Pôrod v decembri 2011
Hľadala som, či tu takáto téma už je, ale nenašla, tak si ju dovolím založiť....pre všetky tehuľky, ktorým sa narodia decembrové bábätka v roku 2011.
@sarias ahoj, ja zatial v pohode, aj ked dnes som sa k pc dostala az teraz vecer. Cez den som bola v meste s buducou svokrou a tak sme trochu pokecali, povedali sme jej o babatku, lebo aj ona a jej muz su fajciari, tak sme boli dohodnuti ze im to hned povieme, aby nefajcili pri mne...no a velmi sa potesila a vraj ona to tusila, lebo si pred mesiacom vykladala karty a vyslo jej ze jej daku novinu ja s Vitom poviem no ale nevedela co a tento tyzden uz tusila, lebo jej dievcatko pri nas ukazalo...tak neviem ci tomu verit ci nie, ale zatial jej vsetkym v rodine vyslo, aj ked lekari tvrdili podla utz ze chlapec, tak ona ze dievcatko a bolo dievcatko...tak ale ja mi by sme aj boli radi 😀 pre dievcatko mame meno, na chlapcekovi sa nevieme nejak stotoznit, zhodneme sa co sa nam paci, ale nevieme, ktore by sme dali
A ty? ako sa citis?
@komisakpd v 7 tt, 5 tt a 7 tt
@vika34 .. nezistili... a to som si pri prvom dala zistit aj toxoplazmozu 😅... tusim ze sa im to malokedy podari... ale je dost pravdepodobne, ze to bola moja stitna zlaza... mam znizenu funkciu... akurat moja endokrinologicka tvrdi, ze to urcite nebol dovod 😒 ... sedem potratov: a stale nestracas nadej... obdivujem ta 🙂 ...
ahojte, tak vítam v klube! dnes mi vyšli 2 testy pozitívne.. podľa všetkého mám termín 24.12
ahojte...ja som pri prvom mala hned krvacanie v 5tt tak som bola v nemocke..teraz somna duphastone
@adetka 6 potratov ,jedno som donosila našťastie
ja som prirodzene otehotnela 6 razy potom to už nešlo ,
v mojom prípade je pravda,že kedže som bola na umelom a zostali nám zamrazené embriá,povedali sme si,že to ešte skúsime a nenecháme im tam náš materiál a takto to dopadlo 😀 ,keby som nemala dcéru asi by som to celé neabsolvovala,ale verím,že ked som vynosila jedno,vynosím aj druhé
držím veľmi palce ,aby sme to doklepali do konca
@chirabell tak krasne spravy si jej povedala urcite sa tesila. Moja svokra sa tiez tesi ale ma vnucat od svagrinej dost tak nebude mat vela casu sa starat aj o nase dve ratolesti ale moji rodicia s velkou radostou 😀 tak sme ok, s malickou je to namahavejsie stale chce spolocnost ale aspon mam pohyb aj na cerstvom vzduchu. Inak teraz by sme si mali na seba davat vacsi pozor aby sme nieco nelapli. Ake mas pocity citis sa nejak inak? U teba je to prev tehu. ale u mna druhe a vnimam ze to je ine ako to prve...nebyva mi zle, iba rano citim zaludok na vode ale cez den v pohode. Akurat citim maternicu ako sa mi to tam presuva a viem ze je to to malicke 😉
no len budem nan asi sama.. ale to neva.. hlavne že bude zdravé
práve pozerám, že je skor vynimka, ked sa tu najde tehulka, co je ok ☹ Takze nech uz sme vsetky v druhom trimestri, to bude bezpecnejsie 🙂 Ja si idem zacvičiť kym maly spi...musim nieco robit od zaciatku, aby to neskoncilo ako minule...30 kg navyse 😅
