

@katka143 ahoj Kati to ma teší 🙂
krásna foto tiež rýchlo rastiete 🙂 krása !
a ja ?mi sa máme okej malý je trošku nepočúvny ale čo už !
piatok nám pride tatík tak a velmi téšíme 😵 😵
a akurát sme prišli domov vonku j super pokial nezapadne slnko 😒 už potom je zima tak nás vyštípalo trošku 🙂
tebe hovorili o nejakých trip.testoch o dawnovom syndrome a podobne?

katka143
21. feb 2012

@miskachrumka 16.3.mi na to idú brať krv.to budem 16tt+4.a potom 20.3.na dalšiu poradňu.
tak si užijete trochu tatíka a aj on vás. 😉

miskachrumka
21. feb 2012

@katka143 no veru konečne po 6 tyždnoch 🙂 sa nevieme dočkať 🙂
a čo zajtra plánuješ ?

katka143
21. feb 2012

@miskachrumka no pekne,že 6týždňov.ja by som niekedy toho môjho teiž vystrelili aspoň na 2mesiace niekam 😉
ked mi žerie nervy našťastie to nebýva až tak často.
zajtra ráno do práce,potom rýchlo navariť a asi poobede vyrazíme von s deťmi ked už majú tie prázdniny 😀

nessy
21. feb 2012

@loralo mavala,ale vtedy menej,teraz mam castejsie a vtedy to bolo len do 12tt a teraz to trva dlhsie 🙂) davam si pozor,ked kycham drzim si brucho a ked zabudnem a prudko vstanem tak zostanem prikrcena a pomaly sa narovnavam,myslim ze je to v poho lebo vela bab to ma,to bude tym rozpinanim brucha 🙂

koviivana
21. feb 2012

@saranata
Mozno som len mala smolu na lekarku, ktora sa ma na nic nepytala a sama si riadila MOJ porod. Bola som prvorodicka a tak nejak som ju brala ako autoritu..treba sa viac ozvat. Este sa rozhodnem, ci dám prednost Antolskej alebo pritomnosti 2 osob v Ruzinove, alebo to vymyslim uplne inak... Som rada a v dobrom Ti zavidim splnene predstavy pri porode. Verím, že tento moj druhy porod bude lepsi a bez nezelanych zasahov. ( na prvý porod mam dobre spomienky a na druhy sa teším)

koviivana
21. feb 2012

@loralo
sú dva "druhy" dul. Dula v zacviku, ktora nechce ziadne peniaze, lebo sa v podstate zauca a potom sú certifikovane duly, ktore maju " diplom" a mozu si pytat odmenu. Mrkni na duly.sk, ci tam nenajdes dulu v zacviku, ktora Ti urcite pomoze rovnako.

nessy
21. feb 2012

@miskachrumka no uz som dala foto votrelceka :D

nela258
21. feb 2012

zeny moje zeny...ze tak mi je zle, tak chripka na mna leze...snazim sa odolavat...ale vycerpava to...nemate nejake tipy ako sa z toho dostat 🙂

bodka70
22. feb 2012

@nela258 , ja som mala minulý rok chrípku, ale neskutočnú, 4 dni som ležala v 40-tkach horúčkach ako mŕtvola a ďalších 10 dní som sa liečila. Tu nič nepomôže, len ležať, ležať, ležať, oddychovať, veľa C-čka a zinku, tekutiny, jesť len málo a ľahké jedlá. Ak by si mala príliš veľké teploty, môžeš aj paralen a vlažný obklad na brucho si daj (ale nie príliš studený). drž sa moja.

mercymay
22. feb 2012

@nela258 asi len lezat a ked tak skus nejake homeopatika, mozno zaberu resp. sa porad v lekarni.

