icon

Pôrod v decembri 2011

chirabell
30. mar 2011

Hľadala som, či tu takáto téma už je, ale nenašla, tak si ju dovolím založiť....pre všetky tehuľky, ktorým sa narodia decembrové bábätka v roku 2011.

chirabell
autor
2. apr 2011

tak k nam uz dorazilo grckanie, doteraz bolo vsetko ok, len mi viac veci smrdelo, ale nebolo mi zle ani tazko od zaludka. Az do vcera vecera, to bola wc party 😀 😀 😀 tak viem, ze kvasenu zapecenu kapustu so zemiacikmi tak skoro jest nebudem 😀 ale paradoxne ma to tesi, lebo by to malo znamenat, ze hcg stupa a to je dobre 🙂 tak snad tomu tak aj je....sa mi zda, ze tie dni nejak pomaly ubiehaju, uz aby bola navsteva lekara....

mandm
2. apr 2011

ja tiez citim prsia a pobolieva ma podbrusko. Zvracanie zatial nedorazilo ale zato ma niekedy napina 😝 a zacala sa mi pustat krv z nosa 🙂

sis12
2. apr 2011

ahojte, ja sa asi pridam zatial tiez k vam 😉 sice som sa uz zaradila medzi novembrovky povodne, ale dnes som si nasla kalkulacku, kde sa dala zadat aj dlzka cyklu a podla nej mam termin 2.12....no a k lekarovi prvykrat AZ 20.4, skor ma nechcel vidiet, vraj je to zbytocne...takze tehu mam zatial potvrdene len jednym testom a priznaky ziadne 😒
a dnes mi oznamila aj jedna z mojich naj kamosiek, ze je tiez tehu a ma termin zaciatkom decembra, tak sa tesim dvojnasobne 🙂 🙂

gloria9
3. apr 2011

Ahojte pridavam sa aj ja bola som uz aj u doktorky zatial vsetko ok a najblizsie idem az 2.5. k doktorke co je dost dlho teraz idem do 7 tyzdna ako sa citite?termín pôrodu vravela ze na konci novembra začiatkom decembra upresní mi to az na ultrazvuku ked pojdem. Aj Vám je čudne rano?od zaludka ako keby vam plaval fuu dufam ze nebudem zvracat..

atima
3. apr 2011

ja idem k dokimu zajtra lebo už týžden mam výtok tak ma pozoruje každy druhý den, kedže som nechcela ostať v nemocke. U mna je termin problemom lebo poslednu mrchu som dostala 2 februara my sa budeme riadiť podla sona, utz. 😉

chirabell
autor
4. apr 2011

pekny dnik prajem vsetkym, ako sa mate?
@gloria9 tak ja chvalabohu mam skor problem k veceru ako rano, takze viac ako pol dna zatial fungujem pomerne normalne...jasne ze unava a tak, ale zaludok netrapi, az vecer 🙂

chirabell
autor
4. apr 2011

@atima ako si dopadla u lekara? drzim palceky aby ste boli coskoro v poriadku

adetka
4. apr 2011

ja stale iba bolestive prsia a podbrusko.... a neskutocne... dnes som musela v praci predychavat - ako pred porodom 😀 .... dnes opat pozitivny test... ale bojim-bojim 😅

sarias
4. apr 2011

tak pridavam sa k vam tehulky aj ked netusim kedy som otehotnela ale mam dva pozotivne testsy a v stredu kontrolu u lkeara, drzte palceky 🙂

chirabell
autor
5. apr 2011

@adetka hlavne musis pozitivne mysliet, psychika dokaze vela, bohuzial aj negativne...takze ziadne bojim bojim, pekne sa s fazulkou porozpravaj, ako ju velmi chcete, aby s vami ostala a pekne pozitivne mysliet 🙂
Ja sa tiez rozpravam, aj ked je to este skoro, aby vraj nieco vnimala, ze to az od dakeho 4-5 mesiaca ma vyznam, ale tak co, nezaskodi, nie? 🙂
Som sa dnes vazila, tak mi vaha ide zlahka dole, ale neobmedzujem sa, no je pravda, ze mi menej chuti a vobec mi nejde na chut moja milovana cokolada. Ked pride chut na sladke, staci lyzicka salka alebo slabulililinka kava s cukrom a je dobre...no zatial sa nebojim ze by fazulke nieco chybalo, lebo je ma dost, tak ked si ona zoberie z jedla a moje telo zo svojich zasob, bude to uplne super :D

