icon

Pôrod v decembri 2011

chirabell
30. mar 2011

Hľadala som, či tu takáto téma už je, ale nenašla, tak si ju dovolím založiť....pre všetky tehuľky, ktorým sa narodia decembrové bábätka v roku 2011.

komisakpd
8. apr 2011

baby myslime tu pozitivne a nemyslime na to zle co sa nam stalo alebo co sa moze stat... 🙂

vika34
8. apr 2011

@nemko
gratulujem a kedy máš ísť na dalšiu kontrolu?

chirabell
autor
8. apr 2011

a kedy bol transfer? ja si to vypocitam 🙂 ale super, ze je vsetko ok

aquila4
8. apr 2011

@andu1 no tak tatino sa k nam nehlási

andu1
8. apr 2011

@aquila4 hmm, je to jeho skoda, nevie o co prichadza. Neviem co na to povedat, len ze snad budes mat zdrave a krasne milovane dietatko, to je dar pre teba. Mnoho mamiciek zvladlo taky tazky udel, ale stoji to za to. Nech strazni anjeli stoja pri vas oboch a mozno si to ocino rozmysli...treba dufat. Ty hlavne zabudni na chlapa a mysli na seba a bejby, teraz ste vy najdolezitejsi.

andu1
8. apr 2011

@nemko je to urcite skvely pocit, super!

aquila4
8. apr 2011

ja viem.. len je to strašne tažké, ani neviem čo budem robit, ani neviem či chcem aby si to rozmyslel, dnes som nič nezjedla za celý den som len na vode, čo ma to trápi... ani nemám chut vôbec zjest niečo, si nasadím vitaminy a budem to kompenzovat tak, hlavne aby bolo v poriadku, 26 som objednana na ultrazvuk, tak uvidím..

erika0802
8. apr 2011

@chirabell ahoj tak som tu .
ahojte teda zdravim vsetky mamicky decembrovky 2011 😀 pravdepodobne hoci to este nemam potvrdene od dokiho tak testiky ukazuju jasne 🙂 🙂 🙂 🙂

sarias
8. apr 2011

@mariana7537 fiha tak drzim palce ale tretie dietattko to uz je len na radost mas velke deticky tie ti pomozu...smiem vediet kolko mas rokov? 🙂

sarias
8. apr 2011

@aquila4 s dovod ti vysvetlil?

lucia8688
8. apr 2011

@aquila4 noo pekný dátum 😉

lucia8688
8. apr 2011

no mňa tak začali bolieť kríže, sa nemôžemani poriadne narovnať ked ma chytia ☹

mariana7537
8. apr 2011

@sarias Mám 35 rokov,syna som porodila v 17 rokoch,prerušila som štúdium,ale potom som ho dokončila.Mám stále toho istého manžela 🙂 🙂 🙂 a sme šťastná rodinka. 🙂

romcag
8. apr 2011

Čo to tu nenájdem? To už december 2011? 😕 Takto pred rokom sme sa to dozvedeli aj my 😉 A za chvíľku už máme 4 mesiačiky 😉 Tak vám s Kristínkou prajeme príjemné tehuľkovanie (poriadne si ho užite), rýchle a čo najmenej bolestivé pôrody a krásne, zdravé miminká 🙂 😉 🙂

andu1
8. apr 2011

@mariana7537 no skvele, tak sa nemusis bat, pretoze rodina vzdy cloveka najviac podrzi, nech sa stane cokolvek 🙂

@romcag dikes, tebe zasa prijemne dojcenske obdobie 🙂

pudlik
8. apr 2011

Tehuľky blahoželám vám a prajem krásne tehotenstvo, hlavne pokojné a zdravé miminká🙂)) presne pred rokom som si robila test a boli // o polnoci. Držte sa!!!!!!

Náš poklad sa narodil 7.12.2010

mariana7537
8. apr 2011

Ďakujeme. 🙂

wieruss
8. apr 2011

ahojte, ja som objednana k dokymu na 13.4. takze ofc. to potvrdene tiez nemam, ale termin podla kalkulacky mi vychadza na 7.12. 😵 moc vsetkym prajem, aby vsetko dopadlo super a tesili sme sa v decembri s drobcekov 🙂

aspinka
8. apr 2011

Ahojte decembrovky tak som si sem prisla zaspominat 😉 caka vas uzasne obdobie tak si ho vychutnajte a to najlepsie pride v decembri 😵
@wieruss moj maly je 7.12. ale trocha sme mu pomohli lebo mojim detom sa nechcelo ist von 😀 inak mal byt 4.12.
DRZTE SA!!!!

chirabell
autor
8. apr 2011

@wieruss tak tehotenska kalkulacka mi dala presne ten isty termin ako tebe...tak uvidime, co povie doktor, idem k nemu v pondelok 11.4....dam potom vediet, co som videla a tak, budeme to mat asi vsetko velmi podobne, vzhladom na termin porodu 🙂 tak si ma potesila, je to banalnost, ale hned mi je lepsie, ked viem, ze je niekto na tom ako ja nie o tyzden dopredu ci pozadu, lebo predsa len, v tomto je aj tyzden kus velky rozdiel 🙂

sarias
8. apr 2011

@mariana7537 Gratulujem ti ku krasne rodinke, sme v rovanokm tyzdni takze tehulky, ja mam 31 a este 3.babo by sme chceli ak sa zadari, zatail obe babatka sa podarili na druhy pokus (druhy MS cyklus) 😀

deni26
8. apr 2011

ahojte dievcata. Ja mam tehu potvrdene len testom, ms meska 3 dni, ale mam take pocity ako pri prvom, aj ked vtedy vysiel pozitivny test az po dvoch tyzdnoch. dufam, ze sa k vam budem moct pridat 🙂.

sarias
8. apr 2011

@wieruss dakujeme prajeme tiez vela zdravia a radosti z maleho klba radosti a stastia 🙂

sarias
8. apr 2011

@deni26 drzime palceky!!!!!daj vediet...

lenik_28
8. apr 2011

Ahoj holky, tady jedna těhule z ČR 😀 Můžu mezi vás? Zatím mi doktor neřekl TP, je to čerstvé, ale vycházelo by to na cca 19.12.2011 😉

lenik_28
8. apr 2011
wieruss
8. apr 2011

@chirabell jeeee , tak super, to sa tesim 🙂 ja idem vlastne 2 dni po tebe takze poreferujem aj ja ze co a ako 😀 jj sme na tom podobne aj co som citala s tou bolestou bruska a tak, akurat mne neni nevolno, ale mam zravku 😅 a sladkeeeee to ani nehovorim, keby som sa neodmedzovala tak by som najradsej mala kazdy den nejaku tortu alebo kolac alebo nieco take kremove s cokoladou, mnam mnam 😀 ty si mala poslednu mrsku tak okolo 1.3. potom tiez vsak ? 😉

wieruss
8. apr 2011

@lenik_28 ahojkaj 🙂 gratulujem a prajem len to dobre mimiskovi 😵 a odkial si z CR ? 😉

lenik_28
8. apr 2011

@wieruss Děkuji 🙂 Jsem z Děčína - Ústecký kraj. Takže hodně daleko od Slovenska

aquila4
8. apr 2011

@sarias no aj áno, ale dnes ma prekvapil, to začal brať pozitívne