@sarias tak to hej, opatrnosti teraz nikdy nie je dost. No ja sa citim v podstate dobre, mam sice naliate prsia, ale zacala som nosit podprdu aj po dome vo volnom case (pred tym som nenosila, vadila mi doma v pohodli) a tak ma vlastne nebolia, citim podbrusko, take tlaky, ale ako pises, maternica sa prirpavuje na vacsi obsah 😀 niekedy citim viac, inokedy menej, vadi mi napr sedenie v jednom uhle, ze ani kolmo, ani uvolnene...na zadnom sedadle v nasom aute, vcera som tam sedela prvy krat, lebo s nami isla svokra a ona ma problem s chrbticou a musi sediet v predu uplne kolmo...no a hroza, este ze to bolo len 50km...zaludok je v pohode, len skor vyhladnem a k veceru mozem len lahke jedla, lebo maso alebo nieco tazke sa malickemu nepaci a ide to von. Trochu viac sa citim zadychcana pri uplne beznych cinnostiach a unavenejsia, vela sa mi chce spat...no ale ak to zhrniem, tak v podstate doobeda fungujem ok, okolo obeda celkom ok a k veceru uz som spiaca princezna :D a aj brusko viac citim. Luto mi je len jedneho, ze draheho rodina je polovnicka a teraz na jar sme zvykli chodit pozorovat zvieratka a tak, no aj uz tolko nevladzem chodit po kopcoch a hlavne si musim davat vacsi pozor na klieste a tak...takze trochu obmedzenia, ale nevadi, pre babatko vsetko 🙂
@andu1 vcera som bola v jednom tehu obchode pozriet dake nohavice a bavili sme sa tam zienky...no to mas tak, mozes robit co chces, ale hormony su hormony, niekto sa ani nemusi prezierat, moze cvicit a naberie vela, ina zas moze jest za 4roch a nepriberie vela...drzim palce, ja neviem ako na tom budem, ale rada by som nabrala max 12kg 🙂
@chirabell juuuj vies co som ja absovlovala pri prvom tehu? 3 krat cesta okolo 1200 km , svadobna cesta okolo 600 km, vystup po mensom kopci na hrad a obcasne lietanie lietadlom. Takze to vsetko som zvladla, okrem toho teraz beham na rukach s malou takze toho oddychu ani vecer nie je dost ale zvyknes si pri tom ked ma dieta co vsetko musis porobit uz ti to tak nepride, ale je pravda ze ked lahnem do postele som fakt hotova unavena a slastne zaspim do minuty 😉 aj zvracias? No my ked sme boli pri mori tak ked sme boli na tom hrade tiez som si musela davat pozor hlavne na hady bolo ich tam dost a klieste to je tiez problem takze pozor na vysoku travu!!!!!Ale inak som si tehu veeelmi prevelmi uzivala a tesim sa ze si to zapkujem, niet vacsej radosti zeny matky 🙂
@sarias vracala som len 2x vecer, potom som si urobila analyzu jedla a prisla som na to, ze fazulka nemusi na veceru maso a tazsie jedla, napr kapustu a tak...tak som to vylucila a odvtedy je dobre. Ved hej, clovek zvlasne vela, ale citim to na brusku, presne mi dava vediet, ze t prehanam, ked uz moc beham, zacne sa viac ozyvat, ze sa mam skludnit 🙂
Ahojte žienky,pridávam sa k vám,termín pôrodu mi vychádza na 13.12.
@mariana7537 vitaj, pekny datum akurat na bosorky :D ako sa inak citis?
Jéj aj ja mám doma psíka.Cítim sa docela dobre,len mám strach,lebo som pred dcérou 2x spontánne potratila a raz som mala mimomaternicovú tehotnosť.Potom sa mi narodila dcéra v 29.tt, našťastie je zdravá ako ryba,má už 12 rokov.Bolo to s ňou ale veľmi zlé.Tak neviem,čo mňa čaká teraz.Som doma,nemožem cvičiť ani behať,s takýmto kľudovým režimom budem zachvíľu ako balon.Už teraz nedopnem nohavice,mám roky problémy s trávením,tiež si musím pozrieť nejaké nohavice.Je to pre mńa všetko také nové,predsa som naposledy rodila pred 12 rokmi,to je doba 🙂 🙂 🙂
kocky prave som sa vratila zo sona a videla som svojho drobca 🙂 som strasne stastna, ze je na spravnom mieste, krpcek moj 🙂 len teraz nevieme ci budu 2 lebo to druhe sme nemohli najst tak bud sa skryva alebo sa vstrebalo, ale pevne verim, ze toto jedno bude bojovat a rast - bojovnicek moj "velky"

@vika34 ty si tehu? Super, velmi sa tesim, hlavne nech sa ta bublinka drzi ako kliest. 😉 😵