erin365
5. apr 2011

ahojte babenky, ja sa zatiaľ nepridávam, lebo neviem, či sa zadarilo tento cyklus. Čítam že veľa z vás už prekonalo potraty...aj ja som na tom rovnako. prvý v 8tt a druhý bol mikropotrat, tak verím že do tretice to dáme. Ak by sa tento cyklus zadarilo, mala by som termín 1.1.2012 🙂 ale dosť možné že porodím v decembri :D Ale nebudem predbiehať udalosti...tak zatiaľ pá, držte palčeky. Dnes mám ovulku 🙂 Som 12DC

erin365
5. apr 2011

@sarias čítam že máš polročnú dcérku....to sa ti fakt teda podarilo :D držkám palčeky 😵

solinkarka
5. apr 2011

@erin365 ahoj co ty decembrovka 😀

erin365
5. apr 2011

@solinkarka si ma tu vymákla 🙂 šak ale ja každý mesiac verím že sa zadarí 🙂

solinkarka
5. apr 2011

@erin365 som to tu chcela obkukat kolko je tu uz dievcat a zrazu natrafim hadaj na koho..tebaa 😀

sarias
5. apr 2011

@erin365 no podarilo sa ale chceli sme len sme necakali ze to bude tak skoro, lebo som aj kojila a unavena stale z malickej tak sme prepodkladali ze si druhe babo da nacas ale ze aby nebol velky vekovy rozdiel skusime pomaly s tym a nebudeme si davat pozor...no a vyslo to zrejme, teda dva pozitivne tehu testy, rovnake pocity ako pri prvom tehu a kontrola u lekara zajtra...aj ked neviem ci to neni skoro ci tam bude daco vidiet...

jania023
5. apr 2011

ahoj kocky..tak ja zatial niesom tehu aspon o tom neviem ale dufam ze sa zadarilo..keby aj hej tak termin je 17.12.2011..takze dnes 3tt4dni ako to ze vy ste vsetke cca 5-6 a este stale ste v decembri??

solinkarka
5. apr 2011

@jania023 ahoj..oni maju asi termin na zaciatku decembra 😅

jania023
5. apr 2011

@solinkarka ale nie velmi ved aj ja mam iba 17.12 😀 no dufajme..uz 2 den spim jak batola poobede..som strasne unavena neviem co je somnou 😒

solinkarka
5. apr 2011

@jania023 kedy si mala poslednu mrchu?

jania023
5. apr 2011

@solinkarka 12.3 tak dnes ja ani neviem 25dc asi?

solinkarka
5. apr 2011

@jania023 asi 24dc si....ja som mala poslednu 6.3.

jania023
5. apr 2011

@solinkarka takze by si mala dostat tak asi zajtra co?a ovu bola kedy?ja dnes 9-10DPO

solinkarka
5. apr 2011

@jania023 n dnes alebo zajtra...ovu neviem vobec kedy bola, nesledovala som to...ale asi by sme tu nemali pisat toto je tema pre decembrovky 😎

jania023
5. apr 2011

@solinkarka uz aj mna to napadlo...podme my pekne este na par dni do BT 😀 😀

solinkarka
5. apr 2011

@jania023 veru na par dni 😀

andu1
5. apr 2011

pekny večer prajem 🙂 Tak aj ja sa zas zaradim ku decembrovym buducim mamickam 🙂 Zatial este len neoficialne na 5-tich testoch, ale uz viem svoje 😉 Mame z tejto spravy velku radost a aj vam prajem usmev a dobru naladu, drzkajte sa!

mandm
6. apr 2011

pozitivne spravy.. hcg nam stupa 😀 ale aj tak nam doki nasadila duphaston

mandm
6. apr 2011

@erin365 drzim palceky 😉

erin365
6. apr 2011

@mandm ďakujem 🙂