nela258
22. feb 2012

@mercymay @bodka70 diky baby...no hadam to nebude take zle...dnes mi je uz lepsie, tak hadam zajtra uz budem fit 🙂

ela2710
22. feb 2012

Ahojte 🙂 som si konecne nasla cas najst tuto temu 🙂 tak sa k vam pridavame, sme v 14.tt tak snad nam to vsetkym rychlo ujde, aj ked ja mam dojem, ze to ide ovela rychlejsie nez pri prvom mimcu 🙂

miskachrumka
22. feb 2012

@nessy nes kukala som krásna foto 🙂 len tak dalej 🙂
ja som dnes takaá vytočená nejak som zaspala a nemáme doma ani jeden rožok 😅 známe staré príslovie kto neskoro chodí sám sebe škodí :/

saranata
22. feb 2012

@ela2710 vela zdravička a pohodove tehotenstvo🙂

ela2710
22. feb 2012

@saranata no uz snad bude pohodove 😀 lebo prve tri mesiace mi dali teda riadne zabrat, uplne ine tehotenstvo ako prve a podobne prajem vsetko dobre, vidim, ze uz mas dve baby, ktovie co bude teraz 🙂 uz len par tyzdnov a zistime, ja som velmi zvedava, ze ci budeme mat druheho chlapceka alebo dievcatko

saranata
22. feb 2012

@ela2710 no mne dáva zabrat doteraz, schudla som už 8kg a stále chudnem, nič mi nechutí a zle mi je od rána do večera , takto to bolo aj pri druhej , len teraz sa musím starat aj o nu 🙂 ale zvládame to 🙂
mne je to prakticky jedno, chlapca by som chcela lebo ho nemám , a dievčatko lebo sa mi to zdá pre malu lepšie mat sestričku, staršia dcera je už inde vekovo 😀 😀 , takze poteším sa tak aj tak🙂
v podstate je to uplne jedno len nech je to zdravučke, my sme chceli dalšie dieta a nie kvoli chlapčekovi, čo bude to bude 🙂

ela2710
22. feb 2012

@saranata aj ja to tak mam, dievcatko by potesilo, ked uz mame chlapceka, ale pre maleho by bol skvely aj bracek 🙂 len som zvedava 🙂 ja som neschudla, len sa mi hrozne tocila hlava stale, a bolo mi zle ako vravis, od rana do vecera, ale uz to nastastie prestalo 🙂 my sme zas toto druhe ani neplanovali ale sme radi, maly vekovy rozdiel je fajn, aspon sa bude mat krpcek s kym hrat 🙂

miskachrumka
22. feb 2012

@ela2710 prajem krásne tehulokovanie a vidím že tiež čakáte druhé 🙂
držkajte sa 🙂

saranata
22. feb 2012

@ela2710 hlavne nech je zdravučke 🙂 ostatne je druhoradé

nessy
22. feb 2012

@miskachrumka dik
no vidim na fotke ze si nejaka nesvoja :D :D
ja idem na brigadu dne sa boli ma hlava a je mi nejak blbo,tak dufam ze to tam prezijem

miskachrumka
22. feb 2012

@nessy tak si to teda uži 🙂 ja mám dnes ešte fajront ale idem poriadit a večer variť pre ocka sviečkovú 😉 bude nadšený 🙂

miskachrumka
22. feb 2012

@nessy už som si ju zmenila aby som vyzerala svoja 😅 😅 😅

mercymay
22. feb 2012

Taaaaaaak babenky, dneska som to oznamila sefovi.... 🙂)), kua ale paniku som z toho mala dobru. Vysledok ma ale milo prekvapil. Niekedy sa fakt deju aj zazraky. 😀

miskachrumka
22. feb 2012

@mercymay ono to tak chodí, keď čakáš pohromu tak je všetko opačne 🙂 a zas naopak keď čakáš pochopenie je pohroma :D

mercymay
22. feb 2012

@miskachrumka asi mas pravdu, ako sa citis? vsetko v poriadku? My mame zajtra rano poradnu. 🙂

miskachrumka
22. feb 2012

@mercymay no mi super všetko v poriadku !
len dnes mám nejaký sprostý den :/
a mi máme až 5.3 ale to je zachvílku 🙂

mercymay
22. feb 2012

@miskachrumka preco sprosty, co sa deje?

miskachrumka
22. feb 2012

@mercymay ale ráno som zaspala nestihla som pečivo v obchode 😠
a aj vodu nam zastavili od rána a neviem ani do kedy 🙄 že je nejaká porucha 😠 😠 😠
taka ni variť ani prať ani nič 😔 som ale nahnevaná